Bildirim
Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama (116. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Görünce hatırlarım patladı bir anda aklımda bunu ben çevirmiştim yakın zamanda düzeltilecektir _____________________________ Fallout 4 Ekip Üyesi
Konudaki dosya linklerine tıklayıp reklamı geçerek bize destek olabilirsiniz.
Steam Hesabım -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Prestige
far harbor ve nuke cola daha çevrilmedi değil mi
Şu an çevirisi sürüyor diye biliyoruz bakalım.
Hazır Far Harbor-Nuka World demişken aklımı kurcalayan bir durum vardı @Sarkis.Kısaohanyan'a sormam lazım. Şu an sadece Fallout 4 yüklü olarak Türkçe oynuyorum Far Harbor-Nuka World DLC'lerini indirmemiştim durdurdum Steam'den kaldı onlar. DLC çevirileri bitince sizin launcher'inizle altyazılar güncellenecek ana oyuna eklenecek, peki Launcher kaynaklı bir çakışmaya hataya mahal vermemek adına soruyorum, DLC çevirileri Launcher'a düştüğünde bundan önce mi sonra mı DLC'leri download yapalım? şimdiden indirsek sorun olur mu? nasıl bir yol önerirsin @Sarkis.Kısaohanyan?._____________________________ -
Çok basit hatalar var öyle baştan sonra kelime cümle hatasına denk gelmedim
Çoğu kişi fark etmez kanımca ama bir şeyler bulunca paylaşıyorum, emeğinize sağlık_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Ravenholm
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Prestige
far harbor ve nuke cola daha çevrilmedi değil mi
Şu an çevirisi sürüyor diye biliyoruz bakalım.
Hazır Far Harbor-Nuka World demişken aklımı kurcalayan bir durum vardı @Sarkis.Kısaohanyan'a sormam lazım. Şu an sadece Fallout 4 yüklü olarak Türkçe oynuyorum Far Harbor-Nuka World DLC'lerini indirmemiştim durdurdum Steam'den kaldı onlar. DLC çevirileri bitince sizin launcher'inizle altyazılar güncellenecek ana oyuna eklenecek, peki Launcher kaynaklı bir çakışmaya hataya mahal vermemek adına soruyorum, DLC çevirileri Launcher'a düştüğünde bundan önce mi sonra mı DLC'leri download yapalım? şimdiden indirsek sorun olur mu? nasıl bir yol önerirsin @Sarkis.Kısaohanyan?.
Hiç fark etmez. :) Biz bu launcheri her şeyi otomatik yapmak için yaptık. Siz DLC'leri indirin, silin, kafanıza göre takılın. Launcher DLC yüklenmesi gerektiği gibi yüklendiyse anında onun çevirisini de oyuna entegre edecektir. Ha yok yüklenmediyse, o zaman da sadece ana oyun yüklüymüş gibi hareket edecektir._____________________________
-
hocam bu far harbor+nuka world+automaton dlc lerindeki text ana oyunun ne kadarı büyüklüğünde tahmini bir yüzde verme şansınız varmı? _____________________________ DH FORUM 2008 Üyesi - Baldurs Gate 3 - Demon's Souls - Dark Souls - Bloodborne - Witcher - KOTOR -
quote:
Orijinalden alıntı: dragonbornx
hocam bu far harbor+nuka world+automaton dlc lerindeki text ana oyunun ne kadarı büyüklüğünde tahmini bir yüzde verme şansınız varmı?
Tahmini sayı vermemize gerek yok. Tablodan bakarsanız ana oyundaki satır sayısının 115853, tüm DLC'lerin toplamının da 44214 olduğunu görebiliriz. Bu iki sayıyı da birbirine bölersek net %38 olduğunu görürüz._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Sarkis.Kısaohanyan
quote:
Orijinalden alıntı: dragonbornx
hocam bu far harbor+nuka world+automaton dlc lerindeki text ana oyunun ne kadarı büyüklüğünde tahmini bir yüzde verme şansınız varmı?
Tahmini sayı vermemize gerek yok. Tablodan bakarsanız ana oyundaki satır sayısının 115853, tüm DLC'lerin toplamının da 44214 olduğunu görebiliriz. Bu iki sayıyı da birbirine bölersek net %38 olduğunu görürüz.
Sağolun hocam bayağı fazlaymış ana oyunun yarısına yakın bu kadar beklemiyordum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ DH FORUM 2008 Üyesi - Baldurs Gate 3 - Demon's Souls - Dark Souls - Bloodborne - Witcher - KOTOR
-
Sürekli launcher güncellenmeli diyor sonrada çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ne yapabilirim. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: dante87
Sürekli launcher güncellenmeli diyor sonrada çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ne yapabilirim.
oyun klasöründeki Update.exe'yi yönetici olarak çalıştırıp bitmesini bekleyin. Eğer hata verirse profil fotoğrafımın altındaki facebook linkine tıklayarak benimle iletişime geçin. Team viewer ile bakmak isterim :)_____________________________ -
Vermedi sağolasın _____________________________ -
-
Fallout 4: High Resolution Texture Pack for v1.9.4.0.1 ile uyumlumu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibra012 -- 19 Ocak 2018; 21:54:5 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ibra012
Fallout 4: High Resolution Texture Pack for v1.9.4.0.1 ile uyumlumu ?
Yok, boşu boşuna 1.5 üstü tüm sürümlerle uyumludur diye yazdık. :)
iğneleyici şakaları bir kenara bırakırsak, evet uyumlu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkis.Kısaohanyan -- 19 Ocak 2018; 23:11:50 >_____________________________ -
Yama tablosunu her gece merakla kontrol ediyorum yatmadan onceki hoş bir rutinim oldu. Ama uzun zamandir guncellenmiyor calismalar durdumu ekipde bir sıkıntimi var? Sihhatiniz yerindedir bir problem yoktur insallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
FallComplete moduyla baktım yapacak manin, side, miscellaneous ve companion görev kalmadı (mutlu son kastığımdan sadece 1 railroad 4 bos ve 5 institute görevi kaldı ama seçimlerden ötürü zaten gelmiyor, hepsi hayata da ondan)
Herhalde orijinal ve yapımcının desteklediği bir yama ancak bu kadar iyi olur, tekrar tekrar tebrik ediyorum. Hiç yanlış cümle çeviriye denk gelmedim.. Sadece ufak kelime ve harf eksik olma durumu ya da oyundan ötürü ing kalan yerler gibi
Son olarak yakaladıklarım bunlar:
Ve Survival modda bazen hastalanıp antibiyotik aldığımızda sol üstte hastalık geçti yazısı yerine boş satır geliyor.
Far Harbor ve Nuka World DLC'lerinde görüşmek üzere_____________________________
-
sürekli yan görevleri yapıyordum. ana göreve ara sıra bakıyordum. ama birden oyun bitti lan . Far Harbor ve Nuka World'a uğramıyorum görev veriyorlar hemen ingilizce yok anasını satım yapamıyorum. şuan kaldı oyun bu şekilde. tamamı türkçe olur inşallah. BEKLEMEDEYİM! _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X