Herşey yerine göre değişiyor bazen evde oturur pc başına geçersin gazete okursun televizyon izlersin olur biter veya arkadaşın gelirse sohbet edersiniz veya sen gidersin tamam ama arkadaşların bir yere gittikleri zaman senide çağırırlarsa beraber çıkar dolaşırsınız
bunlar genel olarak
Bana gelince gündüzleri evde pek durmam dışarda dolaşırım sonra bir yerlere falan giderim öyle işte çünkü zaten çalışıyorum bir gün geziyorum.. akşamları genelde evdeyim pek çıkmam işim olmadığı takdirde.. niye arkadaşlarınla dolaşmıyorsun diyeceksiniz çnkü çağıran yok niye beni ne zmaan işleri düşer o zaman ararlar diye bende takmıyorum.
hep dışarda olan adam evde oturmayı ister hep evde oturan adamınsa en sevdiği şey dışarda dolaşmaktır
quote:
Orijinalden alıntı: karawatan
hep dışarda olan adam evde oturmayı ister hep evde oturan adamınsa en sevdiği şey dışarda dolaşmaktır
yoo,ben evde oturuyorum,mutluyum.2-3 saat derse gitmek bile dert oluyor.
bu aralar hep evdeyim, hiç çıkasım da yok ekmek elden su gölden çalışmıyorum da oh rahat mis sıcacık ev oturuyoz işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme