Şimdi Ara

Evet Evet Yine Aynı Soru:Hangi Arabayı Alayımm???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce hiç arabam olmadı.Haliyle araba işinden anlamam Eğer kısmetse araba alacağım inşallah.
    30 bin TL bütçe var.Ekseriyetle şehir içinde kullanacağım. İşe gidip gelme v.s

Herkes birşeyler söylüyor...
    Tavsiyelerinizi ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikinci el alacağınız için maximum 25 000 tl fiyatlı araba bakın kalan 5 binde çıkacak masraflarına gider. 30 bine araç bakarsanız sonra gelir buraya bu araba kötü ocağıma incir ağacı dikti diye konu açarsınız. malumunuz bazı arabaların adı bu şekilde çıkmış. sebebi son kuruşuyla hayalindeki arabayı almış sonra bakım maliyetlerine para kalmayınca en basitinden zamansız yağ değişimiyle motor yemiş sonra ikinci elde araba alınmaz ocağına incir ağacı diker.
  • sigorta bedellerinden haberiniz var dimi hocam.. almayın bence, hafta sonları, ayda bir yada bayram seyran kullanıyorsanız kiralayın daha ucuza gelir emin olun :)) hele hele işe git gel için hiç almayın ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thormentor -- 25 Mart 2016; 20:13:42 >
  • az yaksın dersen 800cclık arabalara bak, değilse 2 litre hacimli lpgli d sınıfı mondeo mazda 6 gibi araclara yonel c sınıfı arabalar taksı cıkmasımı pert cıkmasımı bellı olmuyor bu devirde
  • ktlimited01 K kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim de başta da belirttiğim gibi pek anlamam diye...Şu sınıfı bu sınıfı kendimi okulda hissettim

• Kardeş 2007-2009 arası toyota al

• quote:

Orijinalden alıntı: d.yigit

Çok teşekkür ederim de başta da belirttiğim gibi pek anlamam diye...Şu sınıfı bu sınıfı kendimi okulda hissettim

pekı :D yanı iste bıraz buyuk ve cok satmayan yanı sırket arabası ve taksı cıkması olmayan fazla km yapmayan arabarı tercıh edın demek ıstedım. Ornek olarak mazda 6, ford mondeo , toyota avensis, honda accord tarzı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktlimited01 -- 25 Mart 2016; 23:34:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ktlimited01 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Kardeş 2007-2009 arası toyota al

30 bine corolla demiyorsunuz sanırım ? temiz yaris bile bulamazda.
  • DIzel linea bak kullanicidan hem az yakar hem cok sorun cikarmaz, yada lpgli
    Fiat bravoda olabilir lpgli ama 2.el dusuk olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paralara ya eski model bi japon arabasi alinir sorunsuzluk adina..ya da bunlari her ne kadar tavsiye etmesem de kullanim amacina gore megane2 ya da clio olur..linea punto da secenekler arasinda..ama size hatchback mi lazim sedan mi o da onemli

• işi gidip gelmek için alınabilecek en güzel araç Fiat Punto bana göre. Temiz bir Grande Multijet bakabilirsiniz.
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Benzinli bulabilir malum sitede temiz araçlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Benzinli bulabilir malum sitede temiz araçlar var

astra veya vectra daha mantıklı olur.
  • kazasına falan bakma ucuz olsun diye al almadan goster ustaya falan
    pert bile alsan satarken yine ucuza satacan ..ucuz al ucuz sat ama gidipte pert arabayı piyasası 35bin olan arçlardan 30a kapattım diye sevinme en çok 25bin..
  • VW. En azından premiyon.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.