Şimdi Ara

yastık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi bir yastığa ihtiyacım var boyun ve baş ağrısı çekiyorum. yastıktan anlayanlar kullandığınız yastıklar içerikleri ve kumaşları az anlatın hele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: GoaPsy

arkadaşlar iyi bir yastığa ihtiyacım var boyun ve baş ağrısı çekiyorum. yastıktan anlayanlar kullandığınız yastıklar içerikleri ve kumaşları az anlatın hele.

http://www.n11.com/bambu-tekstil-home-comfort-visco-yastik-ozel-bambu-kilifli-P14248389

6-7 aydır bu yastığı kullanıyorum.Visco yastık,özellikle çıkartılabilir bambu lifinden yapılmış kılfı çok hoşuma gidiyor,yastık zaten yumuşacık tam boynunun şeklini alıyor,kumaşta öyle olunca tadından yenmiyor.

Bu visco diye satılan yastıkların hepsi de aynı olmuyor.Bir tane bimden aldığımız var mesela.Nasıl desem böyle bildiğin sünger gibi,bastırıyorsun hemen eski haline geliyor.

Ama yukardaki daha farklı birşey,bastırıyorsun mesela,3-4 saniyede eski haline geliyor,daha yumuşak ama şeklini daha çok koruyor.Tabi bilmiyorum bu yastıklarda makbul olan hangisidir ama daha yumuşak olan benim daha çok hoşuma gitti.

Son olarak sunu söyleyebilirim,dün salonda uzandım,eski yün yastıklardan birini aldım,sabahtan beri boynum ağrıyor,yastığa ne kadar alıştıysam artık.Yani marka,model birşey diyemem imkanınız varsa gidip bakın ama cidden bu boynun şekline göre yapılmış,ve şekil alan yastıklar çok işe yarıyor.

Edit:Bu arada yastık bakaren kaz tüyünden yapılanları alacaktım ancak internette onları nasıl canlı canlı yolduklarını görünce vazgeçtim tabiki.Bilmeyenler olabilir diye yazayım dedim,lütfen kaz tüyü yastık almayın.Buraya video koymak istemiyorum zaten isteyen aratıp bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfsworld -- 16 Ağustos 2014; 0:45:10 >

• @nfsworld

Bambuyu bir arkadaşım daha tavsiye etmişti madem öyle deneyeyim.. En yakın zamanda siparişi veriyorum. Bu arada kaz tüyü duyarlılığın için ayrıca teşekkürlerimi sunarım.
  • Kuş tüyü tercihimdir.Ama ben boynumun düz kalması için yastıksız yatıyorum.

iPhone 3GS 8GB Black- iPhone 4 16GB Black-iPhone 4S 16GB Black-iPhone 5 32GB White-
    Lenovo IdeaPad Y500 [GT750M] SLI
    -iPad Mini 32GB White-
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yastık önerisi
    11 yıl önce açıldı
    ayakkabı önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Yastık Seçimi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.