Bildirim
Öğrenci bir insan nasıl para biriktirebilir...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
yaş kaç _____________________________ ne mutlu TÜRKüm diyene -
Para kesinlikle erişemeyeceğin bir yerde olması lazım yoksa harcanıyor bunun nasıl olabileceğini bulmak güç kumbarayı kilitleyip anahtarı başkasına verebilirsin veya vadeli bir hesaba yatırabilirsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kardeşim zaten 3-5 kurus para alıyorsunuz bir de onu biriktirmeye çalışıyorsunuz ne için bilgisayar almak için,telefon almak için gerek var mı git adam gibi yemeğini ye aç kalma 1 lira harcamamak için asosyal olma lise yılları en güzel yıllar ayrıca üniversitede sosyal olup olmayacağın lisede belirlenecek sen para biriktireceğim diye dışarı çıkmazken arkadaşların dışarda geziyor olacak git sen de gez eğlenquote:
Orijinalden alıntı: Rick Sanchez
yaş kaç_____________________________ -
Çok fazla biriktirilmiyor en fazla bin tl biriktirirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Merhaba hocam o küfr eden saygısız arkadaşlarım ile gezeceğime evde tek başıma kalmayı tercih ederim. _____________________________
-
Haşır huşur biriktirmeye kalkma arabaya elime gelen bozuklukları atardım. 2-3 gün önce kağıt paraya çevirmek için büfeye götürdüm 213 lira çıktı elinden geldiğince at az buçuk sayma hiç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
İntel İ5 7600 / MSİ B250M Bazooka OPT BOOST / MSİ GTX 1060 GAMİNG X / Corsair 2400 MHZ Vengeance 16 GB Ram / AeroCool KCAS 600W PSU / Phanteks P400SCanon 100D/İphone 7 -
Evet hocam sabrın sonu selamettir sabır edicem paraları saymıyacam ufak ufak atıcam damlaya damlaya göl olur. _____________________________
-
Yaşım 20. Bu yaşıma kadar çoğu istediğim şeyi paramı biriktirerek aldım. Ne çevremden ayrı kaldım ne de asosyal oldum. Telefon istedim para biriktirdim aldım. Ps3 istedim para biriktirdim aldım. Daha bir çok şeyi bu şekilde aldım. Şuanda da motor alma hayalim var onun için para biriktiriyorum. Yani para biriktirmek yukarıdakilerin dediği gibi kötü bir şey değil. Arkadaşlarım otobüs veya metroyla üniye gelirken ben dragstar 650 ile geleceğim.quote:
Orijinalden alıntı: soldierrrr
Evet hocam sabrın sonu selamettir sabır edicem paraları saymıyacam ufak ufak atıcam damlaya damlaya göl olur._____________________________ Path of Exile 2 Divine Orb satın almak için Pm atabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rodin
Yaşım 20. Bu yaşıma kadar çoğu istediğim şeyi paramı biriktirerek aldım. Ne çevremden ayrı kaldım ne de asosyal oldum. Telefon istedim para biriktirdim aldım. Ps3 istedim para biriktirdim aldım. Daha bir çok şeyi bu şekilde aldım. Şuanda da motor alma hayalim var onun için para biriktiriyorum. Yani para biriktirmek yukarıdakilerin dediği gibi kötü bir şey değil. Arkadaşlarım otobüs veya metroyla üniye gelirken ben dragstar 650 ile geleceğim.
20 yaşındasın varsayıyorumki üniversite 1 veya 2. sınıftasın yani 2 yıl içinde o motoru alacağını söylüyorsun aylık 800-1000 tl arası kenara attığını varsayıyorum eğer öyleyse gelirin en az 3000 tl (kendimden düşünerek konuştum hangi şehirde olduğunu bilmiyorum izmirde aylık 2000-2200 tl anca yetiyor bana) peki bu arkadaşın haftalık 35 lira yani aylık 140 tlsinin 120 tlsini kenara koyup 1 ay(30 gün) boyunca sadece 20 tl harcayıp aynı zamanda sosyal olmasını nasıl bekliyorsun?_____________________________
-
Yuksek bir para almayinca kenara atacagin para belli oluyor zaten.Sen atabildigince kenara atmaya bak kendini de oldurmeden yap bu isi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
+1
Öğrenci para değil bilgi biriktirir.quote:
Orijinalden alıntı: Pegasus J. Crawford
+1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 20 Eylül 2016; 4:48:01 >_____________________________ 
Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!
Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir. -
usko da aç bi çar. farm yap zamanının bolsa. al sana gelir kaynağıquote:
Orijinalden alıntı: TEHET
Öğrenci para değil bilgi biriktirir.
