Şimdi Ara

Eskide Kalmış Bilgisayar Zorunlulukları/İhtiyaçları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
19
Favori
5.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -BlitzCrank-

Cdleri kolanyali pamukla silmek

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Gta hilelerini açıp oyuna dönmek ardından şifreyi unutmak tekrar alt-tab yapıp bakmak.

Alakasız oldu ama olsun.

aynı hileye 5 10 defa bakardım oyuna dönünce unuturdum hep
  • Oyun ve ya program yükledikten sonra bilgisayarı yeniden başlatmak. (Günümüzde de çoğu oyun program yeniden başlatmayı istiyor fakat biz bunu düşünmeden winzip kursak bile yapardık.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1997 1999 doğumluyum diyenler ciddi değil di mi ?

• İnternet cafeden gta türkün masaüstünde ki kısayolunu cd ye yazdıktan sonra aklımdan internet cafeyi kazıklayıp kurnaz olduğumu geçirirdim. Eve gelip oyunu açmaya çalıştığımı söylemiyim bile

• Eskiden cd yazarken yanardı hep, ram alırdın uyum sorunu olurdu, bide donanim çakışması çok olurdu.
  • Eskiden İnternete bağlanmak çok büyük lüks ve sıkıntıydı gizli gizli bomba uzmanı gibi yeşil ve kırmızı kabloları birbirine bağlardım deneme yanılma yöntemiyle işimi sessizce halleder adeta bir zafer kazanmış gibi bağlan tuşuna gururla basardım ama o bağlantı sesi her şeyi b*k ederdi neyseki sonradan sesi kısmayı öğrenmiştim ama o yöntemde telefon parası gelene kadar tuttu. 146 candır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr34 -- 23 Ekim 2013; 8:32:39 >
  • Jumperler ile biosa reset atardik,
    Cd yazarken 10 tane alir 7 tanesinide yakar sonrada aha cd yazdik derdik,
    56k interneti 2 kisi paylasirdik,
    Monitore reset atar icindeki elektrigi bosaltma tusunu kullanir ondan sonra iyilik yapmis hissederdik (monitore) windows 97-95 kurnak bir marifetti o zamanlar, exelde control c yada control x yaptiginda millet kilitlenirdi ne buyuk is diye,ilk flash disk elime gectigimde cok mutlu olmustum 128 mb idi sanirim. Is yerindeki en hizli bilgisayarimiz mmmx400 islemcili ve 2mb ekran kartliydi (32 de olabilir)

• CD'cilere giderdik oyun almak için falan. 3 cd li oyun görünce oha olurduk. xp ingilizceydi (en azından bizde öyleydi) ingilizce öğrenmeme yardım etmiştir kendisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wozniak

Eskiden cd yazarken yanardı hep, ram alırdın uyum sorunu olurdu, bide donanim çakışması çok olurdu.

eskiden donanımlar ahlaksızdı kasanın içinde devamlı çakışma hakimdi çakışan çakışana. çakışıncada işlerini yapamıyorlar yeni donanımlar ahlaklı çakışmıyorlar çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

quote:

Orijinalden alıntı: wozniak

Eskiden cd yazarken yanardı hep, ram alırdın uyum sorunu olurdu, bide donanim çakışması çok olurdu.

eskiden donanımlar ahlaksızdı kasanın içinde devamlı çakışma hakimdi çakışan çakışana. çakışıncada işlerini yapamıyorlar yeni donanımlar ahlaklı çakışmıyorlar çalışıyorlar.

Valla değişik bir bakış açısı saygı duyarım
  • Önceleri bilgisayarıma gta yüklemeye çalışıyordum yukledikten sonra açılmıyordu meğerse crack yapmak gerekirmiş bende bilgisayar oyunu kaldırmıyor sanırdım :)

• Bilgisayar coktugunde bilgisayarciya monitoru hoparloru klavye mouse ne varsa goturmustuk babamla.

• 146 ile bağlanıp 56k hızında myneti açarken bu ne hızlı internet derdim, site ortalama 2 dk da açılırdı

• 56k ile eksi sozluge girmeye calismam

• Kasa ile monitörün baglantı kablosunun kasaya baglanma kısmında iki tane dönerli şey vardı. Onları çıkarınca çok hassas bişeyi çıkarıyormuş gibi hissederdim.

• Max payne - Deli yürek modu

• quote:

Orijinalden alıntı: 20deSur

Bilgisayar coktugunde bilgisayarciya monitoru hoparloru klavye mouse ne varsa goturmustuk babamla.

Pc yi tamire götürmek ne curcunaydı o günlerde .. Kocaman pc tek başina götüremezsin . Zaten ailen izin vermez tek başına gitmene çaldırırsın diye .mecbur Baban da gelir hatta annem bile gelebilir yani ... kasa koltuk altinda dolaşırsın millet sana bakar . Lan acaba bişey yapan olurmu ? Çalmak için Boş anımı bekleyen birisi varmıdır kalabalıkta diye kuytuları izlersin ..... Ah ah...

• quote:

Orijinalden alıntı: My İmm0rtal

baya düşündüm ama 99lu oldugum icin hic anım yok

Terk et burayı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.