Şimdi Ara

Eve internet bağlatmak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 TB

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozkandemir60 kullanıcısına yanıt
    O 10 mbps için olması lazım 10 mbps artık satılmıyor. Nerede yazıyorsa atar mısınız?

• ozkandemir60 kullanıcısına yanıt
    Nerede yazıyorsa atar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

20gb, 50gb'ı telefona paket olarak alabilirsiniz hem telefonda kullanıp ihtiyacınız olunca pc ye bağlarsınız ama bu kotalar yetmiyorsa superbox'tan başka çareniz yok malesef superbox sınırsız en azından 3TB olması lazım
    Hocam genelde telefon kullanımı olarak düşünüyorum zaten 2 gün önce sordum Telekoma port yok dediler sabah gelin dediler sabah gittim var hemen başlayalım her an olmayadabilir dedi oradaki sorumlu. Ben de taahhütlü almak istemediğim için kabul etmedim bugün netspeed ve milenicom ile görüşeceğim. Olmazsa artık ya superbox ya da türk Telekom mobil wifi alacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

16 alırken 4 e kadar düştü

Sonra telekoma.gectim

16 alıyordum şu an 22 ye çıktı

Pahalı mı? Evet pahalı

Ama muhatap var bu gercek

Orijinalden alıntı: s.volkan

Valla turknette aynısı bende de oldu

16 alırken 4 e kadar düştü

Sonra telekoma.gectim

16 alıyordum şu an 22 ye çıktı

Pahalı mı? Evet pahalı

Ama muhatap var bu gercek
    Aynen aynısı bende de oldu hocam. Birçok operatör ile konuştum hepsi port yok derken turknet portunuz3var hemen bağlayabiliriz dedi nasıl oldu anlamadım. Turknet bağlatacam sanırım yapacak birşey yok.

• Adres verin bakayım port görünüyor mu telekomds

Orijinalden alıntı: Villenoire

alt yapınız iyiyse saha dolabına cok uzak degilseniz netspeed tavsiye ederim
    port yok diyorlar hocam

• Çok download yapılmayacaksa mesela torrent kasmadan birkaç YouTube, Spotify gibi uygulamalar ve sosyal medya için internet kullanılacaksa telefona alınacak ek paketler yeterli olur diye düşünüyorum. Zaten kullanım şekline özen gösterilirse aylık kullanım 25-30gb değerini kolay kolay geçmez. Ayda 70lira ev interneti yerine 50 - 60 liralara alınacak paketler iş görür.

Daha geniş kapsamlı indirmeler ile internet kullanılacaksa 1 megabit olsa bile TTNet derim. Çünkü muhatap ve ilgi diğerlerine göre çok çok daha iyi, üst seviyede. Çoğu zaman derdimi anlatamasam da, çözüm geç olsa da birilerine ulaşabildim. Yeterli mi, tabi ki değil. Diğerlerinin hizmet anlayışını ve yaklaşımını buna göre artık siz düşünün.

Orijinalden alıntı: niketnac

Çok download yapılmayacaksa mesela torrent kasmadan birkaç YouTube, Spotify gibi uygulamalar ve sosyal medya için internet kullanılacaksa telefona alınacak ek paketler yeterli olur diye düşünüyorum. Zaten kullanım şekline özen gösterilirse aylık kullanım 25-30gb değerini kolay kolay geçmez. Ayda 70lira ev interneti yerine 50 - 60 liralara alınacak paketler iş görür.

Daha geniş kapsamlı indirmeler ile internet kullanılacaksa 1 megabit olsa bile TTNet derim. Çünkü muhatap ve ilgi diğerlerine göre çok çok daha iyi, üst seviyede. Çoğu zaman derdimi anlatamasam da, çözüm geç olsa da birilerine ulaşabildim. Yeterli mi, tabi ki değil. Diğerlerinin hizmet anlayışını ve yaklaşımını buna göre artık siz düşünün.
    Hocam 50 GB data hattı türk Telekom da 64 TL görünüyor. Alsam yeter mi sizce mobil kullanım olacak genelde az da olsa bilgisayar.

• port sıkıntıli bir durum malesef işiniz zor telekom portlari kendine ayirdigini duydum

Orijinalden alıntı: Villenoire

port sıkıntıli bir durum malesef işiniz zor telekom portlari kendine ayirdigini duydum
    Türk Telekom müdürlüğüne gittim hocam birinin aboneliğini sonlandırması ya da nakil harici bir şansınız yok dedi bana. Galiba mobil wifi 50 GB tarifesini alacağım.

Orijinalden alıntı: niketnac

İnterneti en çok kullanacağınız bölgede çekim kuvveti yeterli seviyedeyse 50gb yeterli olur diye düşünüyorum.
    Bende öyle düşünüyorum hocam. 4g değil de 3gde kullandığım zaman daha idareli olur diye düşünüyorum. Bugün d smarttan aradılar ve biz port başvurusu yapıyoruz 1 hafta veya 10 güne açarız diyorlar hocam ne kadar doğrudur sizce? Hiç beklemeyip 50 GB 0aketi mı alsam acaba? 10 mbit sınırsız internet 80 TL 24 ay taahhüt sunuyorlar.

Orijinalden alıntı: Etzel45

Bende öyle düşünüyorum hocam. 4g değil de 3gde kullandığım zaman daha idareli olur diye düşünüyorum. Bugün d smarttan aradılar ve biz port başvurusu yapıyoruz 1 hafta veya 10 güne açarız diyorlar hocam ne kadar doğrudur sizce? Hiç beklemeyip 50 GB 0aketi mı alsam acaba? 10 mbit sınırsız internet 80 TL 24 ay taahhüt sunuyorlar.

Alıntıları Göster
    Vodafone gani tarifelere bak gb değil dakika bazlı ben upload ve download için kullanıyorum yalnız sınırı 30gb diye biliyorum ücreti iyi.

• İnternet sağlayıcıları hakkında çok bir bilgim yok açıkçası. Hepsini deneme şansım olmadı. Superonline ile ciddi sorun yaşadım, tövbeliyim. Dsmart tv ile birlikte ucuz ama tv izlemeyince genellikle pahalı oluyor. Data hattının bir güzel yanı mobilite, bu da önemli bir nokta. 3g bağlantı hızı bir çok işlem için yeterli genişliğe sahip.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.