Şimdi Ara

Evde nasıl para kasarız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyükler küçükler var mı tavsiyeleriniz? Öğrenciyiz nefesimiz kokacak az kaldı 😅 Ne yapsak cepte para kalmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üniversite son sınıfına geçiyorum şu an yaz okulundayım ve açıkçası korkuyorum son düzlüğe gelmişken iş okul aynı anda gider mi diye pek zanaatımda olduğu söylenemez maalesef anadolu lisesi mezunuyum teorik bilgiden başka bir şey alamadık. Dediğiniz özel ders işini düşündüm fakat aileler daha çok öğretmenlerden tercih ediyorlar.

Al-sat için gerekli bütçeyi çıkarmam henüz mümkün değil yaklaşık eylülün ilk haftası çıkarabilirim belli bir miktar bir bütçe yeterli olursa kesinlikle düşüneceğim. Dropshipping düşündüm amazonda falan ama onun için de bir bütçe söz konusu ve öğrenci halimle ekstra olarak onu çıkaramıyorum Türkiye sitelerinde dropshippingden bir gelir elde etmek çok zor zaten tedarikçiler çok düşük fiyatlarda tutuyor ürünleri biz o ürünü listeleyince hep gerilerinden kalıyoruz.
  • EVDE PARA KASILMIYOR.Para sokaklarda .
    bayan olsan evde dikiş makinesiyle elbiseler diker internette satardım.veya tamir yeteneğin olsa bozuk şeyleri al tamir et sat
  • Başlığa bakınca "kalpazanlık yap" diye troll tavsiyede bulunanlar çıkabilir. Neyse. Arkadaşın dediği gibi home office tarzı muhtelif işler olabilir. Zanaat sahibiysen onarım veya tasarım işleri olabilir. Pasif gelir yolları olabilir. Lise eğitiminiz iyiyse küçük çocuklara temel matematik veya İngilizce dersleri vermek falan da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Temmuz 2019; 17:52:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben evde değil de çölde kasıyorum genelde parayı çöp itemlerden
  • Bütçe oluşturabiliyorsanız burada ucuzdan bir şeyleri alıp yurt dışına satmayı deneyin. Artık Instagram gibi yerler bile bu amaçla kullanılmaya başlandı. Küçük başlar büyütürsünüz. Evden dışarı sadece kargo yollamaya çıkarsınız.
  • Üniversite son sınıfına geçiyorum şu an yaz okulundayım ve açıkçası korkuyorum son düzlüğe gelmişken iş okul aynı anda gider mi diye pek zanaatımda olduğu söylenemez maalesef anadolu lisesi mezunuyum teorik bilgiden başka bir şey alamadık. Dediğiniz özel ders işini düşündüm fakat aileler daha çok öğretmenlerden tercih ediyorlar.

Al-sat için gerekli bütçeyi çıkarmam henüz mümkün değil yaklaşık eylülün ilk haftası çıkarabilirim belli bir miktar bir bütçe yeterli olursa kesinlikle düşüneceğim. Dropshipping düşündüm amazonda falan ama onun için de bir bütçe söz konusu ve öğrenci halimle ekstra olarak onu çıkaramıyorum Türkiye sitelerinde dropshippingden bir gelir elde etmek çok zor zaten tedarikçiler çok düşük fiyatlarda tutuyor ürünleri biz o ürünü listeleyince hep gerilerinden kalıyoruz.

• Gecelik oda kirala

Daha Fazla Göster
  • HighDamagE kullanıcısına yanıt
    Hocam insanlara güven olmuyor ki. Güvenebilsem ev arkadaşı alırım yanıma ama ailemin istememesi ve insanların uyumsuz olması yüzünden tek yaşıyorum 1+1 evde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anadolu liseliysen inglizcen iyidir sanırım. ingilizceb iyiyle git yabancı youtube kanalı bul kendine onun Türkçe kopyasını yap. yani yabancıların içeriklerini çal Türkçeleştir youtube tan para kazan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benvevegala

Anket doldurarak da kazaniliyor. Orta seviye ingilizce lazim. Ve laptopun basinda boş zaman. Dolar 6 tl olmus degerlendiriceksin bu durumu..
    Şuraya baktım konuyla ilgili. Ayda 100 lira bile değil kazancınız diyor. Anket işi boş gibi duruyor. Eğer ciddi kayda değer ödeme yapan güvenilir bir site varsa bende tavsiyenizi isterim.

Anlatmış.
    WPMAVI
    Anket Doldurarak Para Kazanmak | Ayda 2000 Dolar - 2019 | WPMAVI
    https://wpmavi.com/blog-ve-para/anket-doldurarak-para-kazanmak.html

• Baranozt B kullanıcısına yanıt
    Zaten gecelik odayı eşli gelene kiralıcan olum

Güvenecek adam sen olcan onlar düşünecek güvenilirmi diye

• Seo öğren 15 yaşımdan beridir site açıp bireyler deniyorum Google siteyi nasıl görüyor neyi önemsiyor gibi son açtığım siteyle bu emeklerimin karşılığını almaya başladım aylık 2 k getirisi var şuanlık.

Fakat niche site açacam İngilizce makale yazdırıp bakalım sonuç ne olacak.

• %100 ingilizce mühendislik okuyorum ingilizcem iyi videodan çevirip bir metin yazıp okuyarak yapabilirim reading speaking falan iyi durumda ama youtube bu zamandan sonra tutar mı soru işareti var kafamda fakat değerlendireceğim saolun.

Anket işi biraz yaş gibi ya çok cüzi miktarlar ya da ödeme yapmayan siteler dolu. Ama @programmer_onur dediği gibi güvenilir ve kazanç sağlayan site varsa tavsiyenizi beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baranozt -- 23 Temmuz 2019; 18:28:37 >

SEO işini araştıracağım teşekkür ederim

iPhone 7 BLACK iMessage : baranozt0@gmail.com--GAME CENTER : BaranOzturk Ps3 Slim 320 GB Piano Black
    yutar hocam sen hiç merak etme, artuk millet klasik eski youtuberlardan sıkıldı. yeni arayışlar içindeler.
    kendine idol olarak bir yabancı youtube kanalı seç.
    ben eskiden Barı Özcan falan izlerdim artık sıkıldım ondan şimdi yeni favorim Engin Deniz videoları adlı kanal
    Kankim rezil olmaktan korkarlar o dedigini kimse yapamaz 😂

Ama sen bilirsin

Orijinalden alıntı: ozbey08

yutar hocam sen hiç merak etme, artuk millet klasik eski youtuberlardan sıkıldı. yeni arayışlar içindeler.
    kendine idol olarak bir yabancı youtube kanalı seç.
    ben eskiden Barı Özcan falan izlerdim artık sıkıldım ondan şimdi yeni favorim Engin Deniz videoları adlı kanal
    Haklısınız hocam bakacağım bu işe
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.