Şimdi Ara

---Espri Yapma Rehberi---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar..aklıma geldi dedim şöyle güzel bi konu açayım..bu konuda herkes birbirine güzel espri tekniklerden anlatsın,süper yararlı bi konu oluşacak böylece..

İyi espri yapmak bize ne sağlar?

cevap:"Kadınlar kendilerine güldüren erkeklerden hoşlanır." yeterli bir sebeptir..

--

haydi ben başlayayım:

>(Derste sakız çiğnemektesinizdir.ve hoca durumu farkeder.)
    -Oğlum ne çiğniyorsun sen öyle? Çıkar hemen o sakızı(sinirli bir şekilde)
    -Hocam,dilimi çiğniyorum
    ve ardından dersten bezmiş olan sınıf kahkalara boğulur..

• bence espiri yapma tamamen kabiliyet ve dogaclama meselesi. kalip bi espiriyi yaparken bile. tonlama vurgu dikkat etmesseniz. dunyanin en guzel espirisi olsada kimse gulmez. bu arada yukarda yazdigin dil cigneme meselesi acikcasi berbatti
  • katiliyorum .o an icin durum neyse ona gore aklina bisey gelir. planlamayla yaparsan daha cok rezil olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

bence espiri yapma tamamen kabiliyet ve dogaclama meselesi. kalip bi espiriyi yaparken bile. tonlama vurgu dikkat etmesseniz. dunyanin en guzel espirisi olsada kimse gulmez. bu arada yukarda yazdigin dil cigneme meselesi acikcasi berbatti

ya böyle anlatınca tabi pek güzel olmuyor dediğim gibi deneyin bir derste yüzde 90 millet kırılır.
  • espri yapma yeteneği doğuştan gelir asıl espri zaten orjinal olan espiridir böyle bir yeteneğiniz yoksa anca yukarıda yazdığın gibi soğuk espiri yaparsınız
    ayrıca bir şey eklemem gerekirse espiri yaparken birini kırmamaya özen göstermek gerekir yada kızların yanında fazla bel altı espiri yapılmaz(sadece erkeklerin yanındaysa güzel gider bu tü espiriler)
  • Ben bunu ek$isözlük'te görmüştüm ve denedim işe yaradı: Tuvaletteyken biri kapıyı çalıp kim var derse Ajda Pekkan diyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

Ben bunu ek$isözlük'te görmüştüm ve denedim işe yaradı: Tuvaletteyken biri kapıyı çalıp kim var derse Ajda Pekkan diyoruz.

Ben genellikle : " Booş , gel " diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harika espri yaptım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ota boka her lafa espri yapan erkekte oldukça itici gelecektir. Bunuda aklınızın bi köşesine yazın. Kızlara yazıcam diye salak salak şaklabanlıklar yapmaya gerek yok. Kendiniz olun yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

bence espiri yapma tamamen kabiliyet ve dogaclama meselesi. kalip bi espiriyi yaparken bile. tonlama vurgu dikkat etmesseniz. dunyanin en guzel espirisi olsada kimse gulmez. bu arada yukarda yazdigin dil cigneme meselesi acikcasi berbatti

Evet dostum katılıyorum.Ama tam tersi de geçerli tabi ki . Yani çoğu durumda berbat gelebilecek bir espri çok iyi bir tonlama ve zamanlama ile bir anda etrafındakileri güldürebilir. Ve şunu da söylemek gerekir ki; bu tonlama ve zamanlamayı iyi yapn bir insan nerde,nasıl,ne şekilde espri yapacağını bilir ...
  • ufak detay okuyabildğin kadar kitap oku bol bol her çeşit sosyoloji falan hem espiri hem konuşma hem tonlama hemde sokulan lafların altında kalmama Skill ini geliştirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

Ben bunu ek$isözlük'te görmüştüm ve denedim işe yaradı: Tuvaletteyken biri kapıyı çalıp kim var derse Ajda Pekkan diyoruz.

Ben genellikle : " Booş , gel " diyorum

• benim genel komik değil ama gene de yapayım tarzı esprilerim tutuyor
  • öyle bir yerde öyle bir zamanda yapacaksın ki direk oturcak yerine. yeri geldiğinde kendiini salak yerine koyacaksın, küçük düşüreceksin yeri geldiğinde de karşısındakini. ama bu tür espriler genelde samimi olduğun kişilerin ortamında yapılmalıdır ve abartırmamalıdır. bide espriyi önceden düşünmeyin, o zaman ikilemde kalıyorsunuz lan söylesem mi söylemesem mi o zaman hem zamanı geçiyor hemde o duyguyu yansıtamıyorsunuz.
    ben şu şekil esprileri çok severim. mesela yolda arkadaş grubuyla konuşarak yürüyoruz. yakınımızda tahta merdiven gördüm var direk giderim yanına hadi millet görüşürüz diyerek çıkmaya başlarım gerçekten çok komik oluyor. hatta bugün kampüste yürüyoruz arkadaşlarla laf souştura sokuştura birbirimize. baktım çimlerin üstünde yerde çalı süpürgesi var. aldım elime direk üzerlerine döverim hepinizi diyerek yürüdüm. o durumda çok komik oluyor. gerçi bu tür esprilerde fiziksel bir malzemeye denk gelmemiz gerekiyor. sizde yapın çok komik ve gülünç oluyor.

• Ajda pekkan alakası nedir?
  • Espri yapmak bir yetenektir.
    Sonradan kazanılmaz .
    Ancak kalıp espriler yapılarak ortam biraz şenlendirilir.
  • Espri yerinde yapıldığında güzeldir. O anki ortama, havaya bağlıdır güzelliği. Sınıfta espri yaptım herkes güldü diye konu açarsınız kimseye komik gelmez. Yerinde yapılırsa "adamın biri varmış, o kadar" esprisi bile güldürebilir. (gözüm kımıştı diyerek sınıfı kopardığımı hatırlarım)
  • burası ben doğmadan 8 gün önce açılmış vayb..

alakasız olmasın diye de ekleyeyim :DD, kaliteli espri yapabilmek özel bir marifettir bence, ben böyle bir marifet isterdim açıkçası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.