Evde oturmak. Dışarı çıkmaktan nefret ederim bir yere çağırdıklarında bahane bulur gitmem. 3 yıldır 3 kere arkadaşlarla dışarı çıktım o da stüdyoya gitmek için. Yazın denize havuza bile gitmedim. Evden 4 kere çıktım hepsi bakkala gitmek için.
quote:
Orijinalden alıntı: Metalwrath
Evde oturmak. Dışarı çıkmaktan nefret ederim bir yere çağırdıklarında bahane bulur gitmem. 3 yıldır 3 kere arkadaşlarla dışarı çıktım o da stüdyoya gitmek için. Yazın denize havuza bile gitmedim. Evden 4 kere çıktım hepsi bakkala gitmek için.
Alıntıları Göster
Hafiften dh deki asosyallik oranını yansıtıyo olabilir bu anket
quote:
Orijinalden alıntı: Slp
Hafiften dh deki asosyallik oranını yansıtıyo olabilir bu anket
Alıntıları Göster
oylar kafa kafaya gidiyo ne kadar evde oturmayı seven adam varmış yaw
quote:
Orijinalden alıntı: millwall
oylar kafa kafaya gidiyo ne kadar evde oturmayı seven adam varmış yaw
ikisi de kararınca güzel. sürekli evde oturunca insan pas tutuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: gimmick
ikisi de kararınca güzel. sürekli evde oturunca insan pas tutuyor.
Ben evde oturmayı daha çok tercih ediyorum,mecburi olarak dışarı çıkmalarım yetiyor zaten!!
quote:
Orijinalden alıntı: dranov
Ben evde oturmayı daha çok tercih ediyorum,mecburi olarak dışarı çıkmalarım yetiyor zaten!!
Alıntıları Göster
Eve girince oh be diyorum zaten..
quote:
Orijinalden alıntı: Bartug148
Eve girince oh be diyorum zaten..
Alıntıları Göster
bir kelime var çok severim :D
Denge!!! her şey dengeli ve yerli yerince olacak!!! sorduğun soru çok mantıksız iyi paso dışarıda gez yat :D evinde huzur bulursun sıkıldığın zaman dışarı çıkar hava alırsın gezersin tatillerde tatile gidersin ama dönüp dolaşıp geleceğin yer genede evindir. yani her şey dengeli ben her ikiside şıkkını tercih ediyorum ya da yerine göre şııkını :D
quote:
Orijinalden alıntı: nitreex
bir kelime var çok severim :D
Denge!!! her şey dengeli ve yerli yerince olacak!!! sorduğun soru çok mantıksız iyi paso dışarıda gez yat :D evinde huzur bulursun sıkıldığın zaman dışarı çıkar hava alırsın gezersin tatillerde tatile gidersin ama dönüp dolaşıp geleceğin yer genede evindir. yani her şey dengeli ben her ikiside şıkkını tercih ediyorum ya da yerine göre şııkını :D
Alıntıları Göster
Oylar neredeyse eşit :DD
quote:
Orijinalden alıntı: Mr_AsK
Oylar neredeyse eşit :DD
Alıntıları Göster
İkisinden de olmalı . Adam gibi arkadaşın varsa bile dışarı çıkmak bir yere kadar. . .
quote:
Orijinalden alıntı: F1SECO
İkisinden de olmalı . Adam gibi arkadaşın varsa bile dışarı çıkmak bir yere kadar. . .
Arkadaşları boşverde sevgilin varsa bence akşama kadar dışarıda takılırsın gezer tozarsın bir bankta oturup etrafı izlemek bile güzel olur ama arkadaşlarla sıkıyo en kafa arkadaşın bile olsa
quote:
Orijinalden alıntı: SenSational
Arkadaşları boşverde sevgilin varsa bence akşama kadar dışarıda takılırsın gezer tozarsın bir bankta oturup etrafı izlemek bile güzel olur ama arkadaşlarla sıkıyo en kafa arkadaşın bile olsa
Bana göre de tam tersi.. Sevgili olunca biryere kadar sohbet sonra susuyorsun.. Fakat hele kafa dengi arkadaşlar oldu mu orada saatlerce oturabilirim.. Hele böyle arkadaşlar ingilizce dersinde ameliyatın ingilizcesine ameleyşin derse o zaman orada uyurum bile..
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
quote:
Bana göre de tam tersi.. Sevgili olunca biryere kadar sohbet sonra susuyorsun.. Fakat hele kafa dengi arkadaşlar oldu mu orada saatlerce oturabilirim.. Hele böyle arkadaşlar ingilizce dersinde ameliyatın ingilizcesine ameleyşin derse o zaman orada uyurum bile..
Alıntıları Göster
Kafa dengi arkadaş olsa saatlerce konuşurum :DD Ama kimse benim kafadan deil :DD
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
quote: