Şimdi Ara

yurt dışı telefon almak istiyorum ancak yardıma ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Bütçe kısıtlılığı nedeniyle oneplus 11 veya 12 model telefonu yurt dışı kayıtlı satın almak istiyorum. Ancak bazı sorunlarla karşılaşmaktan çekiniyorum. Ayrıca daha önce de hiç yurtdışı telefon deneyimim olmadı. Yardıma ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.

Öncelikle satın alıcağım telefonda imei siydi şuyuydu sürekli karşıma çıkacak bir sorun istemiyorum, en başından sağlamca hallolmalı. Sonra nereden alacağım hakkında pek bir fikrim yok. Sahibindende 0 cihaz ilanları var 25 30 bin civarında, ne derece güvenli bilmiyorum. Bazı 2. el telefon ilanları da imei sorunu yaşayıp elden çıkarılmak istenenler olduğunu düşünüyorum. Bu konuda boşa mı endişeliyim yoksa dikkat etmem önemli yerler mi var. Nelere dikkat etmeliyim, en güvenilir şekilde nasıl halledebilirim, kayıt yaptırmam gerektiğinde nasıl bir yol haritamın olacağı hakkında yorumlarınız benim için çok kıymetli. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

• Kayit icin bi suru video anlatimi var acip izle. Telefonu simdi yurt disindan ziyade kayitli almak daha iyi ayrica. Oneplus tr de yok herhalde bakmadim simdi. Yoksa ikinci el almak bence riskli. Kapali kutu olmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.