Şimdi Ara

Eve internet bağlatmak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önce turknet kullanmıştım fakat kilobitlerle bahsedeceğim hızlar yüzünden iptal ettirdim. Bahsettiğim paket sınırsız paketti 60 TL para veriyordum ve aldığım hızlar da berbattı. Şimdi hız sıkıntısı olmayan karşımda düzgün muhattab bulabileceğim fiyat olarak uygun birşeyler arıyorum.bana ne tavsiye edersiniz? Çok fazla kullanım olmuyor genelde mobil cihaz kullanıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

netspeed derim
    Hocam herhangi bir sorun olması durumunda kiminle muhattap olacağım?

• _____________________________
    NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur
  • quote:

müşter hizmetler var forum da kaç kişi kullanıyor turk telekom diyorsanız ilçeler özel fiyat veriyor 6 MBps 61 TL modem'siz
    Yok Türk Telekom değil fakat hız konusunda sorun yaratmayacak bir operatör arıyorum. Bulunduğum bölgede fiber altyapı yok o yüzden de sıkıntı yaşıyorum. öyle ki turknet kullanırken 500 600 kbit hız alıyordum o yüzden şimdi sorun yaşatmayacak bir internet sağlayıcısı arıyorum

ben superbox kullanıyorum

• quote:

altyapı kötü ise turk telekom netspeed veya başka ısp iyi hizmet veremez ki ?

ben superbox kullanıyorum

Yok hayır hocam mahallede ortalama 8 10 mbit hız alınıyor. İlk başlarda türk net kullanırken benimde öyleydi fakat daha sonraları hız 1 mbit bile olmamaya başladı. Nedenini de anlamadım. O yüzden böyle sorunlar yaşamamak için öyle diyorum.

• Hız sıkıntısı olmayan karşımda düzgün muhattab bulabileceğim Fiyat olarak uygun hepsi birden zor. Belki Netgalaksi işinizi görebilir. Şehrinizde varsa bi görüşün derim.

netgalaksi.com.tr
    Ayda 36₺'ye Evinize ve İşinize Gelen İnternet (v2) | Yalın Adsl, Vdsl, Fiber ve En uygun İnternet Paketleri - NETGALAKSİ
    https://netgalaksi.com.tr/internet-kampanyalar

• muratoto kullanıcısına yanıt
    ya altyapı sorunlu ise turk telekom bile vermez ne saçmalıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 21 Haziran 2019; 21:50:1 >

Orijinalden alıntı: muratoto

Hız sıkıntısı olmayan karşımda düzgün muhattab bulabileceğim Fiyat olarak uygun hepsi birden zor. Belki Netgalaksi işinizi görebilir. Şehrinizde varsa bi görüşün derim.

https://netgalaksi.com.tr/internet-kampanyalar
    Hocam netspeed ve netgalaksi arasından hangisini önerirsiniz? Netgalaksi yalın internet İstanbul Kırklareli çevresi için geçerliymiş sanırım. Ben İzmir'de ikamet ediyorum. Birde abone olduğumuzda eski direk eski kabloyu modeme takıp bağlanabiliyoruz değil mi ek birşey yapmaya gerek yok galiba.

• Geçişlerde şifreyi girip kullanabiliyorsunuz. Netgalaksi tavsiye ederim ama İzmirde yalın olarak şuan için yok malesef.

Geçişlerde şifreyi girip kullanabiliyorsunuz. Netgalaksi tavsiye ederim ama İzmirde yalın olarak şuan için yok malesef.
    Netspeed var mıdır hocam ben var diye biliyorum ama nette olup olmadığı ile ilgili birşeyler göremedim. Birde data hattı alıp 24 ay taahhütlü 20 GB ya da 50 GB yapmak istiyorum. Hem internetim yanımda olur hem de 20 GB için konuşuyorum daha az ücret öderim. Ama hat ücreti peşin mı alınıyor faturaya mı yansıtılıyor bilmiyorum. Hangisini alsam daha mantıklı olur?

Bu iki net için ödeyeceğiniz fatura ne kadar olacak.
    Hocam data hattı için 20 GB 24 ay taahhüt ile 29 TL bir de 50 GB 59 TL olarak satılıyor 24 ay taahhüt. Netspeed alırsam sınırsız 66 TL idi sanırım herhangi bir taahhüt kota vs. Yok.

• Superbox almayin da naparsaniz yapin :) ben aldim 1 aydir kullaniyorum fakat evrak eksik eksik mesajlari geliyor hepsini kurulurken verdigim halde ve cozum bulamiyorlar cayma bedeli yansitip iptal etceklermis pisman oldum ben :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkandemir60

Superbox almayin da naparsaniz yapin :) ben aldim 1 aydir kullaniyorum fakat evrak eksik eksik mesajlari geliyor hepsini kurulurken verdigim halde ve cozum bulamiyorlar cayma bedeli yansitip iptal etceklermis pisman oldum ben :)
    Yok hocam Turkcell düşünmüyorum. Sadece data hattı ile iss arasında kaldım.

• 20gb, 50gb'ı telefona paket olarak alabilirsiniz hem telefonda kullanıp ihtiyacınız olunca pc ye bağlarsınız ama bu kotalar yetmiyorsa superbox'tan başka çareniz yok malesef superbox sınırsız en azından 3TB olması lazım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.