Şimdi Ara

Aileden, evi arabası olan var'mı? Yoksa yakın gelecekte planlarınız ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Aileden, evi arabası olan var'mı? Yoksa yakın gelecekte planlarınız ne?

(En Son Oy Tarihi: 12.9.2023)
Giriş
  • Evet biraz gelecek planı yapalım arkadaşlar, evi arabası olan için durum %70 daha rahat ama aileden evi arabası olmayan için durum ne yakın gelecekte planlar ne, evlilik ekonomik durum hayaller vs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar dostlar, cidden hayatı bıraktınız mı hiç mi planlarınız yok yakın gelecekle ilgili

• Arkadaşlar cidden hiçbir planınız yok mu

• Babamdan birşey kalmadı babamada babasından birşey kalmadı sürünüyoz kardeşim..
  • Annemden de babamdan da hiçbir şey yok. Kiracı memur ailesiyiz. Şu durumda ya müsrif olmayan çalışan biriyle evlenip çift maaşla en iyi ihtimalle 10-15 yıl konut için mücadele vericem ya da kendimi çok sıkı geliştirip sağlam maaşlarla yolumu bulmaya çalışıcam. İlk seçenek biraz daha ağır basıyor da bu zamanda malesef ev ve araba almak için toplu para şart gibi bir şey. Ayrıca param bile olsa teneke yığınına +100 bin tl vermek beni fazlaca yıpratır kara kara düşünüyorum ben de. Yaş 25 bakalım ne olacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 evimiz var o kadar.4 kardeşiz.Evlerimizin fiyatı biri 100k diğeri 200k.Anamgil yaşlanana kadar kimseye bi şey vermezler.

Tıp okuyorum şu an. Mesleğe bakınca ileride kendi kendime yetebileceğimi düşünüyorum. Kardeşlerim okuyamazsa, geliri orta bir meslekte çalışırsa mirasa hiç dokunmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyongun -- 12 Aralık 2019; 13:9:56 >
  • Gelecekte bir dukkan ve tarla kalıcak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

Annemden de babamdan da hiçbir şey yok. Kiracı memur ailesiyiz. Şu durumda ya müsrif olmayan çalışan biriyle evlenip çift maaşla en iyi ihtimalle 10-15 yıl konut için mücadele vericem ya da kendimi çok sıkı geliştirip sağlam maaşlarla yolumu bulmaya çalışıcam. İlk seçenek biraz daha ağır basıyor da bu zamanda malesef ev ve araba almak için toplu para şart gibi bir şey. Ayrıca param bile olsa teneke yığınına +100 bin tl vermek beni fazlaca yıpratır kara kara düşünüyorum ben de. Yaş 25 bakalım ne olacak...
    Ortalama memur maaşı 4.000 TL desek 1000 TL her ay kenara koyulursa yılda 12.000 TL gibi bir şey yapar. 10 yılda 120.000
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyongun

2 evimiz var o kadar.4 kardeşiz.Evlerimizin fiyatı biri 100k diğeri 200k.Anamgil yaşlanana kadar kimseye bi şey vermezler.

Tıp okuyorum şu an. Mesleğe bakınca ileride kendi kendime yetebileceğimi düşünüyorum. Kardeşlerim okuyamazsa, geliri orta bir meslekte çalışırsa mirasa hiç dokunmam.
    Tıp da yetmez bence. Sadece ev alayım desen harcamadan yine en az 5-10 yıl geçer. yemek yerken gezerken çok düşünmezsin o kadar

• 10 yıllık emeği teneke yığınına yatırmak beni bir hayli üzer ondan bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TherafluForte -- 12 Aralık 2019; 12:55:33 >
  • Arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun cidden çok zor zamanlardayız hayırlısı olsun inşallah hepimizin bir evi bir arabası olur 🤲

• Evlenmek ya da cocuk yapmak istemiyorum, sevgilim de hemfikir. Zam alacagim yakinda, begenmezsem is degistirecegim, 2020 icerisinde maasimi 2 katina cikarmayi hedefliyorum, benim yasam stilime gore de baya rahat bir yasam demek bu, pek derdim tasam yok.

• Ailemin evleri ve arabalari var ama bana verilmis bir sey yok (zaten verilebilecek uygunlukta bir seyde yok, olan evleri ve arabalari kendileri kullaniyorlar).

Arabam var, kendi paramla aldim. Evim yok daha. Mortgage icin yavas yavas para biriktirmeye calisiyorum.
  • Yok maalesef

• Dedemden kalacak tarla var bana düşecek miktar tahminen 200 k felan

• Imar arazisi bi cikmadi zamaninda yanimizdaki yerlere villa yapmislar imar arazisi yaptirip kendi adamlari varmis bize çikmiyor.

• zengın kız bul
  • Babamdan kalacak 6 daire, köyde de dedemin bahçeli müstakil bir evi ve 13 dönüm fındıklık var çok şükür. Not:küçük kardeşim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaanKd -- 13 Aralık 2019; 12:55:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Yok maalesef
    Kıymetli hocam buna gerçekten üzüldüm, peki kendi çabalarınla ne yapmayı düşünüyorsun hedeflerin ne?

• Ev var gibi, araba 2. el almayi planliyoruz. Arsa kalirsa var. Ama dedemin deyisiyle bizler her ne kadar yat kat sahibi olamasak da onurlu bir soyada sahibiz. Benim icin onemli olan da miras degil ileride kendim ve ailem icin ne yaptigim. Yas 20

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.