Şimdi Ara

'Fallout 4 Season Pass' Yerelleştirme Çalışması (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
32
Favori
49.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abdulrezakbinberrak A kullanıcısına yanıt
    Adam yalnız ve sabırlı çalışmayı yeğliyor. İlk projesi de değil üstelik, daha önce başka projeleri de bitirmişliği var. Sessiz kalması onun işin üstüne eğilmediğini göstermez. Ancak tarzı bu, fazla dillendirmeyi sevmiyor belli ki.
  • Bir anda bitirip,çeviriyi yayınlar ise şaşırmayın.
  • inşallah yanılan ben olurum :) bir ilerleme olsunda
  • Ben bu arkadaşın fallout new vegas yamasını oynamıştım. Gerçekten yamayı çıkardığı gün sevinçten havalara uçtumştum. bu projeyide çok güzel bir şeklde çevirip yayınlayacağına inanıyorum. İçiniz rahat olsun arkadaşlar.
  • Bekliyoruz collodin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 den önce çıkması pek mümkün değil. Tabii Benimki tahmin hani heyecanınızı boşa harcamayın diye.

• umarım en kısa zamanda çıkar
  • Aylardır bekliyorum,boğuldum valla oyunsuzluktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4XCUE

Aylardır bekliyorum,boğuldum valla oyunsuzluktan

Bende tekrar başlamak istiyorum ama bi yandanda yamayı beklemek istiyorum . New vegas ı tr yamayla oynadıktan sonra oyundan aldığım zevk bin katına çıkmıştı , bu yamayıda beklemeye değer bence .

• Aylar önce Season Pass almıştım. Daha bir kere bile girmedim oyuna. Türkçe yama tamamlandıktan sonra başlayacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 ay olucak nerdeyse en son giriş tarihinden buyana 5. ayın şafağından umutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4XCUE -- 3 Mayıs 2017; 16:24:49 >
  • Bekliyoruz.

"Fallout 4 Season Pass" Yerelleştirme Çalışması
  • Collodin'e ulaşılamıyor. Fakat neyseki diğer grup düzenli şekilde bilgilendirme yapıyor.
  • Collodin ya ramazan ya kurban bayramının ilk günü bayram hediyesi diye yamayı yayınlar bana kalırsa. Öyle güzel bir insan çünkü kendisi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lameless

Collodin ya ramazan ya kurban bayramının ilk günü bayram hediyesi diye yamayı yayınlar bana kalırsa. Öyle güzel bir insan çünkü kendisi :)

Hocan yanlış anlamayın ama çok bekleriz daha ayrıca gelişmeleri burdan güncelleyeceğim demişti o zaman diyaloglar hala %5 te demek bu .

• Bari iyilik duygususu tutum kisaoyhan'nın yaptığı çalışma için çevirdiği terminalleri vs. için yardım etse de erken bitirseler. Kendisi bıraktı galiba . Ama yamaları güzeldi keşke güncelleyip bizi umutlandırsaydı. Belki de oyunçevirinin yaptığı gibi yapmak istemiyor olabilir. Neyse bekleyip görücez.
  • Ya benim anlamadığım nokta şu; Yama yapmaktan vazgeçtiyse yada başka problemler başgösterdiyse eğer bunu buradan bildirmeli niye bildirmiyor? Zor bir eylem değil bu.

Bugün internete girmeyeni dövüyorlar adeta mağara adamı gözüyle bakıyorlar sanırım arkadaş her gün ister cepten ister pc den internete giriyordur ve burada yazılanlarıda eminim okuyordur fakat çok mu zor vaktinden 45 saniyecik ayırıp donanımhaber forumuna gelip burada yamanın son durumu hakkında bilgi vermesi?

Yamayı yapan arkadaşın foruma son girişinden itibaren saatler,günler,haftalar değil aylar aylar geçmiş ve bu süre zarfında dünyada çok büyük olaylar değişimler yaşanmış ama bizim yamadan hala en ufak zerre kadar bir bilgilendirme bir ses yok.

Kusura bakmayın ama ben artık iyimser olamayacağım arkadaşın sağlığı ve hayatı konusunda çok ciddi endişelerim var umarım başına kötü birşey gelmemiştir.

Beklemeye devam ama nereye kadar?.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 13 Mayıs 2017; 12:43:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: obasar84

Ya benim anlamadığım nokta şu; Yama yapmaktan vazgeçtiyse yada başka problemler başgösterdiyse eğer bunu buradan bildirmeli niye bildirmiyor? Zor bir eylem değil bu.

Bugün internete girmeyeni dövüyorlar adeta mağara adamı gözüyle bakıyorlar sanırım arkadaş her gün ister cepten ister pc den internete giriyordur ve burada yazılanlarıda eminim okuyordur fakat çok mu zor vaktinden 45 saniyecik ayırıp donanımhaber forumuna gelip burada yamanın son durumu hakkında bilgi vermesi?

Yamayı yapan arkadaşın foruma son girişinden itibaren saatler,günler,haftalar değil aylar aylar geçmiş ve bu süre zarfında dünyada çok büyük olaylar değişimler yaşanmış ama bizim yamadan hala en ufak zerre kadar bir bilgilendirme bir ses yok.

Kusura bakmayın ama ben artık iyimser olamayacağım arkadaşın sağlığı ve hayatı konusunda çok ciddi endişelerim var umarım başına kötü birşey gelmemiştir.

Beklemeye devam ama nereye kadar?.......

Ben kısaoyhan'ın yamasını bekliyorum. En azından sorumluluk aldıklarının farkında ve yaptıkları yamayı %'li şekilde paylaşıyorlar. Bu arkadaş da buda yok yaptığı şeyleri paylaşmak da istemiyor. Neyse oyunçeviriye benzedi bu arkadaşda.

• obasar84 O kullanıcısına yanıt
    Collodin'nin birazda tarzından dolayı olduğunu düşünüyorum ben. New Vegas yamasını yaparkende tek başıma bitiricem diyip inat etmişti. Şimdi bir çok yamada görüyoruz sürekli tarih sorulması vs gibi durumlardan kurtulmak için habersiz bırakmış olabilir. Yedek bir hesabı vardır belki oradan kontrol ediyordur. Ben hala kendisini az çok önceki yamasından tahmin edebildiğimden dolayı ümidim var. Hızlı ve düzgün çeviri yapabilen biri. Diğer yama çıkmadan çıkartırsa şaşırmam. Lakin bir konuda arkasında olamıyorum eğer yapıyorsa en azından bize haber vermese bile gizliden diğer ekibe haber etse veya açıktan ben yapıyorum bana bişey sormayın dese diğer arkadaşlar boşa emek vermemiş olur. Bir yerde bu kadar düşüncesiz olabileceğinide düşünmediğimden devam etmiyorda olabilir çevireye. Resmen iki ucu boklu değnek hesabı. Bakalım ne çıkıcak altından.
  • Kesin çeviriyorsun rahat olun. New Vegas ı tek başına çevirdi adam. Yüzde güncellerse büyük bir kısmı tamamlanmış olacaktır yada direk olarak yamayı sunabilir. Kendisine güveniyoruz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.