Şimdi Ara

Eskide Kalmış Bilgisayar Zorunlulukları/İhtiyaçları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
19
Favori
5.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Orijinalden alıntı: My İmm0rtal

baya düşündüm ama 99lu oldugum icin hic anım yok

Terk et burayı

dıslamayın beni abi sıgınacak yuva arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xp yi tekrar kurdugunda o driverleri tek tek bulup yuklemek ölumdu lan...
    Bide disketler vardi lan saklamak icin özel kutu almistim hala duruyor iclerinde ne var acaba surucu bulursam bi bakim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuldan kaçıp int kafeye gta vice city oynamaya giderdik

• Cd yazmayi dunyanin en buyuk marifeti sanmakti.

• NFS II SE oynayıp XP'yi kitlemiştim.Bilgisayarda kuzenin bilgisayarıydı.Bana küfrederek format atmıştı.
  • adam 97 doğumluyum anım var diyor. Ya bi bırak!

Neyse CD ye oyunların kısayollarını yazdırıp eve gelmiştim, sonrası malum
  • Babama is yeri tarafından verilen 1gb lik usb yi kapıp hemen dayimlara gitmiştim bütün kısayolları atıp eve gidince açılmayınca baya üzülmüştüm

• Cdye oyun klasörü yerine kısayolu atardım sonrada arkadaşa tekrar giderdim onun pcden oynamaya çalışırdım.

• Cok iyi yorumlar ve hepsi dogru , 99 lu arkadas mantikli olmaya calistin surecw benim acimdan yerin var , yuvan belli

• cd cilere giderdik oyun cd si alırdık hep bozuk çıkardı çizilen cd leri silerdik hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

1997 1999 doğumluyum diyenler ciddi değil di mi ?

2003 doğumluyum abi herşeyin farkındayım eskileri sizden öğreniyorum yaşamız kadar oluyorum
  • İlk 95 yilinda pc kullandim lisedeyken kartopu oyunu vardi diskette gizliden alip oyanrdim ders bosken hoca gelmis enseme saplagi koymustu disketide kirdi

• p4 zamanlariydi ilk pc almaya gidiyorduk ansizin bi aksam gitdik ben havalara ucuyorum 256 mb ram 40 gb hdd 256 mb ekran karti ama net yokdu elbete ozamanlar pahaliydi pc 1500 tl almistik vestel kampanyasi ile gel zaman git zaman net aldik ama 4 gb kota var hatda neti kapatirdim kotadan gitmesin diye net varken tek msn takilirdim kiz msn adresleri arardim bi kiz canim diyince dunyalar benim olurdu

• Sürekli fifa 2002 oynardım. Hatta 2 cd idi 2. cd'sini arkadaşlarımın bilgisayarlarının hiçbiri okumaz hata verirdi bir tek benim bilgisayar yüklemeye devam ederdi. Nedenini hala anlamadım. Daha sonraları bir gün misafirliğe gitmiştik çocuk oyun oynuyordu gta vice city. Resmen aşık olmuştum oyuna hayatımın anlamı değişmişti ama çocuk cd'sini bana vermemişti hala çocuğa küfrederim. Başka arkadaştanda cdsini bulmam baya uzun sürmüştü yükleyincede benim bilgisayar kaldırmamıştı zaten 2005 yılında evimize ilk internet bağlandığında yan komşudan internetten oyun indirmeyi öğrenmiştim. Piyasadaki en güzel oyunları indirmiş hemen isimlerini kağıda yazmış sokağa çıkıp milletten oyun siparişi almıştım Sonradan öğrendim ki benim bilgisayardaki cd-rom'muş cd yazamıyormuş iş elimde patlamıştı

• mouse'ın topunu temizleme.
    Ekranın önüne gözleri koruduğu iddia edilen başka bi ekran koymak..

• quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

Pcnetin ilk sayisini almistim.
    Oyun kitligi, 30 disketi alip bilgisayarciya gitmek. Yeni oyunun cikmadigi bilgisayar dunyasinda tum oyunlari o disketlere yukletmek. Duke, doom, mk 3, nba, prince...
    Eve gelince arada bi disketin bozuk cikmasi ve cok disketli oyunun pic olmasi.
    Her ay dergilerden cd alip mal mal demolari oynamak, konulan 3-5 mo3 ve komik videoyu izlemek.

Ve tabiki dreams to reality. Raks tarafindan turkceye cevrildi. İlk turkce oyun, 2 cd. Level vermisti. Hey gidi.
    Elinde olan varsa iso olarak atsin.
    Adventure diyince ilk oyunumu soylemeden gecemicem, liiyle big adventure. Hayatimda oynadigim en boktan oyundu sanirim hic bisey anlamasamda oynuyordum.
    Parayla satin aldigim ilk bilgisayarim ve ozellikleri.
    Pentium 133
    64mb ram
    1 mb ekran karti
    3.2 gb hdd
    Ses karti
    14400 kax modem
    1.44 disket surucu
    8x cd-rom
    14 crt

Tam tamina 800 dolar vermistik bu cihaza, 1997

bir 30 yaşında varsın heralde.96 doğumluyum hiçbirini hatırlamadım.

• 56k cevirmeli modem

• quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

Pcnetin ilk sayisini almistim.
    Oyun kitligi, 30 disketi alip bilgisayarciya gitmek. Yeni oyunun cikmadigi bilgisayar dunyasinda tum oyunlari o disketlere yukletmek. Duke, doom, mk 3, nba, prince...
    Eve gelince arada bi disketin bozuk cikmasi ve cok disketli oyunun pic olmasi.
    Her ay dergilerden cd alip mal mal demolari oynamak, konulan 3-5 mo3 ve komik videoyu izlemek.

Ve tabiki dreams to reality. Raks tarafindan turkceye cevrildi. İlk turkce oyun, 2 cd. Level vermisti. Hey gidi.
    Elinde olan varsa iso olarak atsin.
    Adventure diyince ilk oyunumu soylemeden gecemicem, liiyle big adventure. Hayatimda oynadigim en boktan oyundu sanirim hic bisey anlamasamda oynuyordum.
    Parayla satin aldigim ilk bilgisayarim ve ozellikleri.
    Pentium 133
    64mb ram
    1 mb ekran karti
    3.2 gb hdd
    Ses karti
    14400 kax modem
    1.44 disket surucu
    8x cd-rom
    14 crt

Tam tamina 800 dolar vermistik bu cihaza, 1997

+1 pcnet koleskiyonum vardi pxnet degildi heralde ama adi pc oyun olailir

• Telefonla konuşurken internet giderdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

1997 1999 doğumluyum diyenler ciddi değil di mi ?

ciddiyim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.