Şimdi Ara

Esra Erol programında yaşanan rezillik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Esra Erol'da programında reyting uğruna 18 yaşındaki genç bir kızın yüzü kendi istememesine rağmen gösterildi, canlı yayında psikolojik şiddete maruz kaldı.

Rızası olmadan genç kız ekranda milyonlarca insanın gözü önünde ısrarla beni göstermeyin dediği halde gösterilmeye devam etti ve ardından sinir krizi geçirdi buna rağmen sunucu Esra Erol tarafından azarlandı.

Akıllara ise geçmişte yasaklanan evlilik programları geldi. Sözde insanlara yardım etme amaçlanan fakat şova dönüştürülen bu tür programlarında yayından kaldırılması tartışılıyor.

• Bu programı da kaldırsalar başka format ile yine çıkar onu da kapatsan başka türden proje ile çıkar

Kurtuluş yok Esra Eroldan

Sorun Esra değil sorun halk. Halk meraklı millet ne yapmış kim ne demiş. Ev hanımları bu programların müdavimi. Boş vakit çok olunca işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum ne biçim millet olduk lan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu arada kız evli çocuklu bir adam ile ilişki yaşıyormuş, adamın karısı yakalamış çatı katında kızı.

• kurtulamadık şu kadından bi türlü. bunuda yasaklara başka formatla gelicek.

• Esra Erol kim?

• Rezillik. Programda yaşanan şeylerin çoğu zaten kurmaca. Katılanlar çoğunlukla ajans oyuncuları. Ama izleyicisi var. Garip.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OKAN BAYÜLGEN'İN BOYU KAÇ?!?!?!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Olay bu yuzden olmustur muhtemelen yaparken utanma buraya çıkınca beni gösterme hak etmiş.

• rezillik tanrıçası formunu koruyor muhteşem rezillikler arasına ihtişam katan bu rezalet övgüyü gerçekten hak ediyor böğle bir rezaletin yaşanmasına izin vermemek olabilir mi? yayının fıtratına ters

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Abi bir yandan kız bulmak o kadar kolay geliyor bir yandanda neden bu kadar zor açıklayın kafayı yicem ya. 60 yaşında emekliler bile buluyor genç kız böylelerini olay parada değil ki bende oda var nerden bulcaz ya

• atv ve ardılları sildiğim kanallar arasında, doğru bir karar vermişim

• Türkiyenin en sorunlu insanlarını bulup ekrana çıkartıyorlar,

standart dışı insanlar ile reyting, izleyen izlesin ne haliniz varsa görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 31 Ocak 2022; 15:34:27 >
  • stableRevulation kullanıcısına yanıt

Ben 10 yıldır TV izlemiyorum.

• STENSTEN kullanıcısına yanıt

aga avatarını bana at n'olur

• stableRevulation kullanıcısına yanıt

Hacı kendin farklı kaydete basıp indirebilirsin.

• STENSTEN kullanıcısına yanıt

eyvv

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.