Şimdi Ara

Extreme Gaming Setup Görsel PayLaşımLar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
6
Favori
9.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Setup ın ayrı konusu açılacaktır eksiklerim var .Instagram'dan da bulabilirsiniz.

Extreme Gaming Setup  Görsel  PayLaşımLar Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 6 Mayıs 2018; 18:52:6 >
    MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 |
    Gaming Gears Entertainment Setup
    LG 48 C5 OLED | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium
    Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye
  • İlk olarak güzel konu lazımdı zaten ama ya Sergiye yada Kasa/güç kaynağı bölümüne taşınsın bence.
    2. Bazı kasalarda emek var ama Tema yok / cable management yok,malesef Battlestation olacak masa görmedim (1-2 tane beğendim hakkını yemeyelim) . Hele osmanlı turası tüplü arçelik tv spec arkadaş yıktı beni
    Yaş 25, sene 2005 2006(2007'de olabilir) o aralar ilk okullu ve hızlıyız tabi. Silkroad oyununa yeni başlamışız evlerde interneti geç, bilgisayar bile yok durum vaziyet belli herkeste. Çok sevdiğim değer verdiğim bir abim ve arkadaşımın dayısı, internet cafe açmış mahalleye o aralar tabi nasıl popüler net cafeler dolup taşıyor. Msnler winampdan müzikler falanlar filanlar bizim levellerde 25 30, 45'i gören yok annesini seveyim. Mahallede oturuyoruz bir gün Arif abi kapıya çıktı, gençler sos düştü gelin göstereyim dedi biz koşa koşa bir solukta gittik yanına. Ulan oda ne! hurricane! İçinde masmavi loş bir ışık dedim aha cennet. O an vuruldum bu kasaya dedim ki roket füze bu ne böyle abi!? Yeni kurduğu sistemmiş bu kasayı gördükten sonra yana döne böyle bir pc toplamalıyım kendime dedim. 25 yaşına kadar hiç fırsatım olmadı 1 hafta önce kurdum sistemimi ama o heyecanı asla vermedi. Hala çok yakışıklı meret hala çok kaslı, tam bir 69 gto gözümde. Hurricane ismininde hakkını sonuna kadar veriyor da! Kusuruma bakma dostum, kafanı şişirmek istemezdim ama içimde ki ukte'yi buraya dökmek istedim :)
  • İlk olarak güzel konu lazımdı zaten ama ya Sergiye yada Kasa/güç kaynağı bölümüne taşınsın bence.
    2. Bazı kasalarda emek var ama Tema yok / cable management yok,malesef Battlestation olacak masa görmedim (1-2 tane beğendim hakkını yemeyelim) . Hele osmanlı turası tüplü arçelik tv spec arkadaş yıktı beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 27 Nisan 2018; 23:0:28 >
    MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 |
    Gaming Gears Entertainment Setup
    LG 48 C5 OLED | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium
    Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye
  • 4000tl lik pc size yeterken ne gerek var bu kadar israfa. Tamam kabul ediyorum kıskandım
  • Yaş 25, sene 2005 2006(2007'de olabilir) o aralar ilk okullu ve hızlıyız tabi. Silkroad oyununa yeni başlamışız evlerde interneti geç, bilgisayar bile yok durum vaziyet belli herkeste. Çok sevdiğim değer verdiğim bir abim ve arkadaşımın dayısı, internet cafe açmış mahalleye o aralar tabi nasıl popüler net cafeler dolup taşıyor. Msnler winampdan müzikler falanlar filanlar bizim levellerde 25 30, 45'i gören yok annesini seveyim. Mahallede oturuyoruz bir gün Arif abi kapıya çıktı, gençler sos düştü gelin göstereyim dedi biz koşa koşa bir solukta gittik yanına. Ulan oda ne! hurricane! İçinde masmavi loş bir ışık dedim aha cennet. O an vuruldum bu kasaya dedim ki roket füze bu ne böyle abi!? Yeni kurduğu sistemmiş bu kasayı gördükten sonra yana döne böyle bir pc toplamalıyım kendime dedim. 25 yaşına kadar hiç fırsatım olmadı 1 hafta önce kurdum sistemimi ama o heyecanı asla vermedi. Hala çok yakışıklı meret hala çok kaslı, tam bir 69 gto gözümde. Hurricane ismininde hakkını sonuna kadar veriyor da! Kusuruma bakma dostum, kafanı şişirmek istemezdim ama içimde ki ukte'yi buraya dökmek istedim :)

| MSI OPTIX MAG274QRF-QD 2K 165Hz IPS |

• Daha önce buna benzer bi konu vardı ama malesef göze hitap eden build'ler araya kaynıyor burdaki amaç gercekten Exreme olan build'leri aynı çatı altında Toplayıp fikir sahibi olmak ilk resim benden gelsin...

