Şimdi Ara

Evlilik mi? Bekarlık mı? Tercihiniz neler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, tercihiniz neler, düşünceleri alayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Doğru kisi ile evlilik süper

Ama yanlış kisiyle cehennem

Doğru kisiyi bulana kadar bekarlik (gerekirse mezara kadar)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evliliğe sıcak bakıyorum ama önemli bulmuyorum

• başkasının sorumluluğunu alacak psikolojiye sahip değilim malesef

• Bizim cevaba gore mi karar verecen

• Bekarligi hakkiyla yasayabiliyorsan bekarlik guzel. Ama bekarlik dedigin evde pc basinda pineklemekse okula gidip gelmekse falan kalsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıcır bıcır genç bir kızla evlilik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    3 yıl önce açıldı
    Hayat kadını ile evlenilir mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 30 Yaşını geçtiğim için neredeyse tüm arkadaşlarım evlendi. Bu soruyu hepsinede sordum. Bir tanesi bile "ulan iyi ki evlenmişim knka kesin evlen" demedi. Hepsi pişman. Nedenini soruyorum karını sevmiyor musun artık diyorum "yoo çok seviyorum" diyorlar sorun ne peki diyorum onlarda bilmio. Gereksiz bi hareket diyorlar genel olarak. Hepsinin mutlu evlilikleri var aslında niye böyle bende bilmiyorum. Ben bekarlığa dwm.

• quote:

Orijinalden alıntı: oKsyqeN

30 Yaşını geçtiğim için neredeyse tüm arkadaşlarım evlendi. Bu soruyu hepsinede sordum. Bir tanesi bile "ulan iyi ki evlenmişim knka kesin evlen" demedi. Hepsi pişman. Nedenini soruyorum karını sevmiyor musun artık diyorum "yoo çok seviyorum" diyorlar sorun ne peki diyorum onlarda bilmio. Gereksiz bi hareket diyorlar genel olarak. Hepsinin mutlu evlilikleri var aslında niye böyle bende bilmiyorum. Ben bekarlığa dwm.

Valla onu bende anlamadım, bana show yapıyolar gibi geliyo, bakıyorum adam evliliği lanetliyo boşanıyo, tekrar evleniyo abi niye evleniyon o zaman 😃😃

Yok bide şu var adam ulen bekar olsam ne yaşarım diyiyo, eşi memlekete gidiyo e abi ne yaptın kahve içtin dışarda tek başına e hani neler yaparım diyordun :))

Yok anlamadığım şu. Erkeklerde ki korku? İnan çoğu boşanmada kadın boşuyo erkeği vallahi bizim kadınlar daha cesur.

• Tabiki bekarlık karı dırdırı çekip bu hayat yaşanır mı catchee Bey

• evlilik tabikide, yalnızlıktan sıkıldım

ee haliyle evlenmiş olmak için evlilik de olmaz.

hayırlısı desek bilmiyorum belki hayırlısı bekarlık benim için

kafam karışık anlıycanız dghsgd

• İstesem de birini bulamayacağım için bekarlık diyorum. Yeni birilerini bulmak, tanışmak, anlaşmak imkansız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evlilik
    Kısmet işi tabi, varsa kısmette siz de evlenecek bulursunuz.

• Evlenmek sadece kâğıt üstü bir sey. Senin esinle aran nasılsa evliliğin de öyle olur. Gerisi hikaye.

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt

The grass is greener on the other side. Kararlarını kendin vermen gerekiyor. Eğer sen evlenmek istiyorsan evlenirsin zaten başkasına sorarak bunu yapıyorsan baskıya gelmiş olursun.

• idontremember kullanıcısına yanıt

Karı mı alıyoruz İkinci el araba mı alıyoruz dayı. Niye insanlardan tavsiye isteyeyim ne diyosun sen  Merak ettiğim için soruyorum tabikide verdikleri cevaplar umrumda değil.

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt

türkiyede farkı ne ki?

• mucize doktordaki nazlı karakteri gibi bir kız olursa evlilik. hayatımda gördüğüm evliliğe en uygun kız profili.

• Erkek olarak evlenmek de riskli. Yani bir gece evli kalsan malini mulkunu kaybetme riski , omur boyu nafaka riski var. Kotu insana denk gelirseniz ocaginiza incir agaci diker. Hatta gecen bi davada adam 2. Evliligini yapiyor bosanma asamasindalar, adam öluyor, mahkeme adamin onceki esinden olan 2 cocuguna nafaka borcunu birakiyor. Simdi kadin olene kadar cocuklar uvey annelerinin nafakasini odeyecek.

Yani bu ulkede evlenmek gercekten riskli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.