|
Bildirim
31 temmuz +ulan yetişemedik gitti 7 bin lira -abi 31 ekime kadar uzatmışlar +oh be,neyse bir ara hallederiz o zamana kadar 31 ekim +ulan yetişemedik gitti 7 bin lira -abi 31 aralığa kadar uzatmışlar +oh be,neyse bir ara hallederiz o zamana kadar 31 aralık +ulan yetişemedik gitti 7 bin lira -abi 31 marta kadar uzatmışlar +oh be,neyse bir ara hallederiz o zamana kadar . . . |
2 milyon kaldı denilen eski ehliyetleri yoğunluktan yenileyemeyen nüfus müdürlüğü 10 yılda bir ehliyet yenileme zorunluluğunu nasıl yerine getirecek?
Her yıl ortalama 3 milyondan fazla kişi ehliyet yenilemek durumunda kalacak... Bir diğer konu da kimlik ile ehliyetin aynı anda yenilendiği zamanlarda otomatik olarak ehliyeti kimliğe yüklemeyen sisteme! Kimi memurlar yüklüyor, kimisi yüklemiyor. Başvuru anında yüklendiğini bilmiyordum kartlar gelince bir daha nüfusa gittim; arkadaşınki direkt başvuruda yüklenmiş mesela. Boşuna yoğunluk oluşturuyor, sonradan yğklemeler... |
2017 yilinda yeni ehliyete gectim biraz daha uzarsa 10 yillik sureyi doldurup hic yenilemeyenlerle birlikte tekrar yenileyecegim gibi duruyor.
|
Beklenen oldu nihayet, hayırlı olsun. Ben geçen gün ehliyetimi yeniledim... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Önce 1 yıl uzatılırdı, sonra 6 ay oldu, şimdi 3 ay uzatılıyor... |
|
O zamana kadar yapay olan zeka ile hallederler zaten... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sürekli son güne bırakıyor millet çok yoğunluk oluyor |
31 temmuz +ulan yetişemedik gitti 7 bin lira -abi 31 ekime kadar uzatmışlar +oh be,neyse bir ara hallederiz o zamana kadar 31 ekim +ulan yetişemedik gitti 7 bin lira -abi 31 aralığa kadar uzatmışlar +oh be,neyse bir ara hallederiz o zamana kadar 31 aralık +ulan yetişemedik gitti 7 bin lira -abi 31 marta kadar uzatmışlar +oh be,neyse bir ara hallederiz o zamana kadar . . . |
ehliyeti yenilemeyip yabanci ulke ehliyeti kullansak ne olur? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bir daha olmayacak. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D06ISHERE -- 31 Temmuz 2025; 21:29:36 > |
Halbuse ben, direkt düz hesap sene sonuna kadar uzatılmasını beklerdim.. 3 ay uzatılması, artık bunun son olduğunu gösteriyor. zira 6 ay daha uzatsalar, o zaman herkeş, 2026 senesinde bir 6 ay daha uzatırlar diye düşüneceklerdi.. bunun önüne geçmek için 3 ay gibi herkeşin beklemediği bir zamana kadar uzattılar işin ciddiyetini kavrayın diye... |
ciddiyetsiz devlet |
şak şak geçiyolar |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
:D 2 yıl önce vardı aynı muhabbet |