Şimdi Ara

Evde Oturmak mı? Yoksa Dışarıda Takılmak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Evde Oturmak mı? Yoksa Dışarıda Takılmak mı ?

(En Son Oy Tarihi: 25.6.2017)
Giriş
  • Evde Oturmak mı? Yoksa Dışarıda Takılmak mı ?

• Dışarda takılmakta nereye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rnk.

Dışarda takılmakta nereye kadar.

Oda Doğru :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_AsK

quote:

Orijinalden alıntı: rnk.

Dışarda takılmakta nereye kadar.

Oda Doğru :))

Alıntıları Göster
    Evde oturmak. Dışarı çıkmaktan nefret ederim bir yere çağırdıklarında bahane bulur gitmem. 3 yıldır 3 kere arkadaşlarla dışarı çıktım o da stüdyoya gitmek için. Yazın denize havuza bile gitmedim. Evden 4 kere çıktım hepsi bakkala gitmek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Evde oturmak. Dışarı çıkmaktan nefret ederim bir yere çağırdıklarında bahane bulur gitmem. 3 yıldır 3 kere arkadaşlarla dışarı çıktım o da stüdyoya gitmek için. Yazın denize havuza bile gitmedim. Evden 4 kere çıktım hepsi bakkala gitmek için.

Alıntıları Göster
    Hafiften dh deki asosyallik oranını yansıtıyo olabilir bu anket

• quote:

Orijinalden alıntı: Slp

Hafiften dh deki asosyallik oranını yansıtıyo olabilir bu anket

Alıntıları Göster
    oylar kafa kafaya gidiyo ne kadar evde oturmayı seven adam varmış yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: millwall

oylar kafa kafaya gidiyo ne kadar evde oturmayı seven adam varmış yaw

Alıntıları Göster
    Parkta DH'ye girmek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikisi de kararınca güzel. sürekli evde oturunca insan pas tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmick

ikisi de kararınca güzel. sürekli evde oturunca insan pas tutuyor.
    Ben evde oturmayı daha çok tercih ediyorum,mecburi olarak dışarı çıkmalarım yetiyor zaten!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Ben evde oturmayı daha çok tercih ediyorum,mecburi olarak dışarı çıkmalarım yetiyor zaten!!

Alıntıları Göster
    Eve girince oh be diyorum zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartug148

Eve girince oh be diyorum zaten..

Alıntıları Göster
    bir kelime var çok severim :D

Denge!!! her şey dengeli ve yerli yerince olacak!!! sorduğun soru çok mantıksız iyi paso dışarıda gez yat :D evinde huzur bulursun sıkıldığın zaman dışarı çıkar hava alırsın gezersin tatillerde tatile gidersin ama dönüp dolaşıp geleceğin yer genede evindir. yani her şey dengeli ben her ikiside şıkkını tercih ediyorum ya da yerine göre şııkını :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitreex

bir kelime var çok severim :D

Denge!!! her şey dengeli ve yerli yerince olacak!!! sorduğun soru çok mantıksız iyi paso dışarıda gez yat :D evinde huzur bulursun sıkıldığın zaman dışarı çıkar hava alırsın gezersin tatillerde tatile gidersin ama dönüp dolaşıp geleceğin yer genede evindir. yani her şey dengeli ben her ikiside şıkkını tercih ediyorum ya da yerine göre şııkını :D

Alıntıları Göster
    Oylar neredeyse eşit :DD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_AsK

Oylar neredeyse eşit :DD

Alıntıları Göster
    İkisinden de olmalı . Adam gibi arkadaşın varsa bile dışarı çıkmak bir yere kadar. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

İkisinden de olmalı . Adam gibi arkadaşın varsa bile dışarı çıkmak bir yere kadar. . .

Alıntıları Göster
    Şuna Pc başında oturmak desek daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

Alıntıları Göster
    Dışarıda arkadaşlarla mı takılmak mı yoksa evde arkadaşlarla takılmak mı ?

Kesinlikle evde takılmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

Alıntıları Göster
    çağıran arkadaş yok ki
  • Arkadaşları boşverde sevgilin varsa bence akşama kadar dışarıda takılırsın gezer tozarsın bir bankta oturup etrafı izlemek bile güzel olur ama arkadaşlarla sıkıyo en kafa arkadaşın bile olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenSational

Arkadaşları boşverde sevgilin varsa bence akşama kadar dışarıda takılırsın gezer tozarsın bir bankta oturup etrafı izlemek bile güzel olur ama arkadaşlarla sıkıyo en kafa arkadaşın bile olsa

Bana göre de tam tersi.. Sevgili olunca biryere kadar sohbet sonra susuyorsun.. Fakat hele kafa dengi arkadaşlar oldu mu orada saatlerce oturabilirim.. Hele böyle arkadaşlar ingilizce dersinde ameliyatın ingilizcesine ameleyşin derse o zaman orada uyurum bile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Arkadaşları boşverde sevgilin varsa bence akşama kadar dışarıda takılırsın gezer tozarsın bir bankta oturup etrafı izlemek bile güzel olur ama arkadaşlarla sıkıyo en kafa arkadaşın bile olsa

Bana göre de tam tersi.. Sevgili olunca biryere kadar sohbet sonra susuyorsun.. Fakat hele kafa dengi arkadaşlar oldu mu orada saatlerce oturabilirim.. Hele böyle arkadaşlar ingilizce dersinde ameliyatın ingilizcesine ameleyşin derse o zaman orada uyurum bile..

Alıntıları Göster
    Kafa dengi arkadaş olsa saatlerce konuşurum :DD Ama kimse benim kafadan deil :DD

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.