Şimdi Ara

Evil Dead (2013)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
5.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Merakla beklenen Şeytanın Ölüsü (The Evil Dead) yeniden çevriminde ilk önemli kadro haberi elimize ulaştı. Önümüzdeki aylarda Pamuk Prenses uyarlaması Mirror Mirror'da Prrenses olarak izleyeceğimiz Lily Collins projede ilk imzayı attı.

Collins'in filmde canlandıracağı karaktere dair bilgiler de belli oldu. Mia isimli bir kız olarak karşımıza çıkacak oyuncu, uzak bir ormanlık alanda bir kulübeye sığınan 5 arkadaştan birini canlandıracak. Orijinal filmde olduğu gibi kahramanlarımız burada buldukları Necronomicon isimli tozlu kitabı yüksek sesle okumaya başladıklarında ise başlarına gelmeyen kalmayacak.

Bloody Disgusting'in bildirdiğine göre, yakın zamanda aşırı doz uyuşturucuyla başı belaya giren Mia, kulübeyi hem kafasını dinlemek hem de arınmak için iyi bir fırsat olarak görüyordur ilk başlarda. Fakat dışarıda ormanlık alanda ağaçların kendisine saldırmasıyla işler değişir. Arkadaşları ise Mia'ya inanmaz ve yaşananları Mia'nın travma sonrası yaşadığı paranoyaya bağlarlar.

Fragmanlardan belli olduğu kadarıyla Mirror Mirror'daki performansı pek de parlak bulunmayan Lily Collins sıkı Evil Dead severleri memnun edecek mi acaba, göreceğiz. Senaryosu Rodolfo Sayagues ve Diablo Cody tarafından yazılan ve yönetmenliğini Fede Alvarez'in yapacağı Evil Dead, 12 Nisan 2013'de vizyona girecek.

http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-51277/Y
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bir kült filmin daha içine edecekler desenize

ne meraklılarmış yeni çevrim film yapmaya

Evil Dead (2013)
  • the thing de gördük bunu hoş o prequel di ama bana göre efektler ne kadar iyileşirse(ki bahsi geçen iyileşme de kişiye göre değişir ben 82 yapımı the thingin maket efektlerini tercih ederim mesela) korku gerilim düzeyi o kadar düşüyor

kısaca gereksiz bir film ha izlermiyim hemde hd olarak
  • evil dead efsanedir yenisi iyi olmaz
    Sinemanın efsanelerinin yeniden uyarlamaları(özellikle korku filmleri için),yeni kuşağın filmin orijinalini hatırlamasına neden olduğunu bariz.Örneğin ilk kez Exorcist (1973) yapımı filmi izleyen 13-18 yaş arası bir genç filmin saçma ve efektler bakımından vasat olduğunu düşünür.Hatta puanlamasının şişirildiği kanısına varır.Bu nedenle 2004 yapımı Exorcist: The Beginning yapımını izleyen aynı yaş kitlesinden bireyler,filmin mantığını ve konusunu benimseyerek orijinal versiyonuna daha fazla ilgi duyabilir.(Burda örneklediğim bir devam filmi olsa da yinede bahsettiklerim geçerli.)
    Daha Fazla Göster
  • KANDAAAAAA...
    İlk filmin tadını vermez The Thing 2 neyse bu filminde kaderi o olur.
  • _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Zamanında neredeyse altıma yapmama sebep olacak düzeyde korktuğum bir filmdiEfsaneyi batırırlar yeni filmle.

Evil Dead (2013)

aynen dostum.

hatta bir replik vardı.

kulübede bir kız camdan dışarı bakıyordu.

içeride bir erkek de iskambil kağıtlarını tek tek açıyordu.

camdan bakan kızda açılan kağıtları bilmeye başladı. herkez hayretle bakarken.

birde havaya kalkarak .. bizi niye rahatsız ettiniz... bizden ne istediniz demez mi.

ahada bir alta kaçırma durumu :)))

neydi o günler :))

• Sam Raimi üstadın korku filmine yeni bir soluk getirdiği Evil Dead filminin yeniden çevrimini açıkcası merakla bekliyorum. 81 yapımı ilk filmi çok uzun yıllar önce ilk kez seyrettiğimde birkaç gün etkisinden çıkamadığımı çok net anımsıyorum. Ormandaki ağaçların kadına saldırması ve cinsel şiddet uygulaması, bana uzunca bir zaman ağaçlardan korkmama sebebiyet vermişti..

Yeni filmin fragmanını izledim. Güzel ve aslına uygun olarak çekilmiş görünüyor. Eskisi gibi korkarmıyım bilmiyorum ama filmi sinemada izleyeceğim net..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 5 Ocak 2013; 12:51:49 >

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

öğkk midem kalktı
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)

• quote:

Orijinalden alıntı: LuX Aeterna

Ben farklı düşünüyorum bu konuda...
    Sinemanın efsanelerinin yeniden uyarlamaları(özellikle korku filmleri için),yeni kuşağın filmin orijinalini hatırlamasına neden olduğunu bariz.Örneğin ilk kez Exorcist (1973) yapımı filmi izleyen 13-18 yaş arası bir genç filmin saçma ve efektler bakımından vasat olduğunu düşünür.Hatta puanlamasının şişirildiği kanısına varır.Bu nedenle 2004 yapımı Exorcist: The Beginning yapımını izleyen aynı yaş kitlesinden bireyler,filmin mantığını ve konusunu benimseyerek orijinal versiyonuna daha fazla ilgi duyabilir.(Burda örneklediğim bir devam filmi olsa da yinede bahsettiklerim geçerli.)

Arkadaş bu işten anlıyor.

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Zamanında neredeyse altıma yapmama sebep olacak düzeyde korktuğum bir filmdiEfsaneyi batırırlar yeni filmle.

Evil Dead (2013)

aynen dostum.

hatta bir replik vardı.

kulübede bir kız camdan dışarı bakıyordu.

içeride bir erkek de iskambil kağıtlarını tek tek açıyordu.

camdan bakan kızda açılan kağıtları bilmeye başladı. herkez hayretle bakarken.

birde havaya kalkarak .. bizi niye rahatsız ettiniz... bizden ne istediniz demez mi.

ahada bir alta kaçırma durumu :)))

neydi o günler :))

bu resmin en korkunç yani o kapağa vurması ve kızın oraya doğru bakması içim ılırdı resmen o derece kormuştum

• Fragman güzel,izlenir bu film

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

Fragman güzel,izlenir bu film

Fragmanı begendim de o testere sahnesi manyaktı, daha önce iki serisini de hic izlememiştim bunlar devam filmimi ?
    AMD Ryzen 7 5700X3D 4.1GHz || MSI MAG B550 Tomahawk || G.SKILL Ripjaws V 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 ll XFX Swift RX 9070 XT || Kioxia EXCERIA 480GB || Hikvision C100 480GB || Kingston NV2 500GB NVMe || Samsung 980 Pro 1TB NVMe || Seagate BarraCuda 1TB 7200 RPM || MSI MAG Pano 110R PZ ARGB || MSI MAG GLS GEN5 850W GOLD || Asus TUF Gaming 27" 210Hz 2K
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

quote:

Fragmanı begendim de o testere sahnesi manyaktı, daha önce iki serisini de hic izlememiştim bunlar devam filmimi ?

Devam filmi değil. 1981'de çekilen ilk filmin yeniden çevrimi...

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

quote:

Devam filmi değil. 1981'de çekilen ilk filmin yeniden çevrimi...

Sağol.
    AMD Ryzen 7 5700X3D 4.1GHz || MSI MAG B550 Tomahawk || G.SKILL Ripjaws V 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 ll XFX Swift RX 9070 XT || Kioxia EXCERIA 480GB || Hikvision C100 480GB || Kingston NV2 500GB NVMe || Samsung 980 Pro 1TB NVMe || Seagate BarraCuda 1TB 7200 RPM || MSI MAG Pano 110R PZ ARGB || MSI MAG GLS GEN5 850W GOLD || Asus TUF Gaming 27" 210Hz 2K
  • EFSANE geri dönüyor diyebilir miyiz?

Umarım diyebiliriz.Çünkü bu filmin orijinali(yayınlandığı döneme göre) en iyi KORKU filmleri içinde ilk 5 içine girer.

Hala hatırlıyorum da ilk seriyi Kadıköy Hakan Sineması vardı o zamanlar, orada izlemiştim.Sene 90'dı sanırım.Ortaokul dönemindeydim.

Aslında ben, hikayenin konusunun hiç değiştirilmeden, sadece günümüz teknolojik nimetlerinden faydalanarak "remake" yapılmasını tercih ederdim.

Hayalkırıklığı olmaz umarım.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.