Şimdi Ara

Evil Dead (2013) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
5.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yayınlanan fragman mükemmel. Evil Dead sağlam bir dönüş yapıyor

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Zamanında neredeyse altıma yapmama sebep olacak düzeyde korktuğum bir filmdiEfsaneyi batırırlar yeni filmle.

Evil Dead (2013)

aynen dostum.

hatta bir replik vardı.

kulübede bir kız camdan dışarı bakıyordu.

içeride bir erkek de iskambil kağıtlarını tek tek açıyordu.

camdan bakan kızda açılan kağıtları bilmeye başladı. herkez hayretle bakarken.

birde havaya kalkarak .. bizi niye rahatsız ettiniz... bizden ne istediniz demez mi.

ahada bir alta kaçırma durumu :)))

neydi o günler :))

Filmin en etkili sahnelerinden birisidir. Çocukken devamlı kaset kiralayıp izlerdik. O sahnede baya bir korkmuştuk.
    Bruce Campbell olmadan da nasıl olacak bilmiyorum ama fragmanı hoşuma gitti benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgreSsive aTTacK -- 12 Mart 2013; 6:58:08 >

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Zamanında neredeyse altıma yapmama sebep olacak düzeyde korktuğum bir filmdiEfsaneyi batırırlar yeni filmle.

Evil Dead (2013)

aynen dostum.

hatta bir replik vardı.

kulübede bir kız camdan dışarı bakıyordu.

içeride bir erkek de iskambil kağıtlarını tek tek açıyordu.

camdan bakan kızda açılan kağıtları bilmeye başladı. herkez hayretle bakarken.

birde havaya kalkarak .. bizi niye rahatsız ettiniz... bizden ne istediniz demez mi.

ahada bir alta kaçırma durumu :)))

neydi o günler :))

Ya iyiki gördüm bu başlığı, zamanında vcd alırdık, bu filmi kaç kere izledim haddi hesabı yoktur. O repliğide hiç unutmuyorum

Ömür biter, borç bitmez

• vhs furyasının baştacı filmlerindendir , kaç zilyon kere kiraya vemiştik bilmiyorum :) ancak 2. filmin yeri çok ayrıdır türünün gelmiş geçmiş en iyi örneğidir o film zaten bunu bilen yönetmen o filmi aynen çevirmeyi düşünmüyormuş yeni seri safi korku üzerine ilerleyecek

bu arada fragmandan izledğim kadarı ie gore un dibine vurmuşlar , ilk filmde de böyledir ama şimdilerde o efektler komik gelebilirdi yeni kuşak bunu izler artık , Ash in yokluğu büyük eksiklik tabi ama oda asıl 2. filmde coşar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 12 Mart 2013; 11:28:39 >

Orijinalden alıntı: mabovski

bir kült filmin daha içine edecekler desenize

ne meraklılarmış yeni çevrim film yapmaya

hollywood müthiş bir konu sıkıntısı içinde
  • Yanılmıyorsam 1988 yılı idi.Bol ödüllü korku filmi diye vizyona girmişti.Hatta poşet le gidin filme diye gazetelerde tanıtım yazısı vardı.Sanıyorum orta 3.sınıftaydım.Sinemada izleyip tramva geçirmiştim.Aga ne korkmuştum öyle yav.Ash'in kızarkadaşını gömdüğü sonra hediye ettiği kolye ucunu alırken aniden mezardan çıktığı sahne en tırstığım sahneydi.

Orijinalden alıntı: tembelreis

Sam Raimi 4. film senaryosu yazıyor diye okumuştum.

öyle bir niyeti vardı evet
  • Bluray bir kaç aya düşse bari. Çok merak ediyorum, fragmanı bir kaç kez izledim Dün de Evil Dead 2 yi izledim. Bir kaç güne 3. filmi de izleyeceğim. Birde elzemsin ustanın tavsiye ettiği filmi indirdim, onuda izleyeceğim bir ara.

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...
  • Film cidden çok sağlam geliyor. Trailer'ı kaç kere izledim bilmiyorum.

Adamlar cidden yapmışlar. Efektler falan yıkılıyor özellikle iblislerin tasarımları falan çok çok iyi.

• - sam raimi ilk filmi yazıp - yönetirken 22 , kankası başrol, bruce campbell da oynarken 23 yaşındaymış
    - Filmdeki vahşet ve şiddet sahneleri çok tartışmalıydı. Avrupa’lı bir dağıtıcı firma tarafından kabul edilene kadar neredeyse bütün ABD’li film dağıtıcıları tarafından geri çevrilmişti. Galası 15 Ekim 1981’de yapıldı. Bütçesinin 375.000 $ olduğu tahmin ediliyor. Günümüzde eleştirmenler ve izleyiciler tarafından korku türünün bir klasiği olarak kabul edilir..................nerden nereye

Sam Raimi’nin 1981 yapımı kült olmuş hit korku filmi The Evil Dead’in sabırsızlıkla beklenen yeni uyarlaması “Evil Dead/Kötü Ruh”ta, bir ormanın uzak bir köşesindeki kulübe, 20’li yaşlarındaki bir arkadaş grubunun eski bir iblisi uyandırmasıyla kan gölüne döner. Genç ve yeni bir oyuncu kadrosu barındıran “Evil Dead/Kötü Ruh” ünlü orijinalinin tüm heyecanı ve keyifli dehşetini bir dizi şok eden yeni sürprizlerle birleştiren, izleyenin kanını donduracak bir film.

Yaşadığı kayıp ve bağımlılık yüzünden hayatı altüst olmuş genç bir kadın olan Mia (Jane Levy) zorlukları atlatmasına yardım etmeleri için ağabeyi David (Shiloh Fernandez) ve onun kız arkadaşı Natalie (Elizabeth Blackmore) ile çocukluk arkadaşları Olivia (Jessica Lucas) ve Eric’ten (Lou Taylor Pucci) kendisiyle birlikte aileden kalma rüstik kulübeye gitmelerini ister. Mia oraya vardıklarında, arkadaşlarının önünde törenle son zulasını da yok ederek, bir daha uyuşturucu kullanmamaya yemin eder.

İçeri girdiklerinde ise, terk edilmiş kulübeye birilerinin izinsiz girmiş olduğunu anlarlar. Kiler içleri doldurulmuş düzinelerce hayvanla çevrelenmiş, iğrenç bir mabede dönüştürülmüştür. Eric orada bulduğu eski bir kitaptan çok etkilenir. Kitabın gizemli içeriğine kendini kaptıran genç adam ondan bölümleri yüksek sesle okurken yaratmak üzere olduğu dehşet verici sonuçlardan tamamen habersizdir.

Mia uyuşturucu krizinin gitgide kötüleşmesi yüzünden dağılmaya başlar ve oradan kaçmaya çalışır; ancak gördüğü korkunç bir imgelem yüzünden geri döner. Kulübedeki davranışları o kadar şiddetli bir hâl alır ki arkadaşları onu bağlamak zorunda kalırlar. Dışarıda kopan tehlikeli fırtına yüzünden kulübede mahsur kalan gençler, sırayla birbirlerine cephe almaya başlarlar. Saldırganlıklarının şiddeti an be an artarken, David’in hayal bile edilemeyecek bir seçim yapması gerekir.

http://www.viralmecmua.com/izleyeceginiz-en-korkunc-film-/haberdetay/500347/default.htm

• eski yapımı izlememiştim, bunu mutlaka izlemem gerekli, fragmanlar şahane :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.