Şimdi Ara

Eve internet bağlatmak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

Vodafone gani tarifelere bak gb değil dakika bazlı ben upload ve download için kullanıyorum yalnız sınırı 30gb diye biliyorum ücreti iyi.

Alıntıları Göster
    Hocam onlar pek verimli olmaz diye düşünüyorum bilgisayar kullanımı da olacak ya. Ne kadara ne veriyor bir araştıracağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: niketnac

İnternet sağlayıcıları hakkında çok bir bilgim yok açıkçası. Hepsini deneme şansım olmadı. Superonline ile ciddi sorun yaşadım, tövbeliyim. Dsmart tv ile birlikte ucuz ama tv izlemeyince genellikle pahalı oluyor. Data hattının bir güzel yanı mobilite, bu da önemli bir nokta. 3g bağlantı hızı bir çok işlem için yeterli genişliğe sahip.
    Aynen hocam bahsettiğiniz avantajları olması beni data hattı almaya itiyor. Fakat evde 4 kişi kullanacağız 50 GB yeter mi pek kestiremiyorum mobil kullanımı olacak genellikle ve 3gde kullanacağım. Kendimi biraz da kazıklanıyor gibi hissediyordum çünkü 60 70 TL'ye sınırsız ev internetleri var

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    hocam siz 10mbps olan paketimi kullanıyorsunuz süperbox

• Dört kişilik aile için sınırı zorlar, dört genç için sadece 50gb yetmeyebilir ama dört kişinin de cebinde (telefonunda) en az 8-10 gb internet varsa yine yetebilir. Toplamda 80 - 90gb internet oluyor. Karar vermek zor.

Daha önceki internet kullanım sıklığını kontrol edin. Mesela geçen yılda en yoğun üç aylık kullanım ortalamasına yüzde 25 ekleyin, yetip yetmeyeceği konusunda biraz fikir verir.

Orijinalden alıntı: niketnac

Dört kişilik aile için sınırı zorlar, dört genç için sadece 50gb yetmeyebilir ama dört kişinin de cebinde (telefonunda) en az 8-10 gb internet varsa yine yetebilir. Toplamda 80 - 90gb internet oluyor. Karar vermek zor.

Daha önceki internet kullanım sıklığını kontrol edin. Mesela geçen yılda en yoğun üç aylık kullanım ortalamasına yüzde 25 ekleyin, yetip yetmeyeceği konusunda biraz fikir verir.
    Hocam daha önce evde internet varken 40 60 GB aralığında kullanımımız vardı. Ama şuan tam da kestiremiyorum fakat port gelmezse mecbur almak durumundayım.

NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.