Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes ATV ye geçti diyor ama hala resmi bir açıklama yok. Atv, Show Tv, Ay Yapım ve Ezel'in resmi sitesinde hala Her pazartesi 20:00 'de Show TV 'de notu var. Bence spekülasyondan başka bir şey değil. En azından öyle olmasını umuyorum yoksa canlı izlemek yerine bilgisayardan reklamsız izlemeyi tercih ederim.
  • 3 aydır internetten uzağım

dolayısıyla bu konuya ilk mesajım

ezel türk dizi tarihinin en iyisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor
    fakat her bölümde dayıı teyfik neyzen gibi felsefe yapıcaksa tuzunu fazla kaçırırlar
    bide bu atv olayı çıktı ?
    eğer doruysa atvde bu dizi en iyi dizi olma yolundan bayağı bi sapacaktır .

birde son bölümde güzel biyerde bıraktılar olabilicek 3 ihtimal var

%90 öyle yada böyle o dosyaya ali ulaşamıycak
    %9 ali dosyayı görüp ezele katılacak
    %1 ali dosyayı cengize teslim edip herkez öğrenicek ömerin kimliğini

ayrıca bu atv mevzusu sonuçlandımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 15 Ocak 2010; 23:03:42 >
  • Hem atv hemde Perşembe günü. İşte buna dayanamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Atv yi açıp reyting kazandırmaya gerek yok.Sınırsız internetimiz var çok şükür açar izlerim Hd kalitesinde.Üstelik reklamsız

Reyting cihazı sadece 2000 evde mevcut.

tüm türkiyede 2000 kişiye göremi dizi ratingları baz alınıyor inanamıyorum ciddimisin...?vay ne ilerdeyiz gerçekten...2000 ailenin 1500 ü ajdar ı izliyorsa yada azer bülbülü ne olucak o zaman vay halimize..
  • Yeni bölüm 25 Ocak Pazartesi ATV'de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Yeni bölüm 25 Ocak Pazartesi ATV'de..

kaynak?

Sabah gazetesinde yazıyor maalesef

Ezel'in transferine yönelik açıklama yapan atv Genel Müdürü Adem Gürses, "Kanalımız zirveyi yeniden yakalayacak unsurlardan birine daha imza attı. atv, iddiasını bir üst seviyeye taşıyacak temel taşlardan birini daha ortaya koydu. Ezel, bizim için sadece bir dizi değil. Diziyi, hedeflediğimiz bir numarayı yakalama arzusunun temel taşlarından biri olarak görüyoruz. Dizi atv'nin yayın politikasına uyan bir proje. Daha önce de ilgilendiğimiz bir projeydi, kısmette daha sonra atv'ye geçmesi varmış. Böyle bir projeyi yayınlayacak olmaktan dolayı mutluyuz" diye konuştu. Büyük bir izleyici kitlesine sahip Ezel'in transferiyle ilgili internet forumlarında da olumlu yorumlar yapılıyor.

Hangi forumda olumlu yorum yapılıyor acaba gerçekten merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salim89 -- 16 Ocak 2010; 12:27:59 >
  • EZEL kesin olarak ATV'de arkadaşlar.

Bugünkü SABAH gazetesinde ilk sayfada haber verilmiş zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Yeni bölüm 25 Ocak Pazartesi ATV'de..

offf işte bu kötü oldu neyseki günü değişmemiş..
  • http://www.sabah.com.tr/Yasam/2010/01/16/eysana_seytan_kadin_demek_haksizlik_olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T®an©e Addi©T -- 16 Ocak 2010; 15:12:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_kusje

http://www.sabah.com.tr/Yasam/2010/01/16/eysana_seytan_kadin_demek_haksizlik_olur

Yeni bölümü 25 Ocak'ta atv den yayınlanacak "Ezel" dizisinin kadın oyuncusu oynadığı karakteri savundu

Pöffss.

Nasıl olsa televizyondan izlemiyorum reklamlı meklamlı. İndirip izliyorum ama. ATV eline yüzüne bulaştırmaz umarım güzelim diziyi.
  • @PHI

Dizinin tadını kaçacak, eski havası olmayacak orası kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

@PHI

Kanal senaryoyu ve yapımı etkileyecektir. Umarım yanılırız ama sanmıyorum.
    Daha önce Kurtlar vadisi Kanal D'ye, deliYürek Atv'ye geçtiğinde neler olduğunu görmüştük.
  • bu kadar güçlü bir dizi ve yapım şirketini kanal etkileyemez zaten iyi giden bir diziyi etkilemek de istemezler. köşede atv logosunu görecek olmaktan memnun muyum? hayır değilim ama diziyi etkilemez bu kadar önyargılı davranmayalım bence
  • eğer yukarda denildiği gibi kanal d'ye geçen kurtlar vadisi gibi olurlarsa hiç çekilmezler

Sıkı bi vadi izleyicisi değilim ama o bölümleri hatırlıyorum,kavak yelleri gibi duruyodu kurtlar vadisi
  • quote:

@PHI

neden sebeb
  • Arkadaşlar internetten hangi siteden indiriyorsunuz biraz bilgi verir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

@PHI

neden sebeb

3-5 mesaj yukarıyı okursan anlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Atv yi açıp reyting kazandırmaya gerek yok.Sınırsız internetimiz var çok şükür açar izlerim Hd kalitesinde.Üstelik reklamsız

Reyting cihazı sadece 2000 evde mevcut.

tüm türkiyede 2000 kişiye göremi dizi ratingları baz alınıyor inanamıyorum ciddimisin...?vay ne ilerdeyiz gerçekten...2000 ailenin 1500 ü ajdar ı izliyorsa yada azer bülbülü ne olucak o zaman vay halimize..

Şuanda 4 bine yakın evde reyting cihazı var ve şunuda belirtim reyting cihazı takılan evlerde özel kumandalar vardır..Yani siz aslında tvde kanal değiştirirrken size verilen kumandalarla bunu yaparsınız..Ayrıca öyle kafalarına göre herkese vermiyorlar o cihazı.İnsanları seçerek veriyorlar.Yüksek geliri ve eğitim seviyesi yüksek insanlardan tutta,varoşlarda yaşayan yada avukatından,dokktoruna,taksicisine göre sosyo-ekonomik duruma göre veriliyor.Reyting ölçümü 4 gruptan oluşur..Mesela reytinglerde A/B ve Total olarak 2 grup görürsünüz..A/B grubu geliri ve eğitim seviyesi yüksek insanları temsil eder..Total grubu ise A/B grubuda dahil tüm herkesi temsil eder.Şöyle düşünün..4 bin cihazın bin tanesi gelir durumu ve eğitimi iyi olan insanlara verilir.A/B reytinglerini bu bin kişi belirler..Total grubunu ise 4 bin kişi yani cihaza sahip olan herkes..Onun için herkes öyle Ajdar ı izlemiyor.Yada A/B grubu ile Total gurup arasındaki reyting farklar bu yüzden oluşuyor..

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

@PHI

Kanal senaryoyu ve yapımı etkileyecektir. Umarım yanılırız ama sanmıyorum.
    Daha önce Kurtlar vadisi Kanal D'ye, deliYürek Atv'ye geçtiğinde neler olduğunu görmüştük.

Yapmayın Allah ını severseniz..Ezel de değişen hiçbişey olmucak..Hem senaryo neye göre değişecek..Dizinin seneryosu 1.5 yılda yazıldı ve bitti bile..Sadece yayınlanacak olan bölümlerin ara konuşmaları ekleniyor..Senin bir mesajını hatırlıyorum.Kv star a geçerse izlenmez demiştin.Daha doğrusu çoğu kişi bunu demişti..Bunu demelerinin en büyük nedeni star ın renk kalitesiydi..Sonra sen çok güzel olmuş demiştin ve birçok kişide aynı şeyi demişti.(Kv nin seneryo saçmalığı yada bayması kanalla alakalı değil.Star ageçmeden önceki sezonda yine kötüydü).Bi kanal bi diziyi etkiliyemez.(Kv nin seneryosu değişcek demişlerdi ama değişmedi.Yada Aydındoğan yalakalığı yapmıyor.Gerçi star şuanda fetonun adamına geçti orası ayrı).Hadi siyasi bi yayın yapsa anlarım ama Ezel de siyasi bir yayın yok ve oyuncular kanal değişti diye performanslarını düşürmicekler..Ezel yine aynı kamera ve aynı teknik ekiple çekilecek..Sadece dizinin kasedi show tv ye gideceğine Atv ye gönderilecek..Bu kadar basit..He atv nin biraz sarımsı bir rengi var..Ama değişen bişey yine olmıyacak..3-4 bölüm sonra herkes o rengede alışacak..Yani kanalın rengi yüzünden dizi kötü olucak,daha izlenmicek demek çok saçma(Böyle diyenlere lafım).Her iddaasınada girerim eğer Ezel en başta atv de yayınlanıp,show a geçseydi bu seferde aynı şeyi show için dicektiniz..Atv kanalının akp yandaşına ait olması Ezel in kalitesini etkilemez..Bu arada atv deki ilk bölümünde dizinin kalitesi düşmüş diyenleri çok merak ediyorum.Çünkü bunu dedikleri zaman,bunu kasıtlı olarak söylediklerinin ispatı olucak bu söz.Bunu dememin nedeni show da son yayınlanan bölümü herkes izlerken,Ezel in diğer 2 bölümünün çekimi zaten bitmişti..Yani atv de yayınlanacak ilk 2 bölüm dizi showdayken çekildi ve bitti.Onun için bunu dediğiniz zaman bunu kasıtlı yada psikolojik olarak söylediğinizin en büyük kanıtı olucaktır bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JP!!!!!!! -- 17 Ocak 2010; 3:57:20 >
  • Ezel'in senaryosunda değişme olacağını sanmıyorum, açıkçası kanal değişimi çok da ilgilendirmiyor beni, netten indirip seyrediyorum zaten.
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.