Şimdi Ara

Evren Neyin Yansıması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
3
Favori
4.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hologram evren teorileri gittikçe değerleniyor. Bir çok fizikçi evrenimizin aslında bir yansıma olduğundan söz ediyor. Bu bilgilerle beraber,10 yıl içerisinde küresel olarak hayat felsefemiz değişebilir.
    Ancak bence bilim her ne kadar açıklasada, hayatımızda yaşadığımız bazı fenomenlere bakarakta bu bilgiyi anlayıp deneyimliyoruz, bilmenin ötesine geçebiliyoruz. Mesela rüyalar hakkında düşünelim. Rüyalar bilinç altındaki bilginin dışa vuran hologramıdır ve bize büyük ipuçları verir.

Düşüncelerimi kısaca anlattım bununla ilgili, göz atabilirsiniz.
    Lupinderyoutube
    Rüyalar Bir İşaret Mi ?
    https://www.youtube.com/watch?v=D8JDb_Uvy0s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hologramsa şöyle bir anda önümde birkaç milyon dolar hologramı felan beliriverse hiç fena olmaz. yada şu türkiye hologramı yerine biraz avrupa hologramını görsek. sanalmı yani herşey. bu kadar çekilen acı sıkıntılar. keşke hepsi rüya olsa ama sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 20 Şubat 2018; 10:56:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Take That

hologramsa şöyle bir anda önümde birkaç milyon dolar hologramı felan beliriverse hiç fena olmaz. yada şu türkiye hologramı yerine biraz avrupa hologramını görsek. sanalmı yani herşey. bu kadar çekilen acı sıkıntılar. keşke hepsi rüya olsa ama sanmıyorum

Gündelik hayatımızda, isyan eden,neden ben diye yakınan insanlarla karşılaşıyoruz.Bunun altında yatan neden kurban psikolojisi diyebiliriz. Bir çok insan kendini önemsiz, evrendeki basit bir nokta olarak görüyor. Ancak biz bu değiliz, biz noktadaki evreniz.Yaşanılan bütün korkular, acılar yada bütün algılamalar hepsi bilincimizde oluşup vuku buluyor. Örneğin dokunduğunda o katılık hissini sana beyin veriyor. Yada bir şeye baktığında gözlerin değil zihnin görüyor. Gözler sadece bilgiyi beyne taşıyor. Ancak her şey beyninde yorumlanıp oluşuyor. Bütün fizik yasaları bize bağlı olarak zihnimizdeki duvarlar gibi. Kendimize sınır koymadığımız sürece, sınırsız tanımsız saf bilinciz. Ancak çoğu insan gerçekliğini acı ve korku üzerine kurduğundan dünyanın hali bu şekilde. Sevgiyi hatırlamamız gerek. Videolarda da buna ve ilginç konulara bağlamaya çalışacağım. Takip etmek istersen oradanda konuşuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 20 Şubat 2018; 12:25:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum videodaki sensen şöyle bir öneri vereyim. Videolarında bilgi içerikli paylaşımlarda bir görsel ya da jenerik kullanarak üstüne dublaj yap. Bu kullanıcının bilgiye daha iyi odaklanmasını sağlar.

Kendini çekerek bilgi verirsen halkımız odun çünkü. Senin konuşmana, saçına başına orana burana takılır olaya ve bilgiye odaklanamaz. Çünkü bu kadar sığ bir milletiz. Yanlış anlama senle ilgili hiçbir şey demiyorum, gayet güzel bir insansın ama kitlelere bilgiyi daha iyi aktarmak istiyorsan bu yöntem daha başarılı.

Mesela Barış Özcan'a da bak ilk bilgiyi vermeden önce konuşuyor ama bilgiye geçtikten sonra görseller ve jenerikler kullanıyor ve çoğunluğu da bunu yapıyor.
  • Matrix hortlatma çalışmaları loading...

• quote:

Orijinalden alıntı: break the cycle

Dostum videodaki sensen şöyle bir öneri vereyim. Videolarında bilgi içerikli paylaşımlarda bir görsel ya da jenerik kullanarak üstüne dublaj yap. Bu kullanıcının bilgiye daha iyi odaklanmasını sağlar.

Kendini çekerek bilgi verirsen halkımız odun çünkü. Senin konuşmana, saçına başına orana burana takılır olaya ve bilgiye odaklanamaz. Çünkü bu kadar sığ bir milletiz. Yanlış anlama senle ilgili hiçbir şey demiyorum, gayet güzel bir insansın ama kitlelere bilgiyi daha iyi aktarmak istiyorsan bu yöntem daha başarılı.

Mesela Barış Özcan'a da bak ilk bilgiyi vermeden önce konuşuyor ama bilgiye geçtikten sonra görseller ve jenerikler kullanıyor ve çoğunluğu da bunu yapıyor.

Önerin için saol. Bazı yerlerde dublaj yapmak daha etkili olabilir. Görselliği arttırmak kaliteyide arttıracaktır. Teşekkürler tekrar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kavunyiyenrakun

Matrix hortlatma çalışmaları loading...

Matrix bir felsefe değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünya küre ise eğim nerede?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dada12 D kullanıcısına yanıt
    Aynı felsefeden yola çıkan bir yapım.

• Hologram evren değil holografik evren. Ayrıca tanrı parçacığı gibi bu da bir metafor, gerçekte demek istenen şey evrenin bir hologram olduğu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guitar-X

Hologram evren değil holografik evren. Ayrıca tanrı parçacığı gibi bu da bir metafor, gerçekte demek istenen şey evrenin bir hologram olduğu değil.

Bu aslında tekliğin sembolü denebilir. Mesela günümüzde hologram teknolojilerinde olan şey, dışarıya ne kadar görüntü,ses yada bilgi yansısa bile, asıl bilgi dışardaki görüntü değil, hologramı açığa çıkaran araçtadır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavunyiyenrakun

Aynı felsefeden yola çıkan bir yapım.

Bilimsel öncüllere dayandığı için, tam olarak felsefi yaklaşmıyorum. Ben filmin vermek istediği ana düşünceye göre yorumluyorum. Sonuçta bir bilim kurgu filmi. Kurgulanmış bir dünya anlatılıyor.

• dada12 D kullanıcısına yanıt
    Ancak bir tanesi yansıma.

• o deilde 4dk boyunca tişörtünün boyun kısmına odaklandım.ve subliminal bir mesaj gibi sezdim
  • Matrix izleyip gelen konu açıyor "-

• quote:

Orijinalden alıntı: Insanmodoff

Matrix izleyip gelen konu açıyor "-

Hayır hayır bu kadar basit değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: dada12

quote:

Nasıl değil. Bildiğin filmin konusunu yazmışsın

• quote:

quote:

quote:

Nasıl değil. Bildiğin filmin konusunu yazmışsın

Matrix, mantığını bilmeme rağmen, tam izlediğim bir film serisi değil. Video için yorumlarsam, evet matrixle benzer bir mantık ancak farklı bir bakış açısından anlattım. Gündelik yaşamdaki bir fenomenden.

• quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

o deilde 4dk boyunca tişörtünün boyun kısmına odaklandım.ve subliminal bir mesaj gibi sezdim

Açıkcası amacım mesaj vermek değildi. Ama nasıl bir şey anladın merak ettim.

• quote:

quote:

o deilde 4dk boyunca tişörtünün boyun kısmına odaklandım.ve subliminal bir mesaj gibi sezdim

üçgen .d
  • quote:

quote:

quote:

üçgen .d

Yok artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 21 Şubat 2018; 13:53:19 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.