Şimdi Ara

Eskişehir- İzmir uçak yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

quote:

Orijinalden alıntı: 4540merkezz

Cehape zihniyeti

sen git bos oy pusulalarina evet bas, yada chp verilmis oy pusulalarini yak, ne isin var burda

Niye saldırganlaştın ki ? Sonuçlar ortada zaten şakasına yazdım.

10 arkadaş anlaştık , oy verme kabinine girip CHP ye evet bastık. Sonra oy pusulalarını zarf yerine cebe attık. Sonra okul tuvaletine girip oy pusulalarını yaktık ve fotoğraflarını çektik. Fotoğrafları internete koyunca baya ses getirdi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4540merkezz -- 31 Mart 2014; 21:49:02 >

• eskişehirde havaalanı yok kardeşim ankaraya gidip binebilirsin ama sırf havaalanına gitmek 2.5 3 saatini alır eskişehirden. değmez. otobüsün 4 5 katı da para verirsin.

edit: saldırmayın tamam ufacık bi pist havaalanı sıfatı taşımıyor bile. varlığını dahi unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slp -- 31 Mart 2014; 21:56:31 >

Orijinalden alıntı: Slp

eskişehirde havaalanı yok kardeşim ankaraya gidip binebilirsin ama sırf havaalanına gitmek 2.5 3 saatini alır eskişehirden. değmez. otobüsün 4 5 katı da para verirsin.

Hava alanı varda sefer yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Buca güzel mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • chp lilerin umrunda mı?

biride demiyor ki aga bu chp ne halt yapıyor
  • Hava alani var tabikide Eskişehir de . Ama o da bi kac yil once acildi. Ustteki arkadas siyasi yorum yazmis ama hakli kendisi. Bir Eskişehir li olarak gercekten bu sehirde cok buyuk bi potansiyel var yeni projelere ihtiyac var ama belediye baskani bi hava alanini bile kac yil sonra yaptı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeterli talep olmuyor ki uçak kaldırılsın.istanbula hergün uçak vardı ve uçak dolmuyordu,en küçük uçağı verdiler o bile boş boş gidiyor haftada bir.ankaraya zaten 1 saatte hızlı trenle gidiliyor.istanbulada bir kaç aya hızlı tren açılıyor.izmirde okuyan birisi olarak uçak olsaydı çok işime gelirdi

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

chp lilerin umrunda mı?

biride demiyor ki aga bu chp ne halt yapıyor

Tam akp kafası işte chp ilk defa yeni kazandı Eskişehir'de. Dünden bugüne birşey olmadı diyorsan haklısın tabi

Orijinalden alıntı: Kriger

Hava alani var tabikide Eskişehir de . Ama o da bi kac yil once acildi. Ustteki arkadas siyasi yorum yazmis ama hakli kendisi. Bir Eskişehir li olarak gercekten bu sehirde cok buyuk bi potansiyel var yeni projelere ihtiyac var ama belediye baskani bi hava alanini bile kac yil sonra yaptı

Havaalanını belediye mi yapıyor hangi ilde böyleymiş bu iş?adam ne yapsa yaranamıyor şuna bak.
    Tramvay getirdi,masal şatosu,korsan gemisi,uzay ve deney evi açtı.Çoğu ilde olmayan Balmumu Heykel Müzesini heykelleri kendisi yaparak açtı.Porsuğu ıslah edip mis gibi insanlara kazandırdı.Tramvay hattı daha da uzatıldı her yere gidiyor neredeyse.
    Bir Eskişehirli olarak sonuna kadar Yılmaz Büyükerşen hocamızın arkasındayız ve yaptığı tüm projeleri canı gönülden destekliyoruz.
    Eskişehirde havaalanı var fakat işlemiyor,insanlar tercih etmiyor uçak dolmuyor havayolu şirketleri de açmıyor lokasyon.Ama doğru bu da Yılmaz hocanın suçudur zorla uçağa insan doldurması gerekiyor

Hızlı trenle her yere bağlandı Eskişehir bu arada

• quote:

eskisehir de hava alani yok diye biliyorum

Bir tane askeri bir tane sivil hava alanı var.
    2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

eskisehir de hava alani yok diye biliyorum

Bir tane askeri bir tane sivil hava alanı var.

