Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (171. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cengiz adam öldürmekten müebbet yedi, adam ölmedi ki Kafam karıştı biri aydınlatsın beni lütfen bir ayrıntıyı mı kaçırdım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

Cengiz adam öldürmekten müebbet yedi, adam ölmedi ki Kafam karıştı biri aydınlatsın beni lütfen bir ayrıntıyı mı kaçırdım?

al benden de o kadar :D

Açıklama bekliyoruz lostsoul
  • giriş kısmını bir türlü anlayamadım ama bölüm gerçekten güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bittesitzensiesich

Dünkü bölüm süperdi vallahi,Lostta bu kadar karışmıyor kafam

İyi de kafaların karışması mesele değil ki. Bağlayamıyorlar sonuçta olayları o mesele. Mesela dün akşamki ezelin oyunu 2-3 hafta sonra unutulacak. Yani bölümlük oluyor senaryolar artık Arka Sokaklar gibi...

Bi arada ezel Ali'nin işini bitiriyoruz demişti Ali'nin işi bir haftalığına bitti 2. hafta Ali tekrar eski haline döndü. Yani planda bi ilerleme olmuyor hep başladıkları yerdeler.

Sıkmaya başladı anlayacağınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

Cengiz adam öldürmekten müebbet yedi, adam ölmedi ki Kafam karıştı biri aydınlatsın beni lütfen bir ayrıntıyı mı kaçırdım?

al benden de o kadar :D

Açıklama bekliyoruz lostsoul

24.Bölümü bekleyelim lütfen
    yanılmıyorsam bundan sanırım 2-3 msj önce hapis mevzunun 24. bölümde açıklığa kavuşağını söylemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 13 Nisan 2010; 22:23:00 >
  • Ne bölümdü ya.
  • Bir teori

Cengiz bence hapise muhabbet olarak girmedi. Adami ayagindan vurdu ve silahda parmak izleri var. Bu yuzden kisa bir sureligine girmistir. Ezel'de Cengiz'in hapishane'den cikmasini istemedigi icin kendi de hapishane'ye girdi. Orda bir sekilde Cengiz'in basini yakip onun hapis suresini müebbet yapmaya calisacak. Ezel orda olmasa Cengiz korkudan kimseye laf edemezdi, suresi neyse yatip cikardi. Simdi Ezel orda yaninda diye o da gaza gelip millete artistlik yapar ve bir sekilde basi yanar.
  • Birde atı vurma olayı var sanırım kandıralı atımı vurdu diye bağırmıştı
  • Salih Kalyon (Serdar) gibi büyük bir oyuncunun neden sadece her bölüm 30 saniye gözüktüğünü anlamıyorum. Son bölüm çok iyidi en azından Ezel'in intikamını izledik. Ayrıca dayının kızı iyi rol yapıyor ama zır zır ağlaması soğutuyır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Salih Kalyon (Serdar) gibi büyük bir oyuncunun neden sadece her bölüm 30 saniye gözüktüğünü anlamıyorum. Son bölüm çok iyidi en azından Ezel'in intikamını izledik. Ayrıca dayının kızı iyi rol yapıyor ama zır zır ağlaması soğutuyır.

Bu haftaki saç ve sakal traşı muhteşemdi tam tipine uygun olmuş,dizi ekibinin berberini tebrik etmek lazım

Bence az yada çok gözükmesi tamamen senaryo ile alakalı.Özellikle bu son planlardan sonra baya bi gözükcek gibi

Dayının kızı hakkında söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.İlk bölümlerde iyiydi ama sonradan ağlamalar zırlamalar dayıya posta koymalar falan sıktı
  • Gerçekten söylüyorum mümkünse dayı felsefe yapmasın dizide bir süre. Çünkü Facebook'ta ameleleri görüyorum Shakespeare'in sözünü Ramiz Dayı'nın sözü zannediyorlar.
  • Bence şu son olayda oyun..Yani cezaevi kurmaca
  • yav sonunu böle bitirmiyolarmı..
    Bence izleyicisini salak yerine koymayan tek dizi...her olayın ardından,tam ne kadar saçma diyecekken, o bölüm olmasa da başka bölümde mutlaka mantıklı bir durumu görüyorsun..

Ama şu var;
    ufaklık telefonda sürekli "baba yardım et"felan derken bizim dayı ile tefo arasında mesafe vardı ve çocuk geyet keyifliydi?..peki bu help çığlıkları felan?..mutlaka sonraki bölümde detay veririler..

Düşünün dizi o kadar iyiki küçücük kurguda dahi açık arıyorum.başka diziler olsa neler neler yazardık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bittesitzensiesich

Bence şu son olayda oyun..Yani cezaevi kurmaca

Ben de ilk öyle düşündüm ama. Cengiz o zaman nasıl mahkemeye çıktı? Acaba o kurmaca hapishane de adam mı öldürdü ezelin gazıyl
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhat

yav sonunu böle bitirmiyolarmı..
    Bence izleyicisini salak yerine koymayan tek dizi...her olayın ardından,tam ne kadar saçma diyecekken, o bölüm olmasa da başka bölümde mutlaka mantıklı bir durumu görüyorsun..

Ama şu var;
    ufaklık telefonda sürekli "baba yardım et"felan derken bizim dayı ile tefo arasında mesafe vardı ve çocuk geyet keyifliydi?..peki bu help çığlıkları felan?..mutlaka sonraki bölümde detay veririler..

Düşünün dizi o kadar iyiki küçücük kurguda dahi açık arıyorum.başka diziler olsa neler neler yazardık..

baba yardım et demedi
    tefo orda balık tutuyordu ve can "yapma lütfen acıtıyosun" diye bağrıyodu balıklar için
  • Son yıllarda beni ekrana bağlayan ender dizilerden EZEL.
    ATV'ye geçince sıkıntı olur diye bir çekincem vardı ama eski temposuyla devam ediyor benim gözümde.
    Her bölüm farklı bir akıl oyunu, her bölüm süper replikler. İyi oyunculuklarını da ekledik mi tadından yenmiyor. Şöyle 1 sene daha devam etse yeter bana bir 10 sene daha.
  • mukemmmmel bolumdu ya dizi super devam ediyor

Ezel hapiste gorunce aklıma Scofield in Sona ya dustugu bolum aklıma geldi

• ya beyler dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama dizi başladığından beri 8 ay geçti ve bu Ezel daha kimseyle bi halvet olamadı

Ne olacak bu Ezel'in hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 15 Nisan 2010; 18:56:21 >
  • @Mister No

O kadar para, o karizma adamın hayata bak, ah ah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

ya beyler dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama dizi başladığından beri 8 ay geçti ve bu Ezel daha kimseyle bi halvet olamadı

Ne olacak bu Ezel'in hali

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.