Yüzbaşı
08 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 18 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Hani vu geldi ya ? Ben yeni haline alisamadiysam oynayamiyosam.İade edebilirmiyim bunu
Bunlari ogrenmek icin ne soruyorlar ? Ona gore annemden bilgileri alicamda.
Beyler normal oyun ve urf modunda oyundan cikarsak ban yiyormuyuz ? Cikmak zorunda kaldimda
Varsa pm atsin.ben b3 um mainim jungle udyr.top iyi olsun her turlu tasirim.
Bronzdan cikamayip ağlayanlar mid top bot oynayarak tasimal imkansiz bisey karsisi mal degilse eger.Oyunu sadece jungle götürür.Topun midin botun ezildiği kule altindan cikamadigi durumda iyi bi gank ile hepsini kastirirsiniz adam kasar kendini tasimis sanar ama aslinda tum isi jungle yapar.bu arada denemek isteyenlere tavsiyem udyr.bence rengardan bile iyi gank atiliyor.udyrle 16 mac win streakim var suan
Udyr i gercekten cok seviyorum jungle sevdigim icin ama istisnasiz her oyun feedliyorum normal oyunda tabi dereceli girmem.neyse iste jungle nasil.donmem gerek nasil gank atmam gerek bunlari anlatabilecek varmi ?
Kardeşimle girdik o lee sin aldı ben yasuo.Baya bi ezdim bi tf de triple attım sal sal sal dedim bağırdım salmadı nidalee yi o aldı gittim malpı aldım quadra sonra aynı maçta yine tf de bu sefer direk pentayı çaldı ilk yasuo pentam hatta aynı maçta 2 pentam olacaktı çok koydu be
...eğer bi tane troll.bebe feeder ciksin gelin ....in beni
Tabi bu kurallar icin oyun ici chati kontrol.edebilen bir sistem lazim
Kural 1.
Tek bir küfürde(yasaklanmis kelime kullanildiginda sistem algilayacak) aninda 1 ay ban cakilacak.ikinci kez olursa perma
Kural 2
Bir heroyu ilk aldığinda ilk 5 mac o heroyla ranked girilmeyecek.
Kural 3
Bir oyuncu belli bi süre icinde anormal sayida ölmüşse veya ölüyorsa 2 hafta ban ikinci perma
Kural 4
Telefonla aktivasyon olucak.bebe sayisi azalabilir biraz
Kural 5
Secim ekraninda. Mid top adc jungle sup yazilari yaninda kutucuklar olacak giren hemen oradan isaretliyecek.tiklayan alicak.

Yani biraz sert olunsa oyun cok guzel.olurda tabi o zaman riot batar
Askerdeyken boşalırsak nolur ?

Erken boşalma

Anlamaya calismaniz icin size 3 gun veriyorum
Kendinize iyi bakin qnqlar
Hakkında
Hakkımda:

LoL:egooa
Battlelog:Cigubat
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.728
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 5.785 (Bu ay: 81)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 40 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.