Alıntıları Göster_____________________________ GAMEX -
quote:
Orijinalden alıntı: skyfor
quote:
Yaşım 20. Bu yaşıma kadar çoğu istediğim şeyi paramı biriktirerek aldım. Ne çevremden ayrı kaldım ne de asosyal oldum. Telefon istedim para biriktirdim aldım. Ps3 istedim para biriktirdim aldım. Daha bir çok şeyi bu şekilde aldım. Şuanda da motor alma hayalim var onun için para biriktiriyorum. Yani para biriktirmek yukarıdakilerin dediği gibi kötü bir şey değil. Arkadaşlarım otobüs veya metroyla üniye gelirken ben dragstar 650 ile geleceğim.
20 yaşındasın varsayıyorumki üniversite 1 veya 2. sınıftasın yani 2 yıl içinde o motoru alacağını söylüyorsun aylık 800-1000 tl arası kenara attığını varsayıyorum eğer öyleyse gelirin en az 3000 tl (kendimden düşünerek konuştum hangi şehirde olduğunu bilmiyorum izmirde aylık 2000-2200 tl anca yetiyor bana) peki bu arkadaşın haftalık 35 lira yani aylık 140 tlsinin 120 tlsini kenara koyup 1 ay(30 gün) boyunca sadece 20 tl harcayıp aynı zamanda sosyal olmasını nasıl bekliyorsun?
Aylik 400 tl kenara atiyorum bu da haftaligimin 3 te 2 sini atmak oluyor. Ayrica bir senedir para biriktiriyorum 7000 tl var hali hazirda biraz daha biriktirip babaminda katkisiyla subatta almayi dusunuyorum.
Hic birsey imkansiz degil. Gelirimde oyle cok degil. Sosyalliktende birsey kaybetmiyorum. Olay gerceklestirmekte, zor olan birsey yok. Ben kucuklugumden beri boyle alistim belki bana kolay size anormal geliyordur bilemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Path of Exile 2 Divine Orb satın almak için Pm atabilirsiniz.
-
Öğrenci insan değil mi, niye belirtme gereği duydun?
Yemeği evden götür.
Okul yakınsa yürü.
Zaten başka harcayacak bi şey yok dışarı çıkmıyorsan
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kardeş şakamisin aylik 2400 tl nerdeyse bi memur maasi gibi aliyorsun sonrada sosyolom motir alcam diye ortada gexiyorsun sakamisin sen ? Lan benim babam aylik 2700 aliyor.Hic birsey imkansiz degilmis tabiki degil o parayla .Adam haftalik 40 diyor aylik max 160 aliyor sende dalga gecer gibi hocborsoy omkonsoz dogol diyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonherk -- 20 Eylül 2016; 10:13:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
quote:
quote:
20 yaşındasın varsayıyorumki üniversite 1 veya 2. sınıftasın yani 2 yıl içinde o motoru alacağını söylüyorsun aylık 800-1000 tl arası kenara attığını varsayıyorum eğer öyleyse gelirin en az 3000 tl (kendimden düşünerek konuştum hangi şehirde olduğunu bilmiyorum izmirde aylık 2000-2200 tl anca yetiyor bana) peki bu arkadaşın haftalık 35 lira yani aylık 140 tlsinin 120 tlsini kenara koyup 1 ay(30 gün) boyunca sadece 20 tl harcayıp aynı zamanda sosyal olmasını nasıl bekliyorsun?
Aylik 400 tl kenara atiyorum bu da haftaligimin 3 te 2 sini atmak oluyor. Ayrica bir senedir para biriktiriyorum 7000 tl var hali hazirda biraz daha biriktirip babaminda katkisiyla subatta almayi dusunuyorum.
Hic birsey imkansiz degil. Gelirimde oyle cok degil. Sosyalliktende birsey kaybetmiyorum. Olay gerceklestirmekte, zor olan birsey yok. Ben kucuklugumden beri boyle alistim belki bana kolay size anormal geliyordur bilemem.
Doğru tahmin etmişim
Bir de 3te2 si falan kelime oyunu yapiyorsun aylık 2400 tl ile para biriktirmek nerde aylık 140 tl ile nerde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Doğru tahmin etmişim
Bir de 3te2 si falan kelime oyunu yapiyorsun aylık 2400 tl ile para biriktirmek nerde aylık 140 tl ile nerde
Aylik 2400 aliyorsan bana da ver, ne aldigimi bilmeden saga sola sallayip dalga gecmeye calismalarin komik. Ayrica ben iki liralarla da para biriktirdigimi bilirim, kiside bitiyor. Sen yapamiyorsan o senin sorunun, hadi selametle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 20 Eylül 2016; 13:43:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Path of Exile 2 Divine Orb satın almak için Pm atabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı