Şimdi Ara

Tomb Raider (2013)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.885
Cevap
11
Favori
151.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni Tomb Raider yani Tomb Raider 9 hakkında elimize geçen bilgilere göre, oyun geniş alanda ve serbest olarak geçecek. Gizemli yaratıklarla bire bir dövüşlerimiz olacak. Silahlarımız arasında bir avcının en iyi silahı olan ok da olacak. Bunun yanısıra serbest bölge olduğundan kocaman bir adada istediğimiz yere gidip, kimsenin keşfetmediği şeyleri keşfedebileceğiz. Silahlardan oka ek olarak bir çok silah çeşidi de oyunda bulunacak. Balta, ip ve benzeri eşyaları bulup bunları uçurumlardan aşağı inmek yada dağlara tırmanmak için kullanacağız. Ayrıca, hava koşulları ve doğa şartları bizim oyunumuzu etkileyecek. Yaratıklar çok akıllı olacak ve bize tuzaklar kurabilecekler. Şimdilik bu kadar bilgi ile yetiniyoruz. Oyunun hangi platformlara ve ne zaman çıkacağı henüz belli değil. Oyun için yeni sanatsal çalışmalar da yayımlandı

Tomb Raider (2013)

Tomb Raider (2013)

trgamer
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • tabancadan tufekten yuruselerdi keske. onun disinda tuzaklar ilgimi cekti
  • O Samara tipli kızan hiç hoşlanmadım
  • Tomb Raider'ın da suyu çıkmaya başladı artık. Keşke adı ilk kez duyulacak yepyeni bir oyun ya da yeni Legacy of Kain duyurulsaydı diyorum.
  • evet. keşke kain ya da soul reaver a bi el atsalar artık. tomb raider gibi remake istiyorum ben vallahi soul reaver ı. adam gibi grafik motoruyla tomb raider gibi rahat oynanışla yapsınlar şu soul reaver ı artık. hem köklü bir karakter hem de o mistik dünyası süper bir oyuna açık. anlamıyorum ki neden yapımcılar görmüyorlar şu elemanı hiç
  • Artwork'deki canavarlar bana Fear'daki küçük kızı anımsattı.
  • Seride hiç böyle mayhoş karakterler yoktu yahu, Silent Hill 'dan çıkma yaratıklara benziyor

Tomb Raider (2013)
  • pöff gitti Lara geldi Red Sonja bu ne yahu
    Ekleme: Erken konuşmuşum oyunun yeni hali belirmeye başladıkça oyuna olan önyargımda değişmeye başladı. Birde yeni Lara çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 9 Aralık 2010; 11:37:03 >
  • böyle yaratıklar bu seriye göre değil bence... tomb raider sevilse de sevilmese de belirli bir çizgiye sahip bir seri. serbestlik, keşfetme...vs. bunlar iyi gelişmeler ama bu tarz yaratıklar bu oyuna göre değil bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

böyle yaratıklar bu seriye göre değil bence... tomb raider sevilse de sevilmese de belirli bir çizgiye sahip bir seri. serbestlik, keşfetme...vs. bunlar iyi gelişmeler ama bu tarz yaratıklar bu oyuna göre değil bence...

Olsun yenilik iyidir hep aynı çizgide kalsaydı daha kötü olurdu bence.
  • Hakkaten de suyu çıktı bu işin
  • Serbestlik bence güzel olur ama yaratıklar bu oyuna hiç gitmemiş.
  • Bu resimler ne, Tomb Raider diye başka konuya girdim galiba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 13 Temmuz 2009; 0:11:09 >
  • Bence değişiklik olması çok iyi olur. Tomb Raider oyunlarını hep sevmişimdir. Biraz farklı tatlar ile yapısından bişey kaybedeceğini düşünmüyorum.
  • orası öylede ne bilim lara bacı hiç yaratık görmedi sora korkmasın bunlardan serinin baya bi dışına çıkıyor bu yaratıklar, şu ana kadar oyun çok gerçekçiydi (dev böcekleri felan saymazsak ) hep insanlara karşı mücadele verip onların bulmacalarını çözüyorduk şimdi gelde bu yaratıkların bulmacalarını çözmeye çalış
  • Allah vere de Lara' yı değiştirmeseler bari. Resme başka bi kız resmi koymuşlar ama
  • saçma, yaratıklar olmamalı, önce tryi bitirin sonra böyle bir proje yapın be adamlar tüm sevdiğim oyunlar teker teker mahvoluyor ya
  • Bu sefer serbest bir harita olacak olması daha iyi.
  • Bu serbest haritalar bazen çok sıkıcı olabiliyor. Aynı yerlerden 80 kez geçmek zorunda kalırsak fena olacak.
    Güzelim frycry ıbu nedenle kaybettik ikinci oyunda.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.