< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evlilik mi? Bekarlık mı? Tercihiniz neler.

-
-
Doğru kisi ile evlilik süper
Ama yanlış kisiyle cehennem
Doğru kisiyi bulana kadar bekarlik (gerekirse mezara kadar)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evliliğe sıcak bakıyorum ama önemli bulmuyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
başkasının sorumluluğunu alacak psikolojiye sahip değilim malesef
-
Bizim cevaba gore mi karar verecen
Bekarligi hakkiyla yasayabiliyorsan bekarlik guzel. Ama bekarlik dedigin evde pc basinda pineklemekse okula gidip gelmekse falan kalsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bıcır bıcır genç bir kızla evlilik
30 Yaşını geçtiğim için neredeyse tüm arkadaşlarım evlendi. Bu soruyu hepsinede sordum. Bir tanesi bile "ulan iyi ki evlenmişim knka kesin evlen" demedi. Hepsi pişman. Nedenini soruyorum karını sevmiyor musun artık diyorum "yoo çok seviyorum" diyorlar sorun ne peki diyorum onlarda bilmio. Gereksiz bi hareket diyorlar genel olarak. Hepsinin mutlu evlilikleri var aslında niye böyle bende bilmiyorum. Ben bekarlığa dwm.
-
Valla onu bende anlamadım, bana show yapıyolar gibi geliyo, bakıyorum adam evliliği lanetliyo boşanıyo, tekrar evleniyo abi niye evleniyon o zaman 😃😃quote:
Orijinalden alıntı: oKsyqeN30 Yaşını geçtiğim için neredeyse tüm arkadaşlarım evlendi. Bu soruyu hepsinede sordum. Bir tanesi bile "ulan iyi ki evlenmişim knka kesin evlen" demedi. Hepsi pişman. Nedenini soruyorum karını sevmiyor musun artık diyorum "yoo çok seviyorum" diyorlar sorun ne peki diyorum onlarda bilmio. Gereksiz bi hareket diyorlar genel olarak. Hepsinin mutlu evlilikleri var aslında niye böyle bende bilmiyorum. Ben bekarlığa dwm.
Yok bide şu var adam ulen bekar olsam ne yaşarım diyiyo, eşi memlekete gidiyo e abi ne yaptın kahve içtin dışarda tek başına e hani neler yaparım diyordun :))
Yok anlamadığım şu. Erkeklerde ki korku? İnan çoğu boşanmada kadın boşuyo erkeği vallahi bizim kadınlar daha cesur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Tabiki bekarlık karı dırdırı çekip bu hayat yaşanır mı catchee Bey
evlilik tabikide, yalnızlıktan sıkıldım
ee haliyle evlenmiş olmak için evlilik de olmaz.
hayırlısı desek bilmiyorum belki hayırlısı bekarlık benim için
kafam karışık anlıycanız dghsgd
-
İstesem de birini bulamayacağım için bekarlık diyorum. Yeni birilerini bulmak, tanışmak, anlaşmak imkansız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evlilik
Kısmet işi tabi, varsa kısmette siz de evlenecek bulursunuz.
Evlenmek sadece kâğıt üstü bir sey. Senin esinle aran nasılsa evliliğin de öyle olur. Gerisi hikaye.
The grass is greener on the other side. Kararlarını kendin vermen gerekiyor. Eğer sen evlenmek istiyorsan evlenirsin zaten başkasına sorarak bunu yapıyorsan baskıya gelmiş olursun.
Karı mı alıyoruz İkinci el araba mı alıyoruz dayı. Niye insanlardan tavsiye isteyeyim ne diyosun sen
Merak ettiğim için soruyorum tabikide verdikleri cevaplar umrumda değil.
-
türkiyede farkı ne ki?
-
mucize doktordaki nazlı karakteri gibi bir kız olursa evlilik. hayatımda gördüğüm evliliğe en uygun kız profili.
-
Erkek olarak evlenmek de riskli. Yani bir gece evli kalsan malini mulkunu kaybetme riski , omur boyu nafaka riski var. Kotu insana denk gelirseniz ocaginiza incir agaci diker. Hatta gecen bi davada adam 2. Evliligini yapiyor bosanma asamasindalar, adam öluyor, mahkeme adamin onceki esinden olan 2 cocuguna nafaka borcunu birakiyor. Simdi kadin olene kadar cocuklar uvey annelerinin nafakasini odeyecek.
Yani bu ulkede evlenmek gercekten riskli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Doğru kisi ile evlilik süper
Ama yanlış kisiyle cehennem Doğru kisiyi bulana kadar bekarlik (gerekirse mezara kadar) |
Benzer içerikler
- paxera cipralex farkı
- kayıp kimliğimi buldum ne yapmalıyım
- acilde tetanoz aşısı yapılır mı
- gece mezarlığa gidilir mi
- barışta askerliğe elverişli değildir seferde görev yapar ne demek
- yeşil nasim
- çay bardağı emojisi
- prompt mühendisliği
- dc açıldı mı
- en ilginç rekorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X