Görmek için Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supervisor_ -- 14 Nisan 2018; 16:54:42 >

İntel i7 13700K// Asus Rog Z790-E Gamıng // Gskıll 32GB (2x16GB) Trıdent Z5 Siyah DDR5 6400MHz CL32 1.4V Rgb // Asus Rog Ruyjın II 360mm Sıvı Soğutucu // Asus Rog RTX 3080 // Samsung 1TB 990 Pro // Corsair AX1000 80+ Titanium Güç Kaynağı // Lian Li O11 Dynamic Evo Black

• Supervisor_ kullanıcısına yanıt
    Hocam beni yanlış anlamazsanız ve aynı zamanda anlayışınıza sığınaraktan bir konuda soru sormak istiyorum.

Build kelimesini çok sık kullandığınızı gördüm. Yapım demek yerine veya çalışma demek yerine build demenizin özel bir sebebi var mı? Yoksa kaynakların Türkçe olmamasına bağlı olaraktan kelime alışkanlığı mı?

AMD Ryzen 9 9950x3d / MSI X870E Tomahawk PZ / G.Skill Trident Z5 2x24GB 8000C40 / MSI RTX 5090 Suprim SOC / Samsung 990 Pro 2TB / Lian Li HydroShift II / Seasonic TX1600 Noctua Edition / Lian Li O11 Mini v2 / Lian Li Uni Fan TL Wireless / LG Oled 48C5 / Razer Huntsman V3 Pro/ Razer Gigantus V2 / Razer Deathadder V3 Pro / Philips HUE Ambient Kit / Samsung Q700C / DXRacer King Series
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinOZTURK34

Bu mesaj silindi.
    Tasarım falan umrumda değil ama şu fanların hava akımını adam akıllı düzenleyin yazık yahu VRMlere, ramlere, mosfetlere, işlemciye,gpuya. 5 derece değil en az 15 derece fark eder şu halde fansiz çalışsa daha iyi.

Corsair Severler Derneği Corsair Fan Club

AMD Ryzen 7 1700 // MSI GTX 1060 6GB GAMING X // Corsair Carbide 400R // FSP Aurum-PT 1200W // Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz // Corsair H100i v2 // ASUS PRIME B350-PLUS // OCZ RD 400 NVMe

OnePlus 3T 128GB
  • EsKiLeRdDEn kullanıcısına yanıt
    efsane resmen hurricane ilk gördüğüm gün yutkunup eve döndüğümü biliyorum o zamanın şartlarında satın alma şansım yoktu, maziye götürdü beni
    AMD Ryzen 9 9950x3d / MSI X870E Tomahawk PZ / G.Skill Trident Z5 2x24GB 8000C40 / MSI RTX 5090 Suprim SOC / Samsung 990 Pro 2TB / Lian Li HydroShift II / Seasonic TX1600 Noctua Edition / Lian Li O11 Mini v2 / Lian Li Uni Fan TL Wireless / LG Oled 48C5 / Razer Huntsman V3 Pro/ Razer Gigantus V2 / Razer Deathadder V3 Pro / Philips HUE Ambient Kit / Samsung Q700C / DXRacer King Series
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalyalı0304

Eskiler burdaymış bee nostalji

Çok güzel bir kasa gerçekten benim için 67 cougar, 69 gto yerinde donanım dünyasında. Sıfır gibi hatasız bulsam bir tane, uygun rakamlı hemen alırım odamın bir köşesine koyarım. In-win 303, TT level 10 gt ve Feel Hurricane benim için çok çok ayrı yeri olan kasalar bunlar. :)

| MSI OPTIX MAG274QRF-QD 2K 165Hz IPS |
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Setup ın ayrı konusu açılacaktır eksiklerim var .Instagram'dan da bulabilirsiniz.

