Şimdi Ara

F.E.A.R. 2 (Project Origin) ÇIKTI! Region Free! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
466
Cevap
0
Favori
13.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Video için tesekkürler.Mükemmel bir tanıtım videsu olmuş.Çıksın artık su oyunda bir güzel yamulalım
  • 1 inci oyun güzeldi Atmosfer harika idi.Ama sürekli Ofislerde geçmesi biraz sıkıyordu.FEAR 2 ise şüphesiz başarılı olacak çeşitli mekanlarda geçmesi yeterli.
  • insanlar 1. oyunu kötülüyor yeni oyunlarla kıyaslıyorlar ancak 2005 de yapıldığını ve 2006 nın en iyi oyunu seçildiğini unutuyorlar. Her zaman söylerim f.e.a.r daki atmosfer hiç br oyunda yok 2 dede farklı olmayacak . Kendine has klasik çatışma oyunlarından farklı özel bir oyun. Değerini bilmek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 31 Ocak 2009; 19:58:05 >
  • f.e.a.r. alma again :D
    kardeşim alma'nın ne olduğunu bilmediği için bi daha f.e.a.r. alma diye okuyunca gülmekten öldüm...
  • artık "her yeni mesajda oyunun düştüğü ihtimaliyle panik olup sayfaya tıklamak" eylemleri yavaştan artıyor.

    hadi hayırlısı kop kop olacaz
  • F.E.A.R. da son bölümdeki her anda kasım kasım kasılmayan, o son radyasyon fırtınasında yuhh çekmeyen olduğunu hiç sanmıyorum.. Multiplayer ı bile beni aylarca oyun başında tutmaya yetmişti (yerden kayma, uçan tekme vs.) şimdi heyecanımı kaybetmemek için demoya bile bakmıyorum.. Oyun çıktığında tüm ışıklar kapalı, sesse sonuna kadar açık olacak.. Ammaaan sabahlar olmasııın..
  • Düş hadi düş hadi..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Miex

    Düş hadi düş hadi..


    Bu hafta içinde büyük olasılıkla düşer gibime geliyor.
  • İncelemeler gelmeye başladı;

    GamePro: 5 üzerinden 4
    PC Zone UK: 100 üzerinden 80
  • Demosunu oynadım ve gayet güzel diyebilirim. Özellikle yüksek ses ile oyun insanı baya bi içine çekiyor. Başlar da ne kadar bu oyuna soğuk yaklaşsam da gerçekten güzel olduğunu söyleyebilirim. Fps sevmeseniz bile bir deneyin derim.
  • Demoyu bende az önce denedim. Bu oyunu kalbi olanlar oynamasın diyorum Oyunun atmosferi ve sesleri müthiş özellikle optik çıkışlı 5+1 sisteminiz varsa yaşadınız demektir. Monolith ekibi yine insanı koltuğundan zıplatmayı başarmış oldukça korkunç bir oyun olmuş FEAR 2 bu adamlar işi biliyor. Ama grafikler tam anlamıyla hayal kırıklığı ilk oyundan ileri gidememiş efekler fln iyi ama geri kalan her şey aynı. Yapay zeka da da gözle görülür bir gerileme mevcut replika askerleri önceden daha akıllıydı tam sürümde bunu düzelteceklerini sanmam. Genel olarak ilk oyunun başarısını devam ettiren 80 lik bir oyun olmuş zifiri karanlıkta hayvanlar gibi oynanır.




  • Ben de oynadım bugün sonunda.İnanılmaz oyunmuş ya hele o hayaletimsi şeyler neydi öyle oha :D.Dolapların rüzgardan açılıp kapanması ışıkların birden sönmesi inanılmaz güzel bir oyun olmuş.

    Korku,aksiyon iç içe bazen tırsıyorum bazen de cod oynar gibi düşmanları tarıyorum öyle bir oyun fear :D.

    Grafikler de bayağı bayağı iyiymiş.

    Çeksem bir dert çekmesem bir dert.Çeksem bayağı bir tırsacağım gibi.Çekmesem bu müthiş oyundan mahrum kalacağız ya hadi hayırlısı :S
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KAKÁ

    Ben de oynadım bugün sonunda.İnanılmaz oyunmuş ya hele o hayaletimsi şeyler neydi öyle oha :D.Dolapların rüzgardan açılıp kapanması ışıkların birden sönmesi inanılmaz güzel bir oyun olmuş.




    Ben orada resmen terledim acayip biryerdi orası resmen son zamanlarda hiç böyle ''YUSUF'' moduna bağlanmamıstım.Oyunda o tür yerlerden bolca varsa harbi bu oyun kalp krizine yol açar
  • Ben Allahtan arkadaşlarla live'da konuşuyordum.Hem sohbet ediyoruz hem de bağırıyorum :D.Işık da kapalıydı sonunda alma galiba birden karşıma çıktı kayboldu o anda ışığı tekrar açtım yeter dedim ya :D.

    Tek başıma ışıklar kapalı o oyunu zor oynarım ben galiba
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KAKÁ

    Ben Allahtan arkadaşlarla live'da konuşuyordum.Hem sohbet ediyoruz hem de bağırıyorum :D.Işık da kapalıydı sonunda alma galiba birden karşıma çıktı kayboldu o anda ışığı tekrar açtım yeter dedim ya :D.

    Tek başıma ışıklar kapalı o oyunu zor oynarım ben galiba


    Ben ışığın kapalı olmasını geçtim.Işık açıkken nasıl oynayacağımı düşünüyorum.Şimdiye kadar beni böyle geren bir oyun olmadı.Demodaki az önce bahsettiğimiz yer bitene kadar demo bana full sürüm gibi geldi




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

    Demoyu bende az önce denedim. Bu oyunu kalbi olanlar oynamasın diyorum Oyunun atmosferi ve sesleri müthiş özellikle optik çıkışlı 5+1 sisteminiz varsa yaşadınız demektir. Monolith ekibi yine insanı koltuğundan zıplatmayı başarmış oldukça korkunç bir oyun olmuş FEAR 2 bu adamlar işi biliyor. Ama grafikler tam anlamıyla hayal kırıklığı ilk oyundan ileri gidememiş efekler fln iyi ama geri kalan her şey aynı. Yapay zeka da da gözle görülür bir gerileme mevcut replika askerleri önceden daha akıllıydı tam sürümde bunu düzelteceklerini sanmam. Genel olarak ilk oyunun başarısını devam ettiren 80 lik bir oyun olmuş zifiri karanlıkta hayvanlar gibi oynanır.


    Pinky demoyu xbox da mı denedin. Eğer öyleyse birde PC de dene. PC versiyonu daha güzel olmuş bana göre. Ayrıca karıncalanma efekti de PC de kapatılabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 3 Şubat 2009; 15:59:01 >




  • Evt demoyu Xbox 360 da denedim maalesef PC de deneme şansım yok malum artık kotalı kullanıyoruz indirme işlemleri yalan oldu.
  • Ben ışıkları kapadım açtım demoyu içerisi misafir kaynıyordu kulağım misafirlerde gözüm oyundaydı tavsiye ederim hiç korkmuyorsunuz Bu arada oyun çok kaliteli olmuş yapımcının ellerine sağlık.
  • f.e.a.r fanatikleri kesinlikle şu siteye bakın o hayranı olacağımız,olduğumuz müzik kutusu eşliğindehttp://www.whatisfear.com/
  • Silent Hill Homecoming den sonra Fear2 demoyu oynayacam ama yazık etmem umarım oyuna.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.