Şimdi Ara

Aşk konusu kız falan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben okula gittim pazartesi. Lise 2'yim. Küçük bir ilçede yaşıyorum. İki kız var birisinin zaten sevgilisi var, öbürünün de sevgilisi falan yok. Sevgilisi olmayan kız çirkin. Bu kıza çirkin diyelim

Bu kız ve iki kızla daha konuştuk sınıfta. hoca ders işlemiyor falan. Dedim "5d sinema gelmiş kamyonla buraya. Oraya gidelim mi hep beraber?". İki kız hayır dedi çirkinle kaldık biz. "Biz gidelim bari" dedik. Sevgilisi olan kızı falan da çağırdık. Birkaç kişi falan kimse gelmedi 3'ümüz gittik. Bir kızı da evinden çağıralım dedik. Belki gelir diye.

7. katta oturuyorlarmış. Bizim çirkin korkuyor asansörden. 7 kat çıkacağını söyledi ben de yanlız bırakmak istemedim. Belki de yalnız kalabilmek istedim Lise 2'yiz ergenlik hormonlarının zirvesindeyiz.

Neyse o gün korku filmine gittik. Kız benim elimi tuttu. İlk defa. Çok güzeldi. Ergenliğim tamamen kayboldu sanki. Kalp atışlarım hızlandı. İlk defa birinin elini tutmuyorum. Ama farklı hissettim. Abazalık olayı falan değil arkadaşlar belirteyim. Ardından çıktık ve okula gittik.

Şaka yapıyorum gülüyor kız sürekli. Belki de bozmak istemiyor. bilmiyorum. Sinemadan sonra 2 saat kadar takıldık okulda. Ders falan yok tabi. Fotoğraflar çektik. Vine çektik hatta. PM atarsanız gönderirim. Çok güzel bir gün geçirdim. Whatsapp'dan yazıştık akşamına da kızla. Teşekkür ettim. Çok güzel bir gündü diye. O da öyle bir twit atmış

Kız beni derinden etkiledi arkadaşlar. Arkadaşlarım kızı gördüler eskiden. Çok çirkin falan demişlerdi. Dalga geçtiler birazi. Siz olsanız çirkin diye yolunuza devam mı ederdiniz, yoksa berber olabilmek için çaba mı sarfederdiniz? Yardıma ihtiyacım var. En azından dinleyebilmenize.

Edit

Güncelleme.

Bugün kız bana yazdı. Diğer fotoğrafları göndermemi istedi whatsapptan. Çok olduğu için gönderemedim.

Sonra "bi ara çıkma teklifi ediyim ciddi ciddi sana, ne dersin" falan dedim Önce baya şaşırdı. Şaka yaptığımı zannetti. Uzun uzun yazdım. Konuştuk. Uzun uzun.

En samimi olduğu erkekmişim. "Benim yerimde olmak isteyen çok kız vardır" dedi. "Sana hiçbir olumsuz eleştirim bile yok" dedi. Çok iyi olduğumu söyledi. Reddedilecek biri değilmişim. Annesine bile bahsetmiş benden. Dost olarak görmüş ama beni. İlerisini düşünmemişi hiç.

Özetle "sen daha iyilerine layıksın" demiş oldu.

Eğer cevabı olumsuz olursa arkadaşlığımızın biteceğini düşünmüştüm.

Ailesine söz vermiş. "Sevgilisi olmayacakmış, dersleri iyi olacakmış."

Bunu söyledim. Ve "Asla eskisinden farkı olmayacak, Selam vermendeki en ufak farklılık bile beni üzer" dedi.

Reddedilmek koydu bana.

Oysa o demişti. "Sakın -(Kızın İsmi)- beni reddetti diye düşünme"

Ben yine tüm öküzlüğümle "Sonra konuşalım" dedim.

"Başka bi'şey mi oldu?" dedi.

Daha ne olacak!

Hayır dedim. "Peki öyleyse" dedi.

Uzandım yatağa hafif şarkımı açtım, tek başıma uykuya daldım.

İçime öyle oturdu ki.

İki gün önce kızın yakın arkadaşıyla whatsapp konuşmamızın bir kısmının linkini koyayım

http://i.imgur.com/Y2XHwYN.png
    *Kısa kısa karaladığım yerler çirkinin ismi

Uyandım. Bana yazdı. Hala o fotoğrafları istiyormuş. Bilen bilir whatsappta maksimum 10 fotoğraf atılıyor. 100-150 tane falan vardı, üşenmedim attım.

Şimdi konuşurken gülüyoruz.. Ama ben hiç gülemiyorum

Olgunlukla karşıladım olanları. Devamında ne olacak bilmiyorum.

Olumsuz cevap beklediğim bi' şey değildi.

Her neyse. Teşekkürler okuduğunuz için

PM atmayın gönderemeyeceğim artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KaJMeRaN- -- 12 Şubat 2014; 20:36:54 >

• Dış görünüşe çok aldanma. Bak yan yana ikinizde mutluymuşsunuz. Zaten kız biraz daha olgunlaşsın daha da güzelleşir. Kendine bakmaya başlar. Bence kaçırma bu fırsatı.
  • allah başka dert vermesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dıs görünüşe bakma. Birlikte eğlence biliyorsaniz ve birbirinize ait hissediyorsaniz devam

• mutluysan devam et kardesim. Baska kimsenin dediklerini takma.

• Buralarda bir laf vardir joe

Ham buldun kilini arama. Ilk harf fazla

• Pm pls

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kıza dedim hayat zor
    3 yıl önce açıldı
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pm atsana merak ettim.
    O değilde geçen senemi hâlâ unutmadım ya o kızı bi bulsam ah ulan ah

• pm lütfen

• Pm at bakalım çirkinmiymiş.
  • Pm Atarmısın çirkin diyosun bakalım çirkinmi
  • İleride güzelleşir o hem kişilik daha önemli bence
  • Pm atar mısın hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha zaman geçsin güzelleşir. Dişlerinde de tel var onlar falan çıksın kendine gelir kız. Anlaşıyorsan devam et bence.
  • Dostum Pm atabilirmisin acaba?
    Kesinlikle bir art niyet yoktur trollük gibi..
  • Pm atarmisin hocam

• Orta halli gideri var ileride güzelleşir bence Dişlerde tel olması kötü göstermiş o kadar.Sevdiysen bence devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

İleride güzelleşir o hem kişilik daha önemli bence
    Hepinize çok teşekkür ederim. Beni rahatlattınız. Devamında ne olur bilmiyorum. Ama deneyeceğim ben. Devamını düşünmeyeceğim.

Bazı arkadaşlar pm'den ulaştılar. Onlara ayrıca teşekkür ederim dinlediler beni, yardımcı oldular
  • Önemli olan iç güzellik

• Pm atsana kardeş merak ettim salla milleti önemli olan senin düşüncelerin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.