Yeni Tip Ehliyet Yenileme Ücreti Ne Kadar?
-
-
7500
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved -
Ziraat bankasından 1760 TL'ye harç parasını yaıtrdık, yenileme yaptık.
Öncesinde sağlık raporu alındı (sağlık ocağından, rapor için 250 TL ödendi), sonra ziraat bankası üzerinden harç parası yatırıldı.
1 adet biyometrik fotoğraf 300 TL verildi.
Yeni biyometikrik fotoğraf çekinmek 400 TL, en az 4 tane fotoğraf çıktısı alınıyormuş, yani 1 adet vesikalıkk/biyometik fotoğraf olmuyormuş.
Elimizdeki fotoğraf, biyometik değilmiş, fotoğrafçı bilgisayarda düzenledi, 4 tane biyometrik fotoğraf çıkardı, 300 TL aldı, eğer orada fotoğraf çekinseydik 400 TL ücreti varmış.
Trendyol'da biyometik fotoğraf daha uygun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 28 Aralık 2025; 14:11:41 >_____________________________ -
Hayırlı olsun,
Aklınızda bulunması için; eğer biraz paint kullanmayı biliyorsanız (Akıllı telefonlar için ücretsiz uygulamalar da var) biyometrik fotoğrafın 4 tanesini 5M Migroslarda sadece 25 TL ödeyerek alabilirsiniz...
_____________________________ -
Daha geçen hafta yeniledim. Sağlık raporunu sağlık ocağından aldım ama yine de 250 tl ücreti var. Mobil bankacılık şubelerinden 1760 tl yatırdım. Toplam 2000 TL’ye maloldu. 3 gün içinde de İstanbul’a teslim edildi.
Gemini üzerinden, fotoğrafı otomatik düzenleyebilir ama açıkcası bana güven vermiyor, resmi belgelerde gemini kullanmak ne kadar doğru olur. Pasaport, kimlik gibi işlemlerde sıkıntı çıkartırmı, emin olamıyorum.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler