Yüzbaşı
20 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 48 (Bu ay: 0)
Gönderileri
yardımcı olabilir misiniz? sennheiser cx 3.00 rock için uygun mudur?
S.a beyler

Donanimhaber arayüzü ile ilgili 2 problem ya da eksiklik arıyorum. O yüzden forumdakilere soruyum dedim. Ödevimin küçük bir kısmını kapsıyor..
Ucuna kütle takılmış bir yay tavandan asılmıştır. Kütle aşağı çekilerek basit harmonik salınım yapması sağlanmıştır. Bir ucu yere diğer ucu kütleye bağlı ikinci özdeş yay bağlarsak frekans ne olur?
Arkadaşlar bdw ye girmiyor sıkıntı nedir fikriniz var mı?
Başlangıç için hangisi daha uygundur?

Ardream char kasılacak.
Rehberde kişiler kayıtlı ancak arama kısmına ne yazarsam yazıyım sonuç bulmuyor napmam lazım
 Intel(R) HD Graphics 4600 den GeForce GTX 760M ekran kartına geçmek(sıkıntı büyük yardım edin)

Bu Age of Empires'ı açmaya çalısınca gelen hata

Intel(R) HD Graphics 4600 den GeForce GTX 760M ekran kartına geçmek(sıkıntı büyük yardım edin)

Bu da Dota 2 yi açmaya çalışırken gelen hata

Inteli devre dışı bırakınca her iki oyunda açılıyor ama dxdiag aşağıdaki şekilde oluyor

Şimdi benim sorunum GeForce GTX 760M Ekran kartını nasıl varsayılan görüntü bağdaştırıcı yapabilirim?

Birde şu aşağıda Audio nun yanında ünlem var onuda özellikle açtım. Güncelle deyince son sürüm yüklü diyor. Bilginiz var mı?

Ama öncelikli sorunum ekran kartı sorunudur.
Ev sahibi takım tek başına 3 veya daha fazla gol atar mı?
http://strawpoll.me/3145942

Edit: Kasanın 3/4 ünü atmayı düşünüyorum.
bir fikri olan var mı
Bilgisayarı açtıktan 10-15 dk sonra sağda ağların göründüğü yerde ağ adı altında ''bağlandı'' yerine ''sınırlı'' yazıyor ve kablolu internet kesiliyor. 1 haftadır kanser oldum çözümünü bilen yazsın sevabına.
Hakkında
Hakkımda:
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.384
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 196.970 (Bu ay: 627)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 407 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.