Ha şöyle ya setup görelim biraz,bilen adam yapıyor.
    Monster Tulpar t7 v2.2
    intel i7 4710 2.5 ghz
    nvidia gtx 880 8 gb 256 bit
    16 gb ram

• _____________________________
  • Masayı değiştireceğim eve tadilat yapacağım
    Masayı masif ağaç yapıp duvara monte edeceğim
    Monitör duvara monteli her türlü açıyla istediğim yöne çevirebiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: iNetwork12

Hocam ekran kartı dik tutmak icin aparat hesaplı bisey biliyor musunuz acaba

• Aylarca uğraş ve sayısız deneme sonrasında Kasım 2018de tamamlayıp piyasadan çekilmeme neden olan benim için kusursuz Sistem :D
    Her aşamasında ramazan ve yunus abimin emekleri vardır ...Bilgi paylaşıldıkça güzelin vücut bulmuş hali kendileri ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorum60 -- 23 Nisan 2018; 15:32:8 >
    Drmel , Hawk-Claw , Markus Schulz , arasmustafaoglu , grkcm , Takumi , cikitare , black37 , Keanexx , Cr!M!N4L , Frobisher , Bu bir kullanıcı adı , MyReSPeT , lp.papercut , Winston Blue , Yaşayan Canlı , quarters , Degisik Kahya , Dark_Stone_TR , roebenewa , berkke , Gargemelus , yusufahmet16 , dr.halil , TR_LegendOfWar , slckssmz , Grain35 , slajer, Yggdrasil , dunklerpaladin , Kael_ , Blasted35, demirkaanersin , capcup74 , Arthionnn , SchwarzMoto , xVengeance , capcup74 , Leeroy Genghis , mustafa982 , fat33 , DoDoking , anorexia , Crashlone , Psicolog , QarekTyphon , AurumLuna , hsnpyn11111 , Gold D. Roger , Mckenziee , Markus Schulz , Ŀeoп , judge1986 , GuitarxtanbuL , Leeroy Genghis , Kronoss2510 , ExMilitary , Jellal Fernandes , Unshaken Darkness , GuitarxtanbuL , John Constantine

Dr_nike_kaddafi

• doktorum60 kullanıcısına yanıt
    sanat eseri bi setup olmuş hocam nazar değmesin

İntel i7 13700K// Asus Rog Z790-E Gamıng // Gskıll 32GB (2x16GB) Trıdent Z5 Siyah DDR5 6400MHz CL32 1.4V Rgb // Asus Rog Ruyjın II 360mm Sıvı Soğutucu // Asus Rog RTX 3080 // Samsung 1TB 990 Pro // Corsair AX1000 80+ Titanium Güç Kaynağı // Lian Li O11 Dynamic Evo Black
  • quote:

Orijinalden alıntı: katharsis1537

Hocam kasanizin ve kullandığıniz fanlarin marka modeli nedir. Bayildim resmen
    Kasa anidees crystal lite...

Fanlar nzxt aer

Zevkinize hayran kaldım :)
    Drmel , Hawk-Claw , Markus Schulz , arasmustafaoglu , grkcm , Takumi , cikitare , black37 , Keanexx , Cr!M!N4L , Frobisher , Bu bir kullanıcı adı , MyReSPeT , lp.papercut , Winston Blue , Yaşayan Canlı , quarters , Degisik Kahya , Dark_Stone_TR , roebenewa , berkke , Gargemelus , yusufahmet16 , dr.halil , TR_LegendOfWar , slckssmz , Grain35 , slajer, Yggdrasil , dunklerpaladin , Kael_ , Blasted35, demirkaanersin , capcup74 , Arthionnn , SchwarzMoto , xVengeance , capcup74 , Leeroy Genghis , mustafa982 , fat33 , DoDoking , anorexia , Crashlone , Psicolog , QarekTyphon , AurumLuna , hsnpyn11111 , Gold D. Roger , Mckenziee , Markus Schulz , Ŀeoп , judge1986 , GuitarxtanbuL , Leeroy Genghis , Kronoss2510 , ExMilitary , Jellal Fernandes , Unshaken Darkness , GuitarxtanbuL , John Constantine

Dr_nike_kaddafi
  • CVenturas kullanıcısına yanıt
    alışkanlık üstad başka bi sebebi yok

• Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Abim çok güzel yazmışsın ya.dediğin gibi benim kasanında içinde mavi ledli fan vardı ama aldığım yerde eve getirince fanlarının dönmediğini görüp sökmüştüm.benim içinde bu kasanın önemi başkadır abim anlıyorum seni.bende ilk sistemimi alıp bu kasaya kurdum.nasip kısmet demekki bu işlerde
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.