Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (170. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Feel Me

Diziye sağlam bir metro sahnesi lazım.

Daha sağlamını bekliyorum.
  • Haa unutmadan

abi nolursun bana iyimisin diye soru sorma !!

• Hapisane'de mi Ramiz Dayı'nın yahu. Üstelik içindeki adamlarla. Sanki öyle bir izlenim verdi.

Ezelle Cengizde aynı T-Shirt'ü giymiş. Prison Break'teki PI takımı sanki.
  • Bence hepsi düzmece hapisanede mahkemede hepsi kurulmuş ,tıpkı truman show daki gibi bence
  • Ali gibi noluyor lannn

sonu nasıl öle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dx -- 13 Nisan 2010; 0:29:33 >
  • toplaş toplaş toplaş 24. Bölüm Tüyoları geldiii

>

Arkadaşlar şimdilik küçük bir tüyo vereyim

Önümüzdeki bölüm Cengiz ve Ezel neden hapisteler öğreneceğiz
    Ve 23.bölümde Ezel Dayı konuşmasında Ezel`in Bahar ile ilgili söyledikleri Dayının bu sözler üzerine Sonumuz olacak demeside ufak bir tüyo(anlayana)

Herşey Baharla Başladı Baharla Bitecek ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 13 Nisan 2010; 0:42:20 >
  • Dizi iyice karman çurman oldu

Hadi Cengiz hapiste, anladık ama Ezel'in ne işi var
    Bahar mı Eyşan mı ? Ezel'in karar vermesi gerekiyor !
  • Oyunbozan Bahar çıkacak sanırım.dayıda Bahar için sonumuz olacak dedi.kesin birşey ler olcak Bahar'la ilgili.
  • dizi yeniden renklendi resmen.
  • Biri spoiler kodu nedir söyleyebilir mi? Spoiler kullanmaya çalıştım olmadı Mesajım da silindi..
  • bu ne abi flash forward göstermeler falan, flash backler hadi neyse de bu da yeni çıktı, taklit kokan hareketler bunlar losun etkisinde fazla kalmışlar ama yinede bir türk dizisine göre gayet iyi
  • Valla bu hafta en iyi bölüm dayının intikam alışıydı. Cengiz dayıyı alt ettiğini sandı bir ara laf dalaşında, dayı çekip gitmişti. Dayının, gene insan olmadığını anladı.
  • Bahar konuşmalarında sanki herşeyi biliyorda bilmiyormuş gibi konuşuyor
  • Uzun bi aradan sonra diziden bi türlü zevk alamadım.

Aslında bölüm çok güzeldi ama işte bu ara biaz soğuttu.

İlerki bölümlerde alışırım

Yalnız kafam iyice karıştı Ezel ile dayının birlikteliğindeki derinliği Kerpeten Ali ve Eyşan karısı biliyo mu daha doğrusu aralarında olan ilişkiyi Ezel Ali ve Eyşana nasıl anlattı

Bi de hani tefo'yu inandırıcı olsun diye dövdüler ya çok saçmaydı.Çocuğu eve getirdikten sonra Cengiz hiç ağzını aramak için sormadı mı ne yaptınız diye ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 13 Nisan 2010; 13:36:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

Uzun bi aradan sonra diziden bi türlü zevk alamadım.

Yalnız kafam iyice karıştı Ezel ile dayının birlikteliğindeki derinliği Kerpeten Ali ve Eyşan karısı biliyo mu daha doğrusu aralarında olan ilişkiyi Ezel Ali ve Eyşana nasıl anlattı

Bi de hani tefo'yu inandırıcı olsun diye dövdüler ya çok saçmaydı.Çocuğu eve getirdikten sonra Cengiz hiç ağzını aramak için sormadı mı ne yaptınız diye ?

Ezel Cengizi içeri tıkmak için dayıyla anlaşmış numarası yaptı ya hatırlamıyomusun
  • Saçma bir dizi olmaya başladı.
  • Ezel herhalde Cengiz'e kendisinin Ömer olduğunu söylemek için girdi içeri Tefo ölmesin en sevdiğim karakter
  • Dünkü bölüm süperdi vallahi,Lostta bu kadar karışmıyor kafam
  • saçmalamıyorlar mı artık sizcede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

Uzun bi aradan sonra diziden bi türlü zevk alamadım.

Ezel Cengizi içeri tıkmak için dayıyla anlaşmış numarası yaptı ya hatırlamıyomusun

Yok orayı hatırlıyorum ama Ali ve Eyşan hiç sormuyolar mı nerden tanışıyosunuz diye Özellikle Ali'nin %100 sorması şart çünkü baya olay yaşadılar
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.