Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (188. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.023
Cevap
25
Favori
451.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Aslında hapishanede Cengize'e o kadar darbe vurduktan sonra birde üstüne "ben Ömer'im" deseydi Cengiz'in bir taraflarına kesin felç gelirdi

beklentim bu yöndeydi,olmadı Eyşan'a söylemeliydi..gitti Bahar'a söyledi...

yok abi istediğim tempo yok dizide...

oyalatılmış gibi hissediyorum kendimi kimse kusura bakmasın..

onlar kendi açılarından haklı...reyting iyi..para kapısı...sette çalışanlar eve ekmek götürüyor falan..kanal kazanıyo...tamam...uzatmak hakları...ama bu kadar temposuz bir bölüm...pes...

o Ramiz'in kızını öldürmek isteyen adam Cengiz'e yardımcı olacak heralde..

converse'li sapık...
  • Çok iyi değildi ama iyi denilebilecek bi seviyedeydi bu bölüm... Ali'nin haline çok duygulandım
  • En iyi bölümlerden biriydi bana göre. Hafif kurtlar vadisine dönmeye başlıyordu son zamanlarda tekrar eski rayına oturttular diziyi...
  • Eskiden pür dikkat izlerdim diziyi başka birşeyle uğraşmazdım, son 4-5 bölümdür PES2010 oynarken seyrediyorum... Anlatabilmişimdir umarım...
  • Durgun olsada güzel bir bölümdü,
    Ezel'in herşeyi Bahar'a anlatacağını düşünmezdim.
    Yeni bölüm fragmanı çıksada izlesek, aradaki saçma yorumlara gülüyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 4 Mayıs 2010; 14:22:18 >
  • Yanlız bahara söylemesi çok saçmaydı yani bahar tamam ablam haksız diyip bunumu tutuacak
  • Beyler herkes Ömer olduğunu söylemeyecek sandım falan demiş ama daha önce Mert'e de söyledi , tek sorun Mert inanmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Beyler herkes Ömer olduğunu söylemeyecek sandım falan demiş ama daha önce Mert'e de söyledi , tek sorun Mert inanmadı.

inanmadı değil, anlamadı.
  • Bu bölüm de dahil son bölümler vasat bir görüntü çizdi.

Bahar'a Ömer olduğunu açıkladı. İnanır mı acaba merak ediyorum. İnansa bile diğerlerine söyler mi söylemez mi ? Muamma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

Durgun olsada güzel bir bölümdü,

Herkesin özgürce fikirlerini belirttiği bir yerde başkalarının yorumlarına saygı duymak yerine gülüyorsan forum sana göre bir yer değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

Durgun olsada güzel bir bölümdü,

Herkesin özgürce fikirlerini belirttiği bir yerde başkalarının yorumlarına saygı duymak yerine gülüyorsan forum sana göre bir yer değil.

film yapımcılarını oyuncuları dizileri bu kadar gözünüzde büyütmeyin..bir hikaye yazılıyor,oynanıyor,çekiliyor..büyük iş ama nihayetinde bir iş..

bizde bu işi değerlendiriyoruz..

izleyicisiz hiçbişeyler...
  • bencede pek iyi degildi ama sonu güzeldi.sonunda birine söyledi.bakalım gelecek hafta nolacak
  • Dizinin son bölümleri baştakiler kadar etkili,güzel olmasa da şu haliyle bile izlerken tek keyif aldığım yerli dizi...
    Birçok kriter açısından şu haliyle bile en kaliteli yapım...Şu haliyle bile diğer tüm yerli dizilere nal toplatır!

Son bölüm ise;

Başları biraz yavan olsa da sonlara doğru güzelleşti... son 2 bölümden daha iyiydi bence...

Özellikle Dayı´nın şu düşmanı mevzusuna yavaştan giriş yapmaya başladılar‚bu noktada dizide heyecan-kalite kesinlikle daha da artacak...

Müzikleri çok güzel noktalarda giriyorlar‚ etkisi yüksek oluyor...

Yalnız bu dizinin kesinlikle oyunculuk açısından en zayıf halkası CANSU DERE
    Hele o ağlama sahnelerinde bir oyuncu ancak bu kadar kötü rol yapabilir‚ bu kadar yapmacık ağlar

Kenan İmirzalıoğlu gibi sert yüz hatlarına sahip bir adam bile ne kadar içten‚doğal ağlama sahnesini yapabiliyorken Cansu Dere bütün duygu yansımasını köreltiyor...
    keza sadece ağlama olayı değil normalde de şu oyuncu performansıyla bu diziye yakışan biri değil‚ keşke başka bir bayan oyuncu olsaymış eminim dizinin havası çok değişirdi‚ Cansu Dere sadece idare ediyor‚diziye kattığı birşey yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 4 Mayıs 2010; 13:57:24 >
  • Genel olarak oyunculuk bence çok başarılı Cansu Dere zayıf halka doğrudur ama dizi duyguyu çok güzel veriyor
  • Forumun amacını anlayamamış insanlarla muhatab olmak zaman kaybı diye düşünüyorum... Ayrıca diziyi ister amuda kalkar izlerim, ister ata binerken izlerim kimseyi alakadar etmez... Son bölümler iyi değil işte bariz ortada daha neyin laf sokması peşinde bu insanlar çözemiyorum...
  • ben hala baharın anladığını düşünmüyorum yine o gıcık ses tonunda "ezeeell ne dion yaaa" tarzında bi cevap gelebilir haftaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: çerkes_kızı

ben hala baharın anladığını düşünmüyorum yine o gıcık ses tonunda "ezeeell ne dion yaaa" tarzında bi cevap gelebilir haftaya

haha evet olabilir..
  • Sonunu kaçırmıştım demek Ömer olduğunu söyledi. Haftaya kıvırma gibi bir durum olmasın sakın.

Bahar, kızım aç gözünü biraz. Sevgilim dediğin adam, ablanı düdüklüyor saman altından su götürüyor sen hala saf aşık rolündesin. Ablanla bastın umarım aklın başına gelmiştir.

Bu mavi gözlü adamda tam bir muamma. Cengize yardım edecek ve çıkaracak oradan onu.

Artık Ezelin Ömer olduğunun bilinmesi gerekiyor. Herkesten intikamını aldı, yapacağını yaptı. Planları ortaya çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_kusje

bencede pek iyi degildi ama sonu güzeldi.sonunda birine söyledi.bakalım gelecek hafta nolacak

Bu bölüm biraz durağandı.Sonu biraz aksiyonluydu sadece.Dizi güzel devam ediyor
  • Ezelin hapiste Cengizi çıldırtması güzeldi. Başarılı bir hamle geldi Ezelden.
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.