evet arkadaşlar evlenme teklifi yapıcam daha önce istenbulda boğaz manzaralı güzel mekanlara gidenlerden öneriler bekliyorum. bütçe çok önemli değil ama uçmamak lazım. önerilerinizi bekliyorum.
hem ben hemde başka organizasyonları olan arkadaşlarada yardımcı olmuş oluruz.
mekanların adresleri için google a mekan adını yazın bulursunuz.
benim bildiklerim (favorim Mosaic Terrace)
360 ISTANBUL - 2 KİŞİ ORTALAMA MENÜ 150TL . 250TL ARASI
MikLa 5.KAT 2 KİŞİ ORTALAMA MENÜ 120TL . 300TL ARASI
PearL 2 KİŞİ ORTALAMA MENÜ 120TL . 300TL ARASI (şuanda taps olarak hizmet veriyor.)
Leb-i Derya 2 KİŞİ ORTALAMA MENÜ 200TL . 300TL ARASI
Mosaic Terrace 2 KİŞİ ORTALAMA MENÜ 100TL . 300TL ARASI
Simdiden hayirli olsun :)
Zaten guzel mekanları secmissin, ama aksamlari soguk oluyor, acik olan yer secmessen daha iyi olur gibi
cebine kuvvet hayırlı olsun
crowne plaza doruk restorant 24,kat tavsiyemdir
teşekkürler arkadaşlar evlenme teklifim temmuzda olacak yıl dönümümüzde . pek soğuk olmaz....
yeni bir mekan
Servato İstanbul Restoran
Abim Kız Kulesinde evlilik teklifi etmişti, abartı fiyatlarda yoktu sanırım bence düşünebilirsin.
mekan güzel ortam iyi ama yemezler...
dostum seçtiğin mekanlar gayet güzel
360 bence teklif için iyidir.
şayet daha farklı tekliflerde sunabilirsin ufak bir yat kiralayıp fln denizde de teklif olabilir.
teşekkürler arkadaşlar evlenme teklifim temmuzda olacak yıl dönümümüzde . pek soğuk olmaz....
yeni bir mekan
Servato İstanbul Restoran
evet fikirleriniz güzel arkadaşlar sağolun
ama SERVATO fena kafama yattı ortamı binaley gidip görücem.
SERVATO.....................
Eğlence ve lezzet dünyasının yeni adresi Servato, 4 Mayıs'ta Taksim Sıraselviler Caddesi'nde açıldı. Servato, tüm katlardan görülebilen deniz manzarası ve özellikle geceleri bir tablo gibi görünen Kız Kulesi manzarası görenleri büyülüyor.
Taksim Sıraselviler’deki altı katlı Servato binasının en üst katında bir akşam yemeğiyle başlayıp birinci katındaki barında gecenizi sonlandırabilirsiniz. Canınız çekerse tüm ara katlara uğrayarak, hiç dışarı adım atmadan beş farklı mekan gezmiş olabilirsiniz.
6 katlı ve 100 yıllık tarihi binadan hizmet veren Servato'nun bünyesinde 2 klüp, bir cafe-bar, bir Rum Meyhanesi, bir restoran ve teras bulunuyor.
Servato, kulüplerinde müziğin en iyisi, Rum Meyhanesi'nde meze ve buzuki eşliğinde Rum müziği, restoranında dünya mutfağından lezzetli örnekleri ve terasında eşsiz İstanbul manzarasıyla oldukça iddialı bir mekan. Pazar günleri terasında yapılan brunch'ları ve farklı lezetleri bünyesinde barındıran mutfağı ile bu yazın en popüler mekanları arasında yerini aldı bile!
Manzaranın en güzeli üst kattaki restoran... Hava karardıktan sonra giderseniz Üsküdar ışıklarını, Kız Kulesi’ni ve Beşiktaş Üsküdar arası gidip gelen motorları izleyebilirsiniz.