yillardir eskisehire gider gelirim, askeriyi biliyorum surekli ucaklarlar kalkip duruyor da sivil olani yeni ogrendim.
  • Havaalanlarını belediye yapıyorsa Başbakan'ın meydanlara çıkınca Şırnak'a havaalanı yaptık diye övünmesine anlam veremem ozaman. Daha geçen hafta proje ödevim için Eskişehir'e geziye gittim Ankara'dan. HArika bir şehir. Yayalara gayet önem verilmiş. Düz geniş ve trafiksiz sokaklara bayıldım. Her yerde heykel var. Tramvaya binmedim ama güzergahı uzuna benziyordu. Ankaradan sonra orası bana tatil beldesi gibi geldi. Tek hoşuma gitmeyen şey her yerde sokak köpeği vardı. Hayvanlara saygım var ama çok fazlaydı. Hızlı tren Anaradan 1saat 15dk hızlı treni kullanabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: thanatosus

quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Hava alani var tabikide Eskişehir de . Ama o da bi kac yil once acildi. Ustteki arkadas siyasi yorum yazmis ama hakli kendisi. Bir Eskişehir li olarak gercekten bu sehirde cok buyuk bi potansiyel var yeni projelere ihtiyac var ama belediye baskani bi hava alanini bile kac yil sonra yaptı

Havaalanını belediye mi yapıyor hangi ilde böyleymiş bu iş?adam ne yapsa yaranamıyor şuna bak.
    Tramvay getirdi,masal şatosu,korsan gemisi,uzay ve deney evi açtı.Çoğu ilde olmayan Balmumu Heykel Müzesini heykelleri kendisi yaparak açtı.Porsuğu ıslah edip mis gibi insanlara kazandırdı.Tramvay hattı daha da uzatıldı her yere gidiyor neredeyse.
    Bir Eskişehirli olarak sonuna kadar Yılmaz Büyükerşen hocamızın arkasındayız ve yaptığı tüm projeleri canı gönülden destekliyoruz.
    Eskişehirde havaalanı var fakat işlemiyor,insanlar tercih etmiyor uçak dolmuyor havayolu şirketleri de açmıyor lokasyon.Ama doğru bu da Yılmaz hocanın suçudur zorla uçağa insan doldurması gerekiyor

Hızlı trenle her yere bağlandı Eskişehir bu arada

Tramvay gelmese daha iyi olurdu. Şehrin ana yollarını defalarca kesiyor. Üstelik gereksiz yere.
    Yunuskent durağında caddenin karşısına geçiyor. Hem sanayi ile ana caddeyi ayırıyor, hem otogar ile ana caddeyi ayırıyor.
    Devlet Hastahanesinin Acil çıkış kapısını ana caddeye bağlayan yolu kesiyor.
    Gökmeydan'da Adliye'nin önünden tekrar karşıya geçmek için ana caddeyi kesiyor. Baştan sağ tarafta bırakılsaydı ne Hastahane önünü kapatırdı ne yolu gereksiz keserdi.
    Atatürk Caddesi'ni, Atatürk Bulvarı'nı ve Yunus Emre caddesini kesiyor yine.
    Tramvay yüzünden bir kırmızı ışıkta 4 dakika beklendiğini bilirim.

Tramvayların amacı trafiği rahatlatmaktır, katletmek değil.
    Küçücük bir şehiriz. Yani bir İzmir'e, İstanbul'a göre küçücüğüz.
    Gelgelelim şehrin bütün ana arterleri sıkıntılı.
    Atatürk Bulvarında çok uzun kırmızı ışıklar var. Bir bulvar için 70 saniye kırmızı ışık kabul edilebilir değil.
    Atatürk Caddesi tam bir kırmızı dalgaya sahip. 4 kırmızı ışık var ve her sabah hepsine yakalanıyorum. Geçebilirsem en fazla 1 tanesini atlatabiliyorum.
    Eskişehir Gar'ın oradan Kanatlı AVM'ye giden cadde tam bir facia.
    Özel Halk Otobüsleri tam bir facia. Mor sis, çakma xenon takım dolaşanları mı dersiniz, kömürle çalışanı mı dersiniz, hepsi var.
    vesaire vesaire.
    Heykelle, şatoyla olmuyor bu iş. Elma şekeri gibi dışı tatlı içi çöp bir şehir oldu çıktı.

@Wake Me Up When I Care, Bir tane Eskişehir Otogar'ın arkasında, bir tane de sanırım Sivrihisar tarafında olması lazım var. Eskişehir Otogar'ın oradaki askeri, öteki sivil.
    2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.