Bildirim
FACEBOOKTAKİ ZAYIFLAMA HAPLARI VS..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
UP -
Buyuk ihtimal oyle arkadaşım aynı olay benimde başımda ve hep aynı kişiden geliyor. Saçma uygulamalar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ıIRYaNiMaYIı
Buyuk ihtimal oyle arkadaşım aynı olay benimde başımda ve hep aynı kişiden geliyor. Saçma uygulamalar.
teşekkür ederim.. hocam peki ona tıklayınca ne olur ? -
up -
quote:
Orijinalden alıntı: klima5505
quote:
teşekkür ederim.. hocam peki ona tıklayınca ne olur ?
Tıklamadım ve tıklamamda gelen arkadaşını uyar uygulamalarını kontrol etsin.
Buyuk ihtimal uygulamaya git, izin gibi yada site açılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıIRYaNiMaYIı -- 16 Nisan 2012; 21:31:08 > -
quote:
quote:
quote:
teşekkür ederim.. hocam peki ona tıklayınca ne olur ?
Tıklamadım ve tıklamamda gelen arkadaşını uyar uygulamalarını kontrol etsin.
Buyuk ihtimal uygulamaya git, izin gibi yada site açılır.
teşekkür ederim ... -
hocam ben hiç izin vermedim o uygulamalara,ama arkadaşlarım benimde paylaşıyo gibi gözüktüğümü söylüyolar.çaresi var mıdır acaba. -
quote:
Orijinalden alıntı: CCaaNN
hocam ben hiç izin vermedim o uygulamalara,ama arkadaşlarım benimde paylaşıyo gibi gözüktüğümü söylüyolar.çaresi var mıdır acaba.
Kıyıda koşede sıkışmıştır belki bende boyle bi sorun yok tamda duvarımda paylaşıyolar :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
hocam ben hiç izin vermedim o uygulamalara,ama arkadaşlarım benimde paylaşıyo gibi gözüktüğümü söylüyolar.çaresi var mıdır acaba.
Kıyıda koşede sıkışmıştır belki bende boyle bi sorun yok tamda duvarımda paylaşıyolar :D
bu paylaşımların bizim hesabımıza hack gibi bir zararı varmıdır ? -
quote:
quote:
quote:
bu paylaşımların bizim hesabımıza hack gibi bir zararı varmıdır ?
Alakası yok ya bugün arkadas yine paylaşmış biraz inceledim status ile yazıyo tam bilmiyorum bi ara video keyfi diye uygulamaya girdim duvarmda video paylaşıp duruyodu :D pek bi fark göremiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X