Şimdi Ara

Evde göğüs kası geliştirme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
3
Favori
36.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbir fitness aleti olmadan evde nasıl göğüs kası geliştirebilirim ve ne kadar sürede sonuç alabilirim ?

4+ yıl sonra gelen edit: Spor salonuna yazılın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 15 Ekim 2014; 17:07:21 >

• tek şansın şınav, farklı el koyma pozisyonları ile üst göğüs, göğüs çalışabilirsin. Ancak yer çekimine karşı yaptığından aşırı bi kas yapımı bekleme. Belki vücudunu tam yatay tutmak şartı ile sırtına ağırlık koyarak çalışabilirsin.
  • Mekik..

6 aydır yapıyorum ve karın kaslarım belirginleşmeye başladı.. Başka hareketlerle de omzumda çok güzel bir şekil aldı.. Böyle baya bir devam edeceğim.. 2 yıl sonra çok değişik bir vücut olur..
  • Bench Press adlı birşey duydum. Onu 2.5 Lt'lik veya 5 LT'lik su şişeleriyle yapsam bir yararı olur mu ?

Kollarım, karnım ve omuzlarım iyi durumda zaten. Mutant gibi gezinmek istemiyorum ortalıkta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 27 Şubat 2010; 20:31:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Bench Press adlı birşey duydum. Onu 2.5 Lt'lik veya 5 LT'lik su şişeleriyle yapsam bir yararı olur mu ?

Kollarım, karnım ve omuzlarım iyi durumda zaten. Mutant gibi gezinmek istemiyorum ortalıkta

2,5 kg mi Dostum o haraketi spor salonlarında 60-80 kilolarla yapıyor adamlar sen böle hiç bir verim alamassın hem ne öle pazu yok omuz yok sadece göğüs git adam akıllı bir spor salonuna yazıl

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Mekik..

6 aydır yapıyorum ve karın kaslarım belirginleşmeye başladı.. Başka hareketlerle de omzumda çok güzel bir şekil aldı.. Böyle baya bir devam edeceğim.. 2 yıl sonra çok değişik bir vücut olur..

mekikle göğüs kası? anlamakta güçlük çekiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: wafwaf

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Bench Press adlı birşey duydum. Onu 2.5 Lt'lik veya 5 LT'lik su şişeleriyle yapsam bir yararı olur mu ?

2,5 kg mi Dostum o haraketi spor salonlarında 60-80 kilolarla yapıyor adamlar sen böle hiç bir verim alamassın hem ne öle pazu yok omuz yok sadece göğüs git adam akıllı bir spor salonuna yazıl

Olayı yanlış anlattım pardon Bench Press'i kaç KG ile yapabilirim bilmiyorum, ama yaşım küçük, fiziğim elverdiğince yapacağım.

http://www.uzmantv.com/vucut-gelistirmede-gogus-icin-hangi-hareketler-yapilir 5 LT'lik şişelerde olabilecek sorun elime sığmayacak olması. 10-15 KG'lık dumble alsam, rahatça kullanabilirim. Dumble mi alsam en kısa çözüm olarak ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Mekik..

Gerçekten çok faydası oldu.. Genelde mekik , şınav yaparım hareketlerde ve 1000ml'lik şişelerden kullanıyorum..Mekiği elime 1000ml'lik şişelerle kürek çeker gibi yapıyorum ve Ciddi derecede bir etki yaptı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 27 Şubat 2010; 20:51:23 >

• evde bench press yapamazsın barlı sistem gerek onun için, ancak dumble ile açma hareketi yapabilirsin. yaşını kilonu ve boyunu söylersen ona göre dumble ağırlığı söyleyebilirim. ama 5 kilo idealdir sanıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Mekik..

Gerçekten çok faydası oldu.. Genelde mekik , şınav yaparım hareketlerde ve 1000ml'lik şişelerden kullanıyorum.. Ciddi derecede bir etki yaptı..

Arkadaşım bi sorsana şu baroya göğüs kası nerde olur karın kası nerde olur..yerlerini biliyomu acaba

Bişeyler bildiğini sanıyo o da işte :)

• 1 aydır şınav çekiyorum belirginleşti bayağı.

http://forum.donanimhaber.com/m_36468363/tm.htm
  • http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY bunu izle aynısını yap 8 dkda kas yapıosun ama 8 dk onu yaparsan 1 hafta rahat oturamazsın ben şahsen şuan öleyim

• quote:

Orijinalden alıntı: kerlonmoura

http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html?s=a4ca913b11b7f7190fbe60992543f4ce&

Belki yardımcı olur

Linkdeki antrenmanı uyguluyorum dumbell ile ve çok yararlı. Kesinlikle öneririm harika bir spor amacım öyle hayvani bir vucud oluşturmak değil, çok rahatlatıyor insanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: decc4l

mesajım bulunsun
  • behch press'i salonda 50-60 kilo gibi çeken diyen arkadaş yanılıyor, onlarda 5 veya 10 kilo ağırlıklarla başladılar merak etme.. öğle hemen gidipte 50 kioyu kaldıranı görmedim, kaldıramazda..

gögüs kasını dambıllarla belli düzeye kadar yapabilirsin 1.5 ay kadar çalışırsın, hiç olmazsa hamlığın gider, ayrıca sadece göğüs değil kol ve sırt içinde dambılla çalışabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 2 Mart 2010; 14:58:14 >
  • www.uzman.tv burdan arat.
  • Bench Press hareketini evde yapman çok zor çünkü göğsünü iyice açmak için bir uzanacak sehpaya ihtiyacın var kollarının aşağıya kadar inmesi için. 5-10 kg ile bench olmaz anca dumble olur. Sen en güzeli şınav yap triceps ve göğus kaslarını en iyi o geliştirir ev ortamında. 4lü setler yap kendine mesela 15x4 ile başla. Zamanla gelişecektir şınavın. Biraz geliştikten sonra da şınava abanırsan ön kol kasların arkaya göre zayıf duracaktır. Mesela ben şınavı bırakmıştım barfiks e yüklenmiştim. Her gün 100 Barfiks çekiyordum piramit şeklinde fakat hiç şınav çekmiyordum. İkisini birden yapmak lazım aslında süper set deniyor ona da. Kanat kasları vücuduma göre biraz daha büyük duruyordu. Sonra şınava başlamıştım.

Fakat şunu da unutmamak gerek vücut ağırlığıyla yaptığın spor kası çok zor büyütür yani hacim elde edemezsin sadece fit bir vücudun olur.

• Bu şekilde çalış ama ayaklarını çekyata, divana koy. Aşağı inerken inebildiğin kadar in, göğsün taburelerin hizasından daha aşağıda olsun. Başka türlü şınav şekli çalışmana gerek yok, sadece bu çalışmayla bile hayvani göğüs kası yaparsın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.