Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (189. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.023
Cevap
25
Favori
451.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada 2-3 bölümdür cengizin performansına hayranım... bi tefo bi cengiz

ayrıca şu zalım ezel ve takımı da ali-cengiz ikilisini dumur etmekten vazgeçsin ikisine de acıyorum yaa kendimi sorguluyorum artık ben kötü biri miyim diye
  • Ali tam bir gariban.. hep altta kalan o oluyor Eyşan bile Bahar'ı görmeye gittiğinde kapıda 2 saniyede soğana çevirdi adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Sonunu kaçırmıştım demek Ömer olduğunu söyledi. Haftaya kıvırma gibi bir durum olmasın sakın.

Bahar, kızım aç gözünü biraz. Sevgilim dediğin adam, ablanı düdüklüyor saman altından su götürüyor sen hala saf aşık rolündesin. Ablanla bastın umarım aklın başına gelmiştir.

Bu mavi gözlü adamda tam bir muamma. Cengize yardım edecek ve çıkaracak oradan onu.

Artık Ezelin Ömer olduğunun bilinmesi gerekiyor. Herkesten intikamını aldı, yapacağını yaptı. Planları ortaya çıktı.

tam anlamıyla intikam alınmadı,Ezel eyşana, serdara, cengize ve son olarak yine aliye bir kapak atacaktır bence

bir kaç bölüme kadar dayının hasmı çıkar ortaya, umarım ünlü ve yakışacak birisi gelir diziye, Şener Şen desem ben misal, sizlerde örnek verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Forumun amacını anlayamamış insanlarla muhatab olmak zaman kaybı diye düşünüyorum... Ayrıca diziyi ister amuda kalkar izlerim, ister ata binerken izlerim kimseyi alakadar etmez... Son bölümler iyi değil işte bariz ortada daha neyin laf sokması peşinde bu insanlar çözemiyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: çerkes_kızı

ben hala baharın anladığını düşünmüyorum yine o gıcık ses tonunda "ezeeell ne dion yaaa" tarzında bi cevap gelebilir haftaya

her iki mesaja da çok güldüm.
  • Yapımcıları da anlayın beyler biraz. Ben gene beğendim ama bu tür bölümlerin olması kadar doğal birşey yok.

Dizinin senaryosu tam sinema filmine uygun. Yapımcılar gene iyi şeyler sıkıştırıyorlar araya, süprizler felan yapıyorlar. Şahsen bu kadar bile beklemiyordum.

Her bölüm süper şeyler beklemesek iyi olur. Dediğim gibi gene iyi yürütüyorlar. Dizi harbiden çok çok kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

bir kaç bölüme kadar dayının hasmı çıkar ortaya, umarım ünlü ve yakışacak birisi gelir diziye, Şener Şen desem ben misal, sizlerde örnek verin

Çetin Tekindor, Selçuk Yöntem (Haziran'da Aşk-ı Memnu bitecek diye haber çıkmış, AY YAPIM onu belki Ezel'e hazırlıyordur)

Tabii ki Şener Şen cuk diye oturacak en uygun isim olur ama onun kabul edeceğini pek sanmıyorum, yine de parayı sağlam sundularsa gelecek sezon için belki de gelir

quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditore

Yapımcıları da anlayın beyler biraz. Ben gene beğendim ama bu tür bölümlerin olması kadar doğal birşey yok.

Dizinin senaryosu tam sinema filmine uygun. Yapımcılar gene iyi şeyler sıkıştırıyorlar araya, süprizler felan yapıyorlar. Şahsen bu kadar bile beklemiyordum.

Her bölüm süper şeyler beklemesek iyi olur. Dediğim gibi gene iyi yürütüyorlar. Dizi harbiden çok çok kaliteli.

Tüm kelimelerine birebir katılıyorum

Kolay iş değil 1,5 saat her hafta dolu dolu dizi bölümü sunmak, hem de şu senaryoda,aynı kalitede aynı etkide...
    Ara ara düşüş yaşayacaklardır doğal olarak...

Bence de iyi bile gidiyorlar yine de...
  • Sıradan bölümlerden biriydi ama finali iyiydi.
    Dayının hasmı rolüne Şener Şen falan olmaz.Birincisi gelirse Dayının önüne geçer,hatta tüm karakterlerin önüne geçer.İkincisi kötü adam rolü olacak Şener Şen o role gitmez.
    Ali nin oyunculuğu yetersiz geliyor bu arada bana.Beğenenler vardır ama beceremiyor.İki tane tribi var onlar da sıktı iyice...
  • şebnemi kaç bölümdür doğru düzgün göremez olduk
  • @barlas turan

Çetin Tekindor ve selçuk yöntem bence gitmez bu diziye..ışık göremiyorum yani

@kuşburnu

Şener Şen hakkında dediklerin doğru, ama diziye kaliteli birisi lazım en uygunuda bana göre Şener Şen.

aklıma başka kişi de gelmiyor ki
  • Eğer Ramiz dayı başta Şener Şen olsaydı da düşmanı Tuncel Kurtiz olsaydı diye geçiriyorum içimden ama o da olmuyor. Ben yine de Şener Şen'in bu diziyi kabul edeceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade

Harika bir bölümdü ve acayip bitti

Harika mı? Bence en kötü bölümlerden biriydi.

İlk defa ailemle bir dizi izledim aslında dediğin gibi sonu hariç güzel bir bölüm değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuşburnu

Sıradan bölümlerden biriydi ama finali iyiydi.
    Dayının hasmı rolüne Şener Şen falan olmaz.Birincisi gelirse Dayının önüne geçer,hatta tüm karakterlerin önüne geçer.İkincisi kötü adam rolü olacak Şener Şen o role gitmez.
    Ali nin oyunculuğu yetersiz geliyor bu arada bana.Beğenenler vardır ama beceremiyor.İki tane tribi var onlar da sıktı iyice...

Şener Şen isterse çok başarılı şekilde kötü rolü de yapar merak etme

Hem belki de sonunda Dayı kötü çıkacak asıl iyi dayının düşmanı olacak bilemeyiz şimdiden

Şener Şen olsa şu dizide ortalık iyice yıkılır ama ben kabul edeceğini sanmıyorum zaten...

quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

@barlas turan

Çetin Tekindor ve selçuk yöntem bence gitmez bu diziye..ışık göremiyorum yani

@kuşburnu

Şener Şen hakkında dediklerin doğru, ama diziye kaliteli birisi lazım en uygunuda bana göre Şener Şen.

aklıma başka kişi de gelmiyor ki

Selçuk Yöntem o role biraz genç kalabilir ama Çetin Tekindor sağlam gider bence, seneler önce Yılan Hikayesi dizisini izleyenler varsa, buna benzer bir rol olan KRAL rolündeydi, gayet iyiydi orda
  • Kötü rol için aslında daha önce Kurtlar Vadisinde "Kirve" rolünde oynayan Ali İpin'de cuk diye oturur. Hem ses tonu hemde goruntusuyle diziye çok daha mükemmel bir hava katar
  • Bölümü şimdi izledim güzel miydi bölüm kötümüydü kararsız kaldım,
    o müdürün odasında converse'li sapığın ne işi var adam hapishaneye bir de müdürn odasına bile böyle rahat girebiliyor şort ve parmak arası terlikle gelseymiş bari. Gerçekten müdür çağırdıysa Cengizi ben Cengizi kollamak için çağırdığını sanıyorum, adama zaten yeterince kötülüğü kaldığı yerde Ramizin adamları yapıyor. Bu arada Bahar Ömeri tanıyor muydu, bennim bildiğim kadarıyla tanımıyordu, ben öyle hatırlıyorum.
  • Arkadaşlar size sağlam kaynakdan aldığım haberi bildiriyorum. (nerden diye sormayın gerçekleşince görürsünüz)

Ezel filmi Bitiyor!! Sonraki sezonda başka bir konuyla senaryoyla oynatıcaklar. Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysterious27 -- 4 Mayıs 2010; 23:59:20 >
  • Bahar, Ömerin kim olduğunu, başına neler geldiğini biliyor mu peki? Dizinin ilk bölümlerini seyretmemiştim, seyrettiğim kadarıyla bilmiyor galiba
  • Ömer olduğunu Bahar'a söylemesi olayların gidişatını etkilemez.Bahar'ın hiçbir şeyden haberi yok.

-

Ömer'in oğlu sürekli Cengiz'i babası sanıyor.Bu da ilerki bölümlerde gerçek babasının Ömer olduğunu kabullenmekte zzorluk yaratacak.Şıp diye baban Ömer diyecekler o da Ömer'e mi koşacak ? Bu mudur yani ? Böyle bir şey mümkün değil.

O açıdan benim haftalar önce söylediğim şey olacak diye düşünüyorum.Yani;

dizi bitecek,bir sinema filmi ile final diyecekler ve bu film sırf Ömer'in çocuğuna ulaşma macerasını konu alacak.Ramiz dayı & Ruslar falan filan.

Dayının kızıda bir muamma.

bu benim görüşüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

quote:

Orijinalden alıntı: Mysterious27

Arkadaşlar size sağlam kaynakdan aldığım haberi bildiriyorum. (nerden diye sormayın gerçekleşince görürsünüz)

Ezel filmi Bitiyor!! Sonraki sezonda başka bir konuyla senaryoyla oynatıcaklar. Bilginize...

Hayat ne tuhaf vapurlar falan

• Ali yine harika oynadı
  • bence cok iyi gidiyor dizi.helal olsun adamlara.tv de izledigim tek dizi ezel
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.