Arkadşalar hepinize selamlar, Hepsiburada sitesi üzerinden eşofman altı almayı düşünüyorum. Sitede bana özel tanımlı 300 tl eşofmanlarda geçerli kuponum var. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Dışarda giyeceğim, polarlı vs olmasın, bahar ve yazda kullanacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. |
Eşofman Altı Önerisi

-
-
abartıyorsam ne olayım eskiden boyner mağazasından sitesinden değil satılmamış 3xl düşüre düşüre 30 lira olmuş tek kalmış converse marka hala giyiyorum pamuklu gri anam babam eşofman altı.bir de bedava terzi hizmeti almış paçalarını kısaltmıştım.sonra sonra 100 lira us polo diye duyunca bu iş bitmiş falan demiştim ama şimdi 300 lira bile çok para değil yine anam babam pamuk gri eşofman altları için.zaten eskiden ne değersizse şimdi çok değerli.mekanik klavyeler gibi.yüzüne bakmazdık biz sonra bin liraya aldık.traşı kesip tavsiyeme geliyorum hb'den alma iadesi sıkıntılı adamların.iade ediyorsun kod veriyorlar hepsijet gelip alacak diyorlar iyi güzel diyorsun ama verdikleri kodu hepsijet göremiyor ve gelmiyorlar.kodu 3 kere iptal edip değiştirdim bi hb'yi arıyorum bi hepsijeti arıyorum iki taraf da sanki sorun bendeymiş gibi benden çözüm bekliyor diyorum kardeşim bu sizin işiniz bir sorun var çözün.bir haftadan fazla uğraştık en sonunda dedim delilik aynı şeyleri tekrarlayıp farklı sonuç beklemekmiş dedim elden verecem sürat kargoya.eşofman altı gibi uyması netten sakat bir ürün için bence git mağazalara deneyip al.pamuklu adidas falan al ya da com.tr'den al iadesi çok basit mail atıyorsun şak diye kod gönderiyorlar kapına yurt içi çağırıyorsun koddan başka bir şey istemiyorlar.
-
Adidastan hangi modeli önerirsiniz ? Bendeki eşofmanlar hep eskiydi genellikle evde giyiyorum en son 5 yıl önce almıştım ama zayıfladığım için büyük geliyor ( 2XL dan S Bedene) iple vs kurtardık kimisi ağı yırtıldı eriyenler vs var. Bir tane alayım iyi olsun diyorum. Dışarıda giyecek eşofmanım yok henüz. Öneriniz nedir şimdiden teşekkürler.
-
beden sıkıntım yok diyorsun güzel ben bedenden çok çekiyorum.adam bad bear diye marka koymuş aha diyorum benim gibi ayıları düşünen olmuş sonunda ama kalıpları daracık o işte iade edemediğim.adidasın kalıpları güzel 2xl 3xl falan oluyor bana ondan favori markam yanlış anlama.bence eşofman ve dışarı dersen klasik gri adidas'ı tek geçerim çünkü bunlar kıymetli yoksa cicili bicili renkli bunların bir değeri yok 3 çizgi yeter de artar.rengi gridir iddian yok gibi görünür ama esas böylesi iyi deneyim konuşuyor 43 yaşındayım ben.
şunları öneririm bunların kumaşları güzeldir uzun süre giyersin kilo almazsan ve çok da pahalı değil bence.sade 3 çizgi çünkü süslüsü başka rengi yakışmaz eşofman altı bu tiptir beni dinlersen ama tarzım değil dersen de anlarım.benim her şeyim adidas olduğu için artık dalga geçiyorlar 3 çizgiyi çekmişsin yine sopranos dizisi gibi şeklinde.tabi biraz iri olunca puma giysem de aynı şeyleri duyuyorum onun da bulabilirsem 2xl'si oluyor.
https://www.adidas.com.tr/tr/essentials-3-bantli-esofman-alti/DU0472.html?forceSelSize=S
https://tr.puma.com/bmw-m-motorsport-kapuonlu-erkek-ceket-598001-01.html
-
Abi geçmişte o beden sıkıntısını çok çektim bilirim. Adidas ayakkabım var, iyi denk geldi altına uyumlu olur. Zaten sşofman tarzı şeyleri eşofman tarzı üreten markalardan almak lazım Nike, New Balance, Under Armour gibi veya Puma gibi. Puma'da ayakkabı hariç giyim konusu iyi gözümde. Peki attığınız Adidasların sitede yer alan pahalı olanlardan bunun farkı nedir?
-
pahalı olanlar renkli, tarz yapmışlar bir kısmı başka renk ve polyester.bu tipin de seveni vardır ama ben pamuklu gri öneririm siyah polyester alırsan eşofman altı giydiğin bile belli olmaz minnacık yerinde adidas yazar anlamı yok 700 800 lira vermenin böyle olanları pazarlarda da var.polyesterin çakması kolay pamuklu kıymetli şimdi.hem daha sağlıklı ama dersen ki bu havada giyecem üşütmesin siyah olsun o zaman üç çizginin markanın pek anlamı kalmıyor.kışın yakışacağını da düşünmüyorum bahar ve yazın yakışır eşofman altı giymek ama sana kalmış.
-
Kışın için kalın eşofmanım var, bahar ve yaz aylarına uygun arıyorum. Gri veya siyah olacak dediğiniz gibi.
Benzer içerikler
- tek bacakta incelme neden olur
- darbeden sonra göz morarması nasıl geçer
- tuvalette karınca olması neye işarettir
- aynı banka şube değişikliği nasıl yapılır
- telefonu ne zaman aldım
- elektrikli bebek arabası
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği
- en ilginç rekorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X