Şimdi Ara

FAHRENHEİT'ı bitirdim çok güzel bir oyun tavsiyem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun çıkalı ne kadar oldu bilmiyorum ama daha yeni oynadım fakat mükemmel bir oyun açık sahneleride bir ayrıcalık katmış oynamıyanlar oynasıl güzel bir oyun

• ewt gerçekten süper oyun gerçi fazla oynama şansı bulamadım ama hala bilgisayarımda kurulu ve zamanım olursa mutlaka oynicam.Gerçekten oyun içinde gibi hissediyosun kendini.ben daha başındaydım oyunun ilk evden işyerine gittim virüs gibi şeyler saldırıyodu çözemedim orayı.harbiden o sarı - yeşil şeyler nasıl yapılıyo sen biliyosundur.
    Bu arada herkese tavsiye edilir.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • kaç cd?
    SONY® Mdr Ds-1000s Virtual 5.1 HeadphonesSeagate Freeagent 500gb
    Logitech G15 & G5
    M G S 4 12062008
    sagorap OUT K.i.T.S İN
  • quote:

Orjinalden alıntı: mlty44

kaç cd?

3 CD dostum.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • quote:

Orjinalden alıntı: nastyboy

ewt gerçekten süper oyun gerçi fazla oynama şansı bulamadım ama hala bilgisayarımda kurulu ve zamanım olursa mutlaka oynicam.Gerçekten oyun içinde gibi hissediyosun kendini.ben daha başındaydım oyunun ilk evden işyerine gittim virüs gibi şeyler saldırıyodu çözemedim orayı.harbiden o sarı - yeşil şeyler nasıl yapılıyo sen biliyosundur.
    Bu arada herkese tavsiye edilir.

o renkli ışıklar çıktığında yönüne göre soldaki için ok tuşlarını, sağdaki için numpad i kullanıyorsun 8,4,6,2... Ama bayaa hızlı olman gerekiyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyun cidden dehşet bende bitireli çok olmadı 3 hafta falan oldu ama 3 gunde bitirdim össyi bi kenara bıraktım bu oyuna kaptırdım kendimi resmen cidden oyuncuyu içine çekiyo yani oynarken sanki kendinizi bi filmin içinde hissediyosunuz ve o şarkılarla oyun birebir uymuş çok guzel kurgulamışlar 2.sini dört gözle bekliyoruz filmi çıksada fena olmaz hani
  • Haklısın Somebodysomeone!Her ay onlarca oyun çıkarırsa biz hangi birini bitireceğiz ki?
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.