Şimdi Ara

Evden yapilabilecek is fikirleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 35 yasindayim Almanyada yasiyorum evli bir cocuk babasiyim.
    Günde 8 Saat özel sektörde isci olarak calisiyorum ev sahibiyim Kira sorunum yok,ileride evden gelir elde etmek istiyorum ve tamamen isi birakip evden Para kazanmak istiyorum.
    Sermaye olarak 20-30 bin € ayirabilirim amacim Kimseye bagli olmadan calisma saatlerimi kendim belirledigim bir is.
    Önerileriniz bekliyorum simdiden Tesekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• eviniz müstakil garajı olan evlerden mi? yoksa apartman dairesimi

• Şimdi o iş senin yeteneğine göre değişir. Yazımda iyiysen, yazılım firmaları evden danışmanlık hizmeti verdiriyor. Bazı firmalar hizmet satış hizmetini evden verdiriyor. Ticarette iyisen e-ticaret çok yaygın. Örneğin ev hanımları kendi yaptığı ürünleri e-ticaretle satıyor. Akedemik bilgin varsa, gençlerin ödevlerini, tezlerini yazabilirsin, ama yapay zekaları hesaba katarsan ilerisi için popüleritesi azalıyor. Psikolojik destek verebilirsin, online ders verebilirsin. Vucüt geliştirme konusunda iyisen uzaktan fitness danışmanlığı yapabilirsin. Borsa konusunda iyisen bu alanda hem kendin kazanabilir hem danışmanlık yapabilirsin. Alan çok ama senin yeteneğin nedir? İlgi alanların nedir bilmek lazım. Birde Almanya mevzuatlarını bilmek lazım. Bir firma bünyesinde çalışmayacaksan, e-ticaret, danışmanlık, eğitmenlik yapacaksan Almanya Devleti hangi belgeleri ister bilmek lazım.

• Almanya' ya gelmek isteyen yada gelen vatandaşlara, özellikle Türklere danışmanlık yapabilirsin. Nasıl yaşanır, ne şartlar gerekir vs. Almancan iyiyse online dersler verebilirsin.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Garajli bahceli

• yavasde Y kullanıcısına yanıt

E-ticaret (Almanya’dan Dropshipping veya Amazon FBA)

• Ne yaparsınız? Ürünleri internetten satarak kar elde edersiniz. Ürünleri stoklamadan (dropshipping) veya Amazon depolarında tutarak (FBA) yapabilirsiniz.
    • Sermaye: 5.000–10.000 € başlangıç için idealdir.
    • Altyapı: Shopify, WooCommerce, Amazon.
    • Avantaj: Tamamen evden, global çalışabilirsiniz.
    • Zorluk: İlk 3–6 ay öğrenme ve deneme süreci olur.
    • Potansiyel: Başarılı ürünle ayda 2.000–5.000 € net gelir.

Tamir / Hobi Atölyesi (Garaj avantajı)

• Ne yaparsınız? Elektronik, bisiklet, küçük ev aletleri, mobilya tamiri gibi hizmetler.
    • Sermaye: Alet edevatla birlikte 5.000–8.000 €.
    • Avantaj: Fiziksel iş ama kendi saatini sen belirlersin.
    • Müşteri bulma: eBay Kleinanzeigen, Facebook Marketplace, Google Maps.

Elektronik üzerine staj yaptim 20 li yaslara kadar Elektronik anakart tamiri vs felan tabi unuttum Su anda Almanyada tamir cok gereksiz bisi cünkü Elektronik hersey cok ucuz.
    dropshipping bende dusundum isi bilmedigimden sizinde onerinizle dropshipping one cikabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • antifet kullanıcısına yanıt
    Hocam yapay zeka sayesindemi diyelim yüzündenmi diyelim cok uzun degil kisa surede Bazi meslekler yok olacak yada ihtiyac azalacak ornegin yazilim gibi 2 3 sene once baslicaktim bu yapay zekadan dolayi vazgectim
    Online dil desen yine yapay zeka ile birebir konusabiliosin 7 24 elinin altinda
    Danismanlikta chatgpt direkt yardim ediyor malesef Yeni bir duzene gidiyoruz Baska fikirlere ihtiyacim var
    Borsa da Al SAT yapmak vergiden dolayi gereksiz uzun vadeli yatirim araci olarak goruyorum tabiki cocugum icin birazda olsa yapiyorum Ben ilerde evde bos bos Zaman kaybetmiyim istedigim Zaman calisip gelir elde etmek istiyorum sadece.
    Azicik asim agrisiz basim gibi 🙂

• internet üzerinden marka kıyafetler sat.

ürün açıklamalarını yapayzekaya yazdır,ürün görsellerini sen telefonla amatörce çek net olarak her detayı gözüksün gerisini yapayzeka halleder.

örnek şuan instagramda rastgele bir butiğe girdim şöyle fotoğraflar çekmiş .ama canlı manken üzerinde nasıl gözüktüğüne dair bir fotoğraf yoktu. chatgpt ye bu kıyafetin bayan üzerinde giyinmiş halini yap dedim ve şak diye aşağıdaki fotoğrafı oluşturdu

mesela istesem arka planıda silerek daha güzel görselde elde edilebilir.

Tesekkürler güzel fikir Evden yapilabilecek is fikirleri 

• Evin bodrumu varsa, mantar yetiştiriciliği de yapabilirsin. Çok iyi para kazandırdığını duymuştum.

• benim gibi üniversitedeki mühendislik vs. öğrencilerinin fikirlerine türkiyeye yatırımcılık yapabilirsin çok yüksek olmayan fiyatlara ama tabi işin içinde güven ve mesafe olduğu için çok zor ve başlangıçta sancılı olacaktır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.