Şimdi Ara

KÜLT FİLMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • hiçbir zaman çok popüler olmayan ama çok sevdiğiniz filmleri burda paylaşalım.

benim listem
    nanni morettinin sevgili günlüğümü (1993)
    andrei zvyagıntsevin dönüş adlı filmi (2003)

NOT:resim eklemeyi bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malum kişi -- 3 Şubat 2013; 12:40:31 >

• Dönüş filmi kült film değildir. Kült film kategorize edilemeyen, diğer filmlerden farklı bir yeri olan işlere verilen addır. Dönüş filmi çok iyi filmdir orası ayrı. Kült filme örnek verecek olursak, Dogville buna çok iyi bir örnektir.
    “Ne olursa olsun bir meta olarak tüketilmek istenmeyen her türlü sanatın amacı, hiç şüphesiz kendine ve çevresine, hayatın ve insan varlığının amacını açıklamak, yani insanoğlunun gezegenimizdeki varoluş nedenini ve amacını göstermek olmalıdır. Hatta belki de hiç açıklamaya bile kalkmadan onları bu soruyla karşı karşıya bırakmalıdır.”-Andrei Tarkovsky-
  • yukarı
  • niagara niagara diye bir film. başrolünde robin tunney var.
    not: yanlışlıkla iki defa yazmadım. filmin adı bir ikilemedir
    Harry Potter Tarzı Seri Filmler
    12 yıl önce açıldı
    Efsanevi Film Replikleri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz Güney

Dönüş filmi kült film değildir. Kült film kategorize edilemeyen, diğer filmlerden farklı bir yeri olan işlere verilen addır. Dönüş filmi çok iyi filmdir orası ayrı. Kült filme örnek verecek olursak, Dogville buna çok iyi bir örnektir.

kimi sitelerde kült film olarak geçiyor.sevdiğim için bende listemde yer verdim bir kaç film daha var ama ismilerini hatırlayamadım

• _____________________________
    INTEL CORE i5 4590 Soket 1150 3.3 GHz //MSI Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) // SAPPHIRE R9 280X TRI-X O.C. 3 GB 384 Bit // Kingston Hyper X Blu 8 GB (2x4GB Modül) 1600 MHZ // Western Digital 2 TB HDD + Seagate 1 TB HDD // Cooler Master Rc-K380 600W Midt Atx

Steam: osmansaritabak
    Origin: osmansaritabak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.