Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (191. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.023
Cevap
25
Favori
451.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Ezel ben Ömer'im diyor Ali Ömer ölmedi ki diyor Bahar'da nasıl yani? diyor. Ben Ömer'im diyor işte ölmediğinin neyine şaşırıyorsa.

Sen de biliyor musun anlamında soruyodur...
    Ayrıca avatarın bana çok itici geliyor nedense...

benim avatarım nasıl hep merak etmişimdir?(biraz konu dışı oldu ama mazur görün)

Dexterin ölüsü yeter ama forumdaki birçok Dexter avatarına göre biraz sönük, senin 1-2 ay önce mesaj sayın 300lerde falan değil miydi, bu kadar mesajı ne ara attın?

Evet yakın zamanda avatarımı değiştireceğim.Mesaj sayısına gelince önceden sitede aktif değildim ondan mesaj sayısı az olabilir
  • Dizinin sonu çok güzeldi, sonunda bir oh çekebildim.

Çok uzun zamandır bekliyorum artık çık da birine söyle diye.(Cengize söyle bomba olurdu mesela konuştukları sahnede ama buna da şükür.)

Dayının oğlu;

Çoğunuza belki çok uçuk gelicek ama, Cengiz dayının oğlu olabilir.Ailesi hakkında hiç bir şey bilmiyoruz Cengiz'in.Dayı, Ömer'e neden bu kadar yakınlık kurdu?Acaba dayının oğullarından 1 i hayatta kalmış olabilir mi?Dayının Cengiz'e karşı nefreti neden bilmiyorum yani zaten milyonda bir ihtimal ama yazıyım dedim

Edit:Yok yok düşününce çok saçma olduğunu gördüm, milyonda bir bile değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 6 Mayıs 2010; 16:08:39 >
  • TuN4 imzana koptum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

quote:

Google DNS'i öneririm hızlı ve sorunsuzdur, 8.8.8.8 aternatifi 8.8.4.4'ü girmen gerekiyor. Diğer yöntem host dosyasına YouTube'un ip numarası girilir ama DNS daha iyi bir yöntemdir.

sağol ama olmadı

O zaman yapacak birşey yok.

1. 4.2.2.1
    2. 4.2.2.2
    yap pc yeniden başlat kesin çalışır ben bunu kullanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HorasanlıMurat23

quote:

quote:

quote:

Google DNS'i öneririm hızlı ve sorunsuzdur, 8.8.8.8 aternatifi 8.8.4.4'ü girmen gerekiyor. Diğer yöntem host dosyasına YouTube'un ip numarası girilir ama DNS daha iyi bir yöntemdir.

sağol ama olmadı

1. 4.2.2.1
    2. 4.2.2.2

Konumuz kaçak sitelere nasıl girilir muhabbetine dönmüşBu arada youtube'a kaçak girmeyi bilmeyen yoktur sanıyordum varmış
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sağol ama olmadı

1. 4.2.2.1
    2. 4.2.2.2

Konumuz kaçak sitelere nasıl girilir muhabbetine dönmüşBu arada youtube'a kaçak girmeyi bilmeyen yoktur sanıyordum varmış

yok ya aslında biliyodum uzun zamandıe aynı yöntemle giriyodum ama bu son girilmeme olayından sonra işe yaramamaya başladı.Zaten nedense hiç bişey işe yaramıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 6 Mayıs 2010; 14:40:06 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sağol ama olmadı

1. 4.2.2.1
    2. 4.2.2.2

yok ya aslında biliyodum uzun zamandıe aynı yöntemle giriyodum ama bu son girilmeme olayından sonra işe yaramamaya başladı.Zaten nedense hiç bişey işe yaramıyo

Sorun halloldu mu?Yoksa ben kendi Dns ayar rakamlarımı verebilirim.Benım yöntemimde başka
  • Ben eksik kalmayayım hala giremediyseniz ben de kullandığım dns ayarlarını vereyim.
  • olmuyo olmuyo olmuyo

ya acaba yanlış bişey yapıyo olmayayım

bi anlatsanıza siz nasıl değiştiriyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 6 Mayıs 2010; 16:21:34 >
  • yeni izledim son bölümü
    ölüm döşeğindeki babasına,ölme tehlikesi atlatan kardeşine bile ben ömerim diyemeyen adamın kıçı kırık Bahar'a bunu itiraf etmesi saçma ötesi,he aman resmen rahatladım hele şükür aylar sonra birine itiraf etti :d
  • quote:

olmuyo olmuyo olmuyo

ya acaba yanlış bişey yapıyo olmayayım

bi anlatsanıza siz nasıl değiştiriyosunuz

Ağ bağlantılarna oradan özelliklere girin, internet protokolü sürüm 4tcpyi seçin. Otomatik olarak ip adresi al seçeneği ve aşağıdaki dns sunucu adreslerini kullan seçeneği onaylı olsun. Tercih edilen dns sunucusuna: 208.67.222.222, diğer dns sunucuna: 208.67.220.220 girin bunun olması lazım.
  • uğraşmayın DNS ile :-) navige size yeter...programsız,dns'siz..

google'a navige yazın yeter..

ha bi de firefox ile çalışır...sadece...
  • Yeni izleme fırsatı buldum. Harika bir bölümdü. Bizim de böyle kaliteli yapımlara imza atmamız ne güzel.
  • Ezel'in oğlu ve Ramiz'in kızının akibeti hakkında görüşleriniz nedir ?

Ezel'in oğlu babasının Cengiz olmadığını nasıl kabullenecek acaba ? Bu sezon o konuyu işletmezler heralde çünkü 2-3 bölüm sonra sezon finali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

uğraşmayın DNS ile :-) navige size yeter...programsız,dns'siz..

Ya ben İE ile kurdum oldu

bi de şöyle bi yazı çıkıyo napıyım

Intranet ayarları şu andavarsayılan olarak kapalı durumda.Intranet ayarlarının güvenlik düzeyi Internet ayarlarından daha düşüktür
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

uğraşmayın DNS ile :-) navige size yeter...programsız,dns'siz..

Ya ben İE ile kurdum oldu

bi de şöyle bi yazı çıkıyo napıyım

Intranet ayarları şu andavarsayılan olarak kapalı durumda.Intranet ayarlarının güvenlik düzeyi Internet ayarlarından daha düşüktür

olduğuna sevindim dostum ancak İntranet olayı hakkında ne dersem yanlış olur ama pek bir zararı olacağın sanmam.Virüs mirüs olayı yoktur bu navige olayında. :-)
  • @Miy1988

Çok teşekkürler atık girebiliyorum youtube'a

Bu son olaya sonra yarın bi daha bakarım

Diğer arkadalar sizede ilginiz alakanız için çok teşekkür ederim
  • Tüyoo.. diyomuşum

akşama doğru ulaşıcam inşallah tüyolara
  • O değilde dayının düşmanı kim çıkacak acaba ?

Şener Şen yakışmazmıydı ? Yada Çetin Tekindor

@ Yeni bölüm fragmanını gördüm de Ali neye bağlayacak acaba Ömer ölmedi olayını :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bittesitzensiesich

O değilde dayının düşmanı kim çıkacak acaba ?

Şener Şen yakışmazmıydı ? Yada Çetin Tekindor

@ Yeni bölüm fragmanını gördüm de Ali neye bağlayacak acaba Ömer ölmedi olayını :)

Ömer ölmedi kalbimde yaşıyor diyecek bence
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.