Şimdi Ara

'Fallout 4 Season Pass' Yerelleştirme Çalışması (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
32
Favori
49.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Abstergo industries

Kesin çeviriyorsun rahat olun. New Vegas ı tek başına çevirdi adam. Yüzde güncellerse büyük bir kısmı tamamlanmış olacaktır yada direk olarak yamayı sunabilir. Kendisine güveniyoruz.

Sence belirtse bizi bilgilendirse bari ''çeviriyorum'' dese daha iyi olmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShirnkTR

quote:

Kesin çeviriyorsun rahat olun. New Vegas ı tek başına çevirdi adam. Yüzde güncellerse büyük bir kısmı tamamlanmış olacaktır yada direk olarak yamayı sunabilir. Kendisine güveniyoruz.

Hocam türkçe çeviri yapan asıl ekip arıyosanız buyrun :

https://forum.donanimhaber.com/fallout-4-turkce-yama-2017-40--123044996

Hergün güncelleme yapıyolar .

• quote:

Orijinalden alıntı: eskmurat91

quote:

Orijinalden alıntı: ShirnkTR

quote:

Hocam türkçe çeviri yapan asıl ekip arıyosanız buyrun :

https://forum.donanimhaber.com/fallout-4-turkce-yama-2017-40--123044996

Hergün güncelleme yapıyolar .

Biliyorum arkadaşları daha önceki yorumlarımda da bahsetmiştim. Gerçekten işlerini iyi yapıyorlar en azından ortadan kaybolmuyorlar.

• Adam herşeyi çevirdi. Geriye bir tek ana konudan diyologlar kaldı. Hatta diğer grupla paslaşılamaz mı? dedim, olmadı. Neyse o kadar emek edip sonunu getirmemezlik yapmaz diye düşünüyorum. Bence çok az bir şey kaldı, sanırım vakit ayıramıyor. Yada epey bir ince eleyip sık dokuyor. Bana kalırsa da sanki yakın bir zamanda bitti deyip yayınlayacak gibi.
  • Son durum ile ilgili bir açıklama söz konusu olabilir mi ?
    Fazlası ile merak içerisindeyim.
  • Umarım konu güncellendiğinde yama yayınlanmış olur. İş zor kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha Collodin'in bir işe başlayıp yarım bıraktığını görmedim er yada geç bu işi tamamlayıp yayınlar. Yaptığı işi pek dillendirmez sadece haberini verir geriye beklemek kalır collodin'in çalışma tarzını ve tutumunu çok iyi biliyorum. O yüzden sabır forumdaşlar. Herkese iyi akşamlar.
  • Fallout 4 şuan steam'de %67 indirimde kaçırmayın derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5. ayın şafağıda fayda etmedi zaten temelli linux'a geçtim yıllar sonra oynarım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4XCUE -- 6 Haziran 2017; 11:6:14 >
  • Polonya'dan gelince yama biter oynarım diye düşünüyordum. 3.5 ay oldu geleli hala bitmemiş. Şu oyunu tamamen türkçe oynamak isterdim.

• açılay kullanıcısına yanıt
    adam belki ölmüştür askere gitmiştir birşey olmuştur 7/8 aydır diğer sitelere de yorum yazmamış youtube çeviri sitesine vsvs buralara gelip hevesle bekleyip sonra ingilizce öğrenmeye karar verenler oldu
  • abdulrezakbinberrak A kullanıcısına yanıt
    Ben de ingilizce kursuna gidiyorum intermediate seviyesindeyim. Yama çıkınca advanced olurum kesin

• abdulrezakbinberrak A kullanıcısına yanıt
    benimde tahminim öldüğü yönünde. yoksa bunca zamandır ses vermemesinin başka mantıklı açıklaması yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

benimde tahminim öldüğü yönünde. yoksa bunca zamandır ses vermemesinin başka mantıklı açıklaması yok.

Youtube kanalında en son 1 hafta önce başka bir kanala abone olmuş. Kendisi mi değil mi bilemiyorum tabii ki.
  • istihbarat gibi takip ediyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdulrezakbinberrak

istihbarat gibi takip ediyoruz

Nerede olduğu ile ilgili interpole mi danışsak napsak. Bilemedim ki...Yoksa kaçırıldı mı?

• Eğer bir ölüm kalım durumu yoksa bunca zamandır haber vermemesi nasıl bir sorumsuzluktur

• Arkadaşlar bundan 5-6 sene önce (tam seneyi hatırlamıyorum), ben Oyun Çeviri ekibinde modluk yaparken, sadece modların, çevirmenlerin ve adminlerin gördüğü arka plan kısımda Collodin arkadaş Fallout 3 çevirisi yapıyordu. Onu kimseye demeden iptal etmişti. Bu yama da onun gibi olma durumu olabilir. He ilerde çıkar 'ben devam ediyorum' der, onu bilemem. Bu sadece benim varsayımım.
  • Fallout 4 diyaloglar %50 çevrildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi collodin -- 10 Haziran 2017; 18:25:13 >
  • Arkadaşlar kusura bakmayın, forumla pek ilgilenemedim son aylar. Bundan sonra her %10'luk ilerlemeyi buradan size bildireceğim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.