Şimdi Ara

Eskide Kalmış Bilgisayar Zorunlulukları/İhtiyaçları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
19
Favori
5.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbiriniz mi kasa kapağını açıp şaşkınlıkla bu bilgisayar nasıl çalışıyor diye düşünmedi küçükken
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Gta hilelerini açıp oyuna dönmek ardından şifreyi unutmak tekrar alt-tab yapıp bakmak.

Alakasız oldu ama olsun.

ben yazıcıdan tum şifreleri çıkarmıştım keyfime dicek yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS1'im oldugu zamanlar cdleri ara sira okumazdi ben de kolonyali pamukla silerdim enteresan bi sekilde calistirirdi

• Crack yapanı baş üstünde tutardık
  • quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

Eski deyince aklima MSN geliyor.

Harbiden şu anda kullanan kalmadı galiba

• cd cilerden oyun ve film alırdık
  • ADSL'in ilk yıllarıındaki 8 saat yalanı.
  • fifa 07 'nin cd sini almıştım eve gittim %75 de dondu adama gittim dedim bu donuyor %75 de.kendi bilgisayarına taktı sorun olmadı yuklendı .Meğerse benim pc nin ramı 1 gb'dan düşükmüş
  • Elimde bu CD lerden birsürü var. Çok para verdim zamanında. Firefox sürümüne bakarmısınız

Eskide Kalmış Bilgisayar Zorunlulukları/İhtiyaçları

Ve şuan 10 sene önce almış olduğum bilgisayardan yazıyorum. Monitörü bile değiştirmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 23 Ekim 2013; 13:57:27 >

• Diğer özelliklerini hatırlayamıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam Pentium I 20 Mhz işlemcili devasa bilgisayarımla DOS ortamında 3,5" lik disketlerle oyun oynardım. Yine aynı bilgisayarla bir yazı yazar, diskete kaydetme görevi verirdim. Yemeğimi yer, dışarı çıkar, gezer dönerdim. Halen kaydetmeye devam ederdi. Ne hızlıymış be!
    Windows 3.1 ile bizim bilgisayar meftalara gidici duruma geçmeye başlamıştı. Akşam yatmadan önce kapatırdım ki sabaha ancak kapanmayı becerirdi; sabah da açma tuşuna basardım, ancak akşama doğru açılırdı.
    Ardından 610 MB sabit diskler çıkınca vay anasını olmuştum, buna Windows 95 kurulur :)
  • bir insan daha 14-15 yaşında olup da ne gibi bir bilgisayar zorluğu tatmış olabilir anlayamıyorum. en iyi ihtimalle internetin 1mbps olduğu zamanları hatırlıyordur ancak. dial-up dönemini görmedin, başlangıç diskleri, windows 95, 98'i görmedin. atari nedir bilmedin, herkesin hangi nesil olup olmadığı fark etmeksizin acemiliğinde yaptığı kısayolla oyun almaya çalışmak hadisesini zorluk diye anlatmayınız. adamlar 1 gb belleğe atıyorlarmış biz diskete atardık okuldan nfs 2 - se var okulda bilgisayar labında sene 99 falan sanırım, eve de dayımların eski bilgisayar bize gelmiş bizim külüstürü yolcu etmişiz eskisinde bomberman falan oynanıyordu haliyle yenisi gelince bir ümit okuldan simgeleri (word pp falan da tabii) diskete attım getirdim. ve sonu hüsran. işin enteresan ynı öğretmene sordum, öğretmenim alabilir miyim diye. adam tabii al dedi meğer beni keklemiş o zaman.

gül gibi gençliğiniz var önünüzde, her şeyin bol ve ulaşılabilir olduğu. gece olsun da internete girelim derdik biz, oyun çıksın da bir dünya para verip alalım derdik biz. elimdeki iki disketle babamın dairesine on defa gidip geldiğimi hatırlıyorum oyunları çekebilmek için. parala parçala eve götür.

• Eskiden pek oyun olmadığı için volfied pacman oynardım pc şifreliydi onun sayesinde 5 yaşıma gelmeden okuma yazma öğrenmiştim Bizimki w95ti arkadaşımınki dos tu her şeyi yazarak girerdik çok ilginç gelirdi
  • Torrent'i bilmeden önce jDownloader ile part part indirirdim.
  • Temizlensin diye kasanın içine elektirk süpügesi tutmak
  • fifa 2005 te frikikler çok iyiydi :)

• Abim oyunlarıma hep crack yapardı ve bana nasıl yaptığını söylemezdi, bir gün abım crack yapmak için odadan çıkardı beni, odanın deliğinden gizlice içeriye bakınca öğrenmiştim nasıl yapıldığını,

Bir de bilgisayara her gün birsürü demo oyun yüklerdim, abim de her eve gelişinde hepsini silerdi, ikimizde asla bıkmadık
  • Ah 146 ile gelen telefon faturaları, aynı anda telefon çalışmadığı icin biri arayacak şimdi bırak şunu diye yenilen azar. Superonline e kolay gibi küçük kare zarflarda çok yüksek meblağlara alınan internet paketleri ..

• panter20 kullanıcısına yanıt
    56K artık 90Kb/s hız verebiliyordur en son kullandığımda o hızda sabitti...
  • 22kbt modem vardı bende..

ICQ Numaram 84823382 idi.. Asla unutamam. 1996da lise 1de almistim.

• pc yi render a bırakır, monitörü kapatır, üstüne post it le renderda yazar giderdik.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.