Şimdi Ara

Evde göğüs kası geliştirme ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
36.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Powermove

Evde göğüs kası geliştirme ?

Bu resimdeki gibi yaparsan alt göğüs, ellerini yere koyup ayağını yükseğe koyarsan da üst göğüs çalışır. Yani bir şekli yapınca hayvani fln olmuyor
  • mekikle göğüs kası ?

şınav la beyin jimnastigi yapan gördümde bunu ilk defa görüyorum.
  • spor salonunda antrenörüm hiçbir ögrencime şınav çektirtmem.Hatta gelenler özellikle yapmak isterler kesinlikle tavsiye etmem kolları yormaktan baska ben hiçbi etkisi oldugu düşünmüyorum.En fazla biceps de 1 1.5 cm büyüme yapar.2 tane dumbell alıp evde günde 15 dk çalısmayla 6-7 ayda belirgin bi fark görürsün.Üstte bi arkadas mekikle gögüs kasım gelişti demiş böyle bişi ilk defa duydum mekik mide kısmını sıkılastırarak tabi yag oranını bilmiyorum karın kaslarının ortaya cıkmasını saglar.Dedigim gibi 2 adet dumbell alırsan çalısacagın hareketleri gösterebilirim özelden ulaşırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Evde göğüs kası geliştirme ?

Bu resimdeki gibi yaparsan alt göğüs, ellerini yere koyup ayağını yükseğe koyarsan da üst göğüs çalışır. Yani bir şekli yapınca hayvani fln olmuyor

Düzenli ve doğru bir şekilde yapılırsa gayette hayvani olur. Test edildi onaylandı kulaktan dolma konuşmuyorum.

(Hayvaniden kastın şampiyonalara katılanlar gibiyse bilemem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powermove -- 2 Mart 2010; 15:34:28 >

• 20 tl'ye alacağınız iki dumbell ile, çok ileri düzeyde olmasa da sizi tatmin edecek kadar kas yapabilirsiniz. Beraberinde şınav da çekerseniz cilası olur

Şınav çekemiyorum diyenler için çok güzel bir konumuz da var, bir tane dahi çekemeyenler bile kısa sürede kendini geliştirebilirler:

6 Haftada 100 Şınav Programı İçin Tıklayınız
  • Arkadaşım bildiğin şınav çekeceksin ben 2-3 ay evde amatörce yaptım. Günde 10'la başladım sonra yükselerek 30'da sınırladım ve feci şekilde göğüs kası yaptım hiç abartmıyorum, eğer yağ yoksa tabi ve o zamanlar 6. sınıfa gidiyordum.
  • çok zor bench presste 2.5 kilo yok bile vakti zamanında 25 kilo başlamış 3 ayda 65 e çıkarmıştım ama şimdi gel görki
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicksiz_ogameci

eğer bayansan başlık sakat gerçekten

Bayansa yardımcı olabiliriz. Özelden mesaj atsın yeter.
  • Orijinalden alıntı: DH Konsey

Orijinalden alıntı: nicksiz_ogameci

eğer bayansan başlık sakat gerçekten

Bayansa yardımcı olabiliriz. Özelden mesaj atsın yeter.
    [/quote
  • Uygun fiyata dambıl nerden alınır, ben de onu sorayım? Fiyat aralığı çok geniş oluyor, uygun fiyatlı iş görmesi yeterli. 5, 7.5, 10, 12.5 kiloluk hepsini almaya çalışırım fazla pahalıya patlamazsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Hiçbir fitness aleti olmadan evde nasıl göğüs kası geliştirebilirim ve ne kadar sürede sonuç alabilirim ?

Yaşın kaç? eğer 18 den küçüksen hiç bulaşma ağırlık hareketleri için önerilen yaş 18'dir. Ancak Şınav çekebilirsin gözle görülür oranda gelişme olur eğer besinlerinide ona göre ayarlarsan
  • Şınavla bi yere kadar hergün düzenli şıınav çektim sanırım kendimi biraz zorladım omzumdaki lifler yırtıldı sanırım ama gelişme oluyomu derseniz illaki gözle görünür bi sonuç war
  • İş başa düştü en iyi göğüs kası yapma yöntemi

Edit: Video ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Quid -- 18 Şubat 2013; 12:40:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Mekik..

6 aydır yapıyorum ve karın kaslarım belirginleşmeye başladı.. Başka hareketlerle de omzumda çok güzel bir şekil aldı.. Böyle baya bir devam edeceğim.. 2 yıl sonra çok değişik bir vücut olur..

mekikle göğüs kası? anlamakta güçlük çekiyorum

Gerçekten çok faydası oldu.. Genelde mekik , şınav yaparım hareketlerde ve 1000ml'lik şişelerden kullanıyorum.. Ciddi derecede bir etki yaptı..

Arkadaşım bi sorsana şu baroya göğüs kası nerde olur karın kası nerde olur..yerlerini biliyomu acaba

Bişeyler bildiğini sanıyo o da işte :)

sazan.avi

• Aşağıdaki videodan yararlanabilirsiniz. Tabi dambılınızın olması gerekiyor. Onu da alın gari.

Videoyu yükleyemedim hata oldu. Nasıl yükleniyor onu da bilmiyorum beceririm sandım beceremedim. Bir anlatan olursa iyi olacak.

Neyse videoyu izlemek için tıklayın > vücut geliştirme hareketleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisever -- 13 Nisan 2013; 19:21:50 >
  • Konuyu hortlatıyor gibi oluyorum ama bu konu gerçekten önemli ve insanların aradığı bir konu. Birkaç yere baktım ve evde yapılacak göğüs antrenmanlarını bir araya toplayan bir site buldum. Buradan bakılabilir.

Ben 3 5 ve 6. hareketleri deniyorum. Gerçekten işe yaradığını hissedebiliyorum. Buradan ulaşabilirsiniz. Evde göğüs antrenmanı
  • Powermove kullanıcısına yanıt
    Gögüs lerim şınavla bayagı bayagı iyi belirgenleşti daha fazla büyümüyor spor salonunada gidemiyorum bu hareket ile daha iyi olur umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durum ne şimdi
  • arkadaşlar şınav ve dambıl dışında, göğüs kası geliştirmek için göğüs yayları kullanmak gerekli mi? aynı zaman da omuz geliştirmek de istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.