Şimdi Ara

Fallout 3 GOTY - TÜRKÇE YAMA %100 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
20
Favori
13.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ellerinize sağlık. Başka birileri olsa çoktan projeyi bırakırdı ama uzun süre uğraşıyorsunuz. Teşekkürler.

  • Teşekkürler
  • Tekrardan hepinize merhabalar arkadaşlar.

    Video altında yama linkleri paylaşılmıştır hepinize iyi ve zevkli oyunlar dilerim.

    Oyunu yarım saatten fazla oynamamış biri olarak oyun içerisinde ki diyalogları ve konuşmaları İngilizce de olduğu gibi çevirdim.

    Bu günden itibaren, yamada görmüş olduğunuz yazım hataları, oyun hataları, çeviri hataları, anlatım bozuklukları v.b herhangi bir sorunu buradan paylaşarak düzeltilmesine yardımcı olabilirsiniz.

    Malesef yamaları tamamen test edecek vaktim olmadı. Hep birlikte test edip oynamak dileğiyle.

    Bu zamana kadar sizlerden hiç bir şekilde bu yama için maddi bir talebim olmadı, olmayacakta.

    Sizlerden tek ricam kanalıma abone olup bana destek vermeniz.


    Fallout 3 GOTY - TÜRKÇE YAMA %100Ahmetyoutube
    Yama Linki En Kısa Sürede Eklenecektir... Yama otomatik kurulum programı ile alakalı ufak bir sorunum var çözülünce yama paylaşılacaktır. Şahsım yamanın ana oyun çevirisine sıfırdan başlamış bulunmakta olup ekip kurulduktan sonra sırası ile önce Ana Oyun çevirisi, sonra DLC çevirileri tamamlanacaktır. Devam Eden Çalışmalar Ekip Başı: Ahmet Özbay --------------------------------------------------------------- DLC Zeta Çeviri Ekibi: DLC Zeta Çevirmeni: Emre Sukenari DLC Zeta Çevirmeni: Meltem Kaplan DLC Zeta Çevirmeni: Birdesen Öğe --------------------------------------------------------------- DLC Pointlookout Çeviri Ekibi: DLC Pointlookout Çevirmeni: Yunus Emre Kübilay --------------------------------------------------------------- Ana Oyun Çeviri Ekibi Ana Oyun Çevirmeni: Ahmet Özbay ---------------------------------------------------------------- Yama Notları: V3.0- V3.3 1.Yamaya Türkçe karakter desteği eklendi. 2.GMST (Ana Menü Ve Giriş Ekranını Oluşturan) adı altında 1367 Satır ÇEVİRİLDİ. 3.Türkçe karakterler sorunu %10 oranında DÜZELTİLDİ. 4. Yama %40 oranından %60 oranına çevirildi. v4.0 1.Gen Jenerasyonu Türkçe karakter sorunu DÜZELTİLDİ 2.Terminal Türkçe karakter sorunu DÜZELTİLDİ 3.Yaklaşık 25.000 Yeni satır ÇEVRİLDİ 4.Türkçe karakterler sorunu %83 oranında DÜZELTİLDİ. 5.Yama ile çakışan DLC'ler ana oyun yamasından ayrıldı. Bundan dolayı oyundan atma ve çökme sorunu meydana geliyordu. DÜZELTİLDİ 6.Yamadan kaynaklanan çakışmalardan dolayı kayıt(save) dosyalarında hatalar(buglar) meydana geliyordu %80 çözüldü 7.Kolay kurulum için yamaya kurulum dosyası eklendi. 8.Yama GOTY sürümü ve Normal sürümüne göre güncellendi. 9.Radyo konuşmalarının gözükmesi için yamaya eklenti eklendi 10.2660 Satırlık radyo konuşmaları tamamen Türkçe'ye çevrildi. 11.Oyunda satırlar ve kutucuklar arasında sapma sorunu çözüldü. 12.Bazı npclerden alışveriş yapıldığında oyundan atma sorunu çözüldü. 13.Yama %60 oranından % 95 oranına çevirildi --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Not : Bu Yamada Emeği Geçen Herkese Teşekkürlerimi Sunarım. V3 - V3.5 - V4 : (Ahmet Özbay) V2 Ekibi: (Halil İbrahim Börükan) - (Afşin Bey) - (Revold20) - (Erdoğan Togay)- (Findukman) Video İntro Sahibi: (Julian Uccetta) https://www.youtube.com/watch?v=Qd_kETx_YQE&t=31s Bu sürümden sonra isteyen herkes yamanın son halinde değişiklik yapıp kullanabilir ve bunu yayabilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZfmY8JlbTCM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Özbay -- 8 Aralık 2023; 23:32:31 >




  • Emeğiniz için teşekkürler.

  • Rica ederim, zevkle oynamanızı dilerim. Gördüğünüz hataları buradan bildirirseniz sevinirim:)

  • Eline sağlık.

  • STENSTEN kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. En başından beri içten desteğin için sağol.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Özbay -- 9 Aralık 2023; 12:24:26 >
  • Ahmet Özbay A kullanıcısına yanıt
    Ana oyun da yeniden çevrildi mi yoksa sadece ek paketler mi çevrildi?
  • Ana oyunda büyük bir bölüm yeniden çevirildi bu şekilde Türkçe karakter sorunu da büyük oranda giderilmiş oldu.

  • Dostum yamanın bu unofficialpatch ile uyumluluğu hakkında bir bilgin var mı?




    Fallout 3 GOTY - TÜRKÇE YAMA %100
    Fallout 3 GOTY - TÜRKÇE YAMA %100nexus mods :: fallout 3
    Updated Unofficial Fallout 3 Patch
    https://www.nexusmods.com/fallout3/mods/19122



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 9 Aralık 2023; 20:50:41 >
  • Denemedim ama sorun yapacağını sanmıyorum, hatta o yamayı da Türkçeye çevirmeyi düşünüyorum.

  • Eline sağlık dostum.

  • Indra128 I kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim.

  • @Ahmet Özbay Merhabalar hocam. Öncelikle oyuna tekrar başlamak için bahanem olduğun için ellerine sağlık :) Daha önce v3.5 yamanı kullanıyordum ve bunu görünce indirdim. Eski yama da radyo konuşmaları görünüyordu. Ancak bu son yama ile sol üstteki ile radyo konuşmaları görünmemeye başladı. Eski 3.5 yamasında da sadece Three Dog karakterinin konuştuğu radyo GNR aktifti. Bu minik sorun sadece bende mi var yoksa genel bir sıkıntı mı bilemediğim için sizlere yazmak istedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeras -- 16 Aralık 2023; 19:13:34 >
  • Radyo sorunu tamamen çözüldü fakat yamaların sıralanmasından kaynaklanan bir sorun var. Bu yamada radyo yamasını ana oyun yamasından ayırdım. Radyoların gözükmesi için mod manager yükleyip radyo konuşmalarını en alta getirmek gerekiyor.

  • Ahmet Özbay A kullanıcısına yanıt

    Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Evet minik bir mod yükleyerek loot programını kullanıp sıraladım sorun çözüldü ancak GNR radyoda Three Dog konuşmalarının bazıları hala ingilizce. Rahatsız edici değil ancak bilginiz olması için söylüyorum. Ayrıca bilgisayarları hack işlemi için terminalleri açtığımız zaman sembol, harf ve sayılar kaymış şekilde görünüyor. Kelimelerin üzerine geldiğiniz zaman sıkıntı yaşıyorsunuz. Resimlerini ekliyorum bilginiz olsun :)


    Fallout 3 GOTY - TÜRKÇE YAMA %100


    Fallout 3 GOTY - TÜRKÇE YAMA %100




  • Rica etsem yamayı tamamen silip baştan indirip yüklermisin. Yamayı güncelledim o sorunlar çözüldü bir de bahsettiğin ingilizce yerleri atarmısın resmini bir bakayım hatta kayıt dosyasıda atabilirsen çok daha iyi olur.

  • dangeras kullanıcısına yanıt

    Temiz kurulum yaparsan sorun olmaz. Ben böyle bir şey yaşamadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 19 Aralık 2023; 17:59:22 >
  • Ahmet Özbay A kullanıcısına yanıt

    Her şeyi sildim yeniden kurdum. Modları loot ile düzenledim ve sorunlarım çözüldü. Eğer gözüme takılan bir sıkıntı olursa sizleri yine bilgilendiririm. Yaptığınız yama için teşekkür ederim. Acaba Unofficial Patch için de bir şeyler yapmayı düşünüyor musunuz ?

  • Ahmet Özbay A kullanıcısına yanıt

    Fallout 3 konusunu ne zaman görsem içimde bir minnet doğuyor kaç senedir dile kolay resmen Ahmet Özbey kendini adam bu oyuna adamış sonsuz saygıyı hak ediyor bu camiada.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.