Şimdi Ara

Fallout 3 GOTY - TÜRKÇE YAMA %100 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
20
Favori
13.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam yama için teşekkürler, az önce epic gameste fallout 3 GOTY tekrardan ücretsiz oldu, oyunu oynamak isteyip yama arayanlar elbet sizin yamanızı bulacaktır. Bu arada oyun çok hatalı olduğu için modlu oynanması gerekiyor, Unofficial patch modunu kurunca türkçe yama bozuluyor, türkçe karakterler görünmüyor. Bu işe de el atabilirseniz, oyunu hatasız ve %100 Türkçe oynayabileceğiz. Fallout hayranları olarak gerçekten çok mutlu oluruz.Herşey için teşekkürler.

  • dangeras kullanıcısına yanıt

    Evet şuan üzerinde çalışıyorum 20.000 küsür satırlık çeviri bölümü var eski yamaları kullanarak 19.000 satırını kopyala yapıştır yaptım kalan 1000 satırı da çeviriyorum yavaş yavaş. İnşallah bu hafta bitirebilirsem yayınlayacağım onu da sonra sizlerin de yorumlarıyla yamadaki sorunları çeviri bozukluklarını düzeltiriz inşallah. 60.000 küsür satır çeviride ister istemez bir sürü yanlış çeviri olabiliyor :D oyunu oynamamış olmakta eksi cabası.

  • JarlHaakon kullanıcısına yanıt

    Desteğin için çok teşekkür ederim, inan sarf ettiğin şu iki cümle okadar yıllık emeğimin karşılığını vermeye yetiyor...

  • T1atar0 kullanıcısına yanıt

    Şuan üzerinde çalışıyorum inşallah en kısa sürede onuda bitirip yamaya dahil ederim.

  • Ahmet Özbay A kullanıcısına yanıt

    Bu kadar çaba ve uğraştan sonra bence vakit ayırmalısınız sizler de oyuna. Serinin hayranı olarak kesinlikle tavsiye ederim. Elimden sadece hataları bulursam sizinle paylaşmak geliyor şimdilik. Emekleriniz için teşekkür ederim. Sabırsızlıkla bekliyoruz Patch yamasını :)

  • hocam patch yamasında son durum nedir?

  • T1atar0 kullanıcısına yanıt

    20.000 Satırlık çevirinin 18.000 satırı çevrilmiş bölümlerden düzenlenerek uyarlandı.

  • Steam'den Goty sürümünü satın aldım ancak yamayı yükledim yeni oyunu seçtiğimde oyun yüklenirken aniden kapanıyor bu sorunu nasıl çözebilirim

  • Öncelikle çeviri için teşekkürler oyunun GOG versiyonuna kurdum videodaki gibi sıkıntısız çalışıyor ancak mod organizer üzerinden unofficial patch ve diğer modlarla açtığımda türkçe karakterler gözükmüyor.

  • merhaba yamayı kurdum steam için lakin dlc görevleri ingilizce halen ? Pip-boy da dlc görevlerin açıklamaları inglizce görünüyor dlc ler %100 değil miydi ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melihmk94 -- 19 Nisan 2024; 21:19:28 >
  • Yamayı kuramayan arkadaşlar için

    Fallout 3 - Epic Games Türkçe Yama Kurulumu. (youtube.com)

    Burada nasıl kurulacağını anlattım takip ederek yaparsanız sorunsuz kurulacaktır.

  • @Ahmet Özbay senin inadına ingilizce öğreneceğim bir soru soruyoruz cevap vermiyor steamden aldık diyoruz epic kurulum videosu atıyor youtube dan sorumu siliyor,senin gibilerle uğraşacağıma gider paşa paşa dil öğrenirim daha iyi

  • ugpa7 kullanıcısına yanıt

    Benim inadıma ingilizce öğrenmen bile senin yararına olur :) Yorumunu silmedim kimsenin olumlu yada olumsuz yorumunuda silmiyorum. Her halükarda olumsuz yorum yapanlar da eninde sonunda olumlu olarak geri düzeltiyorlar. :)


    Epic kurulum videosu atmamın sebebini kendine sorup "Acaba epic atmasının sebebi nedir diye sordun mu hiç?" sen sormadan söyleyeyim epic atmamın sebebi, aynı kurulumu yaptığında steam içinde sorunsuz kurulum yapıldığındandır. Kaldı ki steamdan bu zamana kadar tek şikayet eden kişi sensin. Oyunun Program Files içerisine kuruluysa Windows kurulum yapmanı engelliyor. Oyüzden dosyaları program files dışarısına çıkartıp öyle kurulum yapıp sonra eski yerine atabilirsin ayrıca. Ben bu yama üzerinde senelerce çalışıp uğraştım kimseden birşey beklemedim, sen de bi zahmet videoyu sonuna kadar izleyip bi kaç yoruma bakıp, çözmeye uğraşsaydın, en kötü ihtimalle benim discord hesabını paylaştığımı, oradan bizzat kuruluma yardım ettiğimi de görürdün.

    #ahmetozbay Hala yapamadıysan dicorddan ekle yapalım beraber.





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.