Şimdi Ara

Evde örümcek beslemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eee var mı aranızda bu güzellikleri besleyen? Ben baya sardım düşünüyorum beslemeyi. Vardır aramızda da böle bişi düşünen.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Örümcek Beslemek

Örümcekler, böcekleri avlayan ve evini ağlarla ören büyüleyici yaratıklardır. Evde örümcek beslemek, doğaya karşı ilgi duyanlar ve benzersiz bir evcil hayvan arayanlar için ödüllendirici bir deneyim olabilir.

İhtiyacınız Olan Malzemeler

• Teraryum (cam veya plastik kutu)
    • Toprak veya hindistan cevizi lifi
    • Su kabı
    • Besinler (böcekler, kurtçuklar)
    • Sprey şişesi (nemlendirme için)

Tür Seçimi

Yeni başlayanlar için, bakımı kolay olan ve uysal bir tür olan Meksika Kırmızı Dizli Örümceği veya Brezilya Gezen Örümceği gibi türler önerilir.

Teraryum Kurulumu

Teraryum yeterince büyük olmalı ve örümceğin saklanması ve avlanması için alan sağlamalıdır. Tabana toprak veya hindistan cevizi lifi ekleyin ve bir su kabı yerleştirin. Teraryumun havalandırılması için küçük delikler açın.

Beslenme

Örümcekler böceklerle beslenir. Kriketler, çekirgeler ve kurtçuklar yaygın besin kaynaklarıdır. Örümceğin karnı boyutuna göre bir veya iki günde bir beslenmesi gerekir.

Bakım

Teraryumu düzenli olarak temizleyin ve örümceğin suyunu tazeleyin. Teraryumun sıcaklığını ve nemini örümceğin türüne göre ayarlayın. Örümcekler genelde nemli ortamları tercih eder, bu nedenle teraryumu gerektiğinde spreyleyin.

Uyarılar

Bazı örümcek türleri zehirlidir, bu nedenle örümceğinizi elle tutarken her zaman dikkatli olun. Örümceğe dokunmadan önce ellerinizi yıkayın ve örümceği ısırabilirse yaralanmayı önlemek için eldiven kullanın.

Evde örümcek beslemek, ilgi çekici ve ödüllendirici bir deneyim olabilir. Yukarıdaki talimatları takip ederek, örümceğinize sağlıklı ve mutlu bir yuva sağlayabilir ve bu büyüleyici yaratıkların dünyasını keşfedebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • derdin ne kardeşım otur bi anlat hele
  • Bir hevesdir geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsaneazim

derdin ne kardeşım otur bi anlat hele

Aslına bakarsan genelde korkarım. İşte bu korkumu hafifletmek amacıyla böle bişi düşündüm. Hem güzel olur
  • Herkesin kendince problemleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabah kalkacaksın beslediğin şeyin üstün açık. İçinde örümcek yok. Sahip mahip tanır mı? Sokar atar valla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balkonda kedi beslenir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Evde beslemelik hayvan önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

Sabah kalkacaksın beslediğin şeyin üstün açık. İçinde örümcek yok. Sahip mahip tanır mı? Sokar atar valla.

Ona göre önlem alırız bizde. Çıkamayacak ama nefes alabilecek şekilde. Haa çıkarsa tabi ki sahip mahip tanımaz
  • örümcek kesmez seni at besle sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

örümcek kesmez seni at besle sen

at***** kovboy****** hangi kovboy
  • Tarantula al, insana zararlı bir zehri yok ve daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladius252

Tarantula al, insana zararlı bir zehri yok ve daha iyi

Evde ailem ile yaşarken tarantula Kalpten giderler Allah korusun. Ama ne kadar ve satan bir yer biliyor musunuz? Yada besliyor musunuz?
  • Ben besliyorum.Ciddiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: allpino

Ben besliyorum.Ciddiyim

Hemen bi fotoğrafını paylaşabilir misin merak ettim Neyin içinde? Ne yediriyon? Ne zamandır seninle birlikte yaşıyor? Oooo böyle soru çok sorulur. Bizi bilgilendirirsen çok memnun olurum
  • Bende merak salmıstım örümcek beslemeye.Bir site bulmustum sadece örümcekler üzerine orada hangi örümcek hangi türden ne şekilde beslenir herşey vardı bulamadım şimdi siteyi.Okuduğum kadarıyla solucan türü şeyler yiyor olması lazım.Zaman zaman kabuk değiştiriyolar tıslama sesleri zamanla gelişiyor.Onun dışında alıcaksan bir erkek bir de dişi al bence.Tek cins alırsan çiftleştirmek için karşı cins örümceği olan birisini bulman gerekir.
    Son olarakda elinde gezdirirken dikkat et ısırırlarsa cok kötü oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clavery

Bende merak salmıstım örümcek beslemeye.Bir site bulmustum sadece örümcekler üzerine orada hangi örümcek hangi türden ne şekilde beslenir herşey vardı bulamadım şimdi siteyi.Okuduğum kadarıyla solucan türü şeyler yiyor olması lazım.Zaman zaman kabuk değiştiriyolar tıslama sesleri zamanla gelişiyor.Onun dışında alıcaksan bir erkek bir de dişi al bence.Tek cins alırsan çiftleştirmek için karşı cins örümceği olan birisini bulman gerekir.
    Son olarakda elinde gezdirirken dikkat et ısırırlarsa cok kötü oluyor

Ne elde gezdirmesi arkadaş Siteyi bulursan buraya yazarsan çok güzel olur. Sen besledin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: .Yasin.

quote:

Orijinalden alıntı: Gladius252

Tarantula al, insana zararlı bir zehri yok ve daha iyi

Evde ailem ile yaşarken tarantula Kalpten giderler Allah korusun. Ama ne kadar ve satan bir yer biliyor musunuz? Yada besliyor musunuz?

aksine, tarantula daha iyidir. ben bir belgeselde görmüştüm ama beslemedim. ama internetten bulabileceğine eminim
  • Beslemek için en iyi tür Tarantuladır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhakaramk

Beslemek için en iyi tür Tarantuladır

Neye dayanarak böyle diyorsun?
  • http://www.eklembacakliyiz.com/forum

Burda örümcek satanda var.Örümcek dediysem tarantula Elinde sevmek derken yani kafesinden alıp eline koyarsın kolunda gezdirirsin o anlamda
    Aslında dışarı cıkarken örümceği omzuna koyucaksın değişik bi havan olur bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.