Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (406. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • halbuki kenan birkan çok iyi biriymiş. ramizi korumak için hayratlıya oynuyordu ama tabi ramiz uzaktan öyle olduğunu anlamadı ramiz ne yaptı da kenanı tam bir şeytana dönüştürdü?
  • bu selma mektubu olayı nedir arkadaşlar. Ne anlama gelıyor oda onun mektubunun olması anlamadım :S

• Vay be ben Ramiz Kenan'ı Selma için sattı zannetmiştim ama şu son bölümden anlaşılan Kenan Ramiz'i satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duygusuz İfade -- 7 Aralık 2010; 8:41:47 >
  • Arkdaş biz bir "Tony Soprano'nun karısı" yazdık 4 gün bölümden uzaklaştırıldık. Burada bir spoilerdir gidiyor. Olmaz ki ama...

• Bölüm fenaydı yaw ama işin içinde bir .okluk var.
    Ayrıca Kenan bu işlerin çok irdelenmesini istemiyor bence selimi ramiz değil kenan öldürdü yada ben iice kafayı yiyiyorum
  • Dizinin kendisinden sıkılmaya başladım bu aralar... Ama dizi Ramiz ile Kenan'ın gençliğine dönünce heyecanlanıyorum, hele o dayının gençliği yok mu... Karakter hayran bırakıyor kendine..
  • abisi selmaya takmış olabilir bunun sonucundada abisini kenan öldürmüş olabilir

• daha tam ayrılmadılar bence ramizle kenan tam düşman olacak bi hareket ilerde olacak. mesela hayratlıyı ramiz in kaldıgı yere getirdi ya kenan.bence beraber öldürücekler çünkü kenan hayratlıya onu alt etmek için yanaşıyor

• Dayıyla Kenan arasındaki kopma noktasına ulaştık nihayet. Kenan büyük bir ihtimal hayratlıyla geldi dayı parçalayacak ortalığı bir daha ki bölüm

• 30 yıl önce oldu olay diyolar daha 1980'ne kadar çok var daha olaylar gelişcek gibime geliyor
  • Şu 1971 hayratlı ölümü ile 1973 olayı cidden büyük bir hata...
  • Vasat bir bölümdü. Hiç tat vermedi.

İspiyoncu annesi mi içerden biri mi tartışılır.
  • cengiz ile kenanın telefon konuşmasında cengiz aşkla ilgili birşey söyledi kenana, kenan orda bir tuhaf oldu fark ettiniz mi hemen geçiştirdi kenan fena çarpılmış anlaşılan selmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

Arkdaş biz bir "Tony Soprano'nun karısı" yazdık 4 gün bölümden uzaklaştırıldık. Burada bir spoilerdir gidiyor. Olmaz ki ama...

Konuyu temizlemeye kalksan spoiler içerikli mesajlar yüzünden 100 sayfanın altına düşer. Bundan eminim.

Şikayet edeceksin ki baksınlar. Yoksa incelemeye tenezzül bile etmezler. Ben de sırf bu yüzden bu konu içerisindeki mesajları şikayet etmekten bıktım,usandım.

Mesela; Yukarıdaki üye bölümle ilgili içerik olarak en ağırından bir mesaj yazmış. Üstelik spoiler butonundan eser yok.

Vakti zamanında kurallar ile ilgili bir düzenleme yapın dedik ama umursanmadık galiba. Her neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 7 Aralık 2010; 23:40:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade

Vay be ben Ramiz Kenan'ı Selma için sattı zannetmiştim ama şu son bölümden anlaşılan Kenan Ramiz'i satıyor.

Hayır Kenan Ramiz i satmıyor.Diziyi iyi izlemediğiniz için yada geçmiş bölümleri unuttuğunuz için böyle demeniz normal.Hatırlarsanız 39. bölümde Kenan lunaparkta Hayratlıyı öldürüyordu..

02:00 dan başlatın direk(Ayrıca 1971 yazıyor orda ama Hayratlı 1973 yazan bölümlerde hala canlı.Müthiş bir mantık hatası daha)..Ramiz in dizinin ortalarında dediği gibi;Kenan ı Selma için sattı..Ramiz ne demişti..Kenan la en tepeye oturduk ve rakibimiz kalmamıştı..Sağıma baktım,bide soluma baktım.Bize denk birisi yoktu.Sonra Kenan ın baktığı yere baktım..Orada Selma vardı vb. şeyler demişti..Ramiz, Kenan ı bu yüzden bıçaklamıştı ve Kenan da abi niye yaptın deyince; Ramiz: sevdim demişti..
    Cengiz i telefonla arayan yani sen bu numarayı nerden buldun dediği kişi Şebnemdi..Zaten önceki sayfalarda arkadaşın biri hainin kesin Şebnem olduğunu ispatlamıştı..Dizi genel olarak bu bölüm sönük geçti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 8 Aralık 2010; 3:10:39 >
  • diziden hafiften sıkılan varmı..ilk sezonundaki o fırtına yok artık hem medyada hemde reytinglerde..reytinglerin düştüğünü duymuştum ..bende seviyorum diziyim ama çok ağır be kardeşim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

diziden hafiften sıkılan varmı..ilk sezonundaki o fırtına yok artık hem medyada hemde reytinglerde..reytinglerin düştüğünü duymuştum ..bende seviyorum diziyim ama çok ağır be kardeşim...

Dizide düşüş olduğunu buradan çok rahat anlarsınız.Önceki sezonda bir bölümde 5 sayfa yazılırken bu bölümde 1 sayfa anca oldu..Çünkü diziyi izlememizi sağlayan Ezel in Ömer olduğunu kimsenin bilmemesiydi..Aynı şey Kurtlar Vadisindede vardı..Polat ın Ali olduğunu kimse bilmiyordu..Diziyide en çok izleten şey bu sırdı.Ama herkes öğrenince yani seyirciye bunu verince o zaman insanda bir merak kalmıyor..Açıkçası Ezel in Ömer olduğunu bi tek Dayı ile Annesi bilseydi daha farklı olurdu..
  • dizinin artık dayı - ezel faslı ilgi çekmiyor, kenan - ramiz faslı çok iyi gidiyor sadece geçmişi gösterseler yeter aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

diziden hafiften sıkılan varmı..ilk sezonundaki o fırtına yok artık hem medyada hemde reytinglerde..reytinglerin düştüğünü duymuştum ..bende seviyorum diziyim ama çok ağır be kardeşim...

Hangi bölüm olursa olsun bu diziyi izlerken sıkıldığımı hiç hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Aralık 2010; 8:24:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

dizinin artık dayı - ezel faslı ilgi çekmiyor, kenan - ramiz faslı çok iyi gidiyor sadece geçmişi gösterseler yeter aslında

Aynen. Diziyi gecmis icin izliyorum bile denebilir. Ilk sezon Ezel-Cengiz olaylari iyiydi ama eski Ramiz-Kenan oyunlari cok daha guzel bence.